Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoàn Kiếm distrikt, Hanoi, Vietnam

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1686 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (1686)
Sorter etter:
Jan-Arne L. Gruppe Norway, 2. februar 2011
Flott hotell med sentral beliggenhet

Store rom, sentral beliggenhet, Hyggelig og hjelpsom betjening
8
Sentral beliggenhet i nærheten av Hoan Kiemsjøen. Hyggelig og hjelpsom betjening. Vi var 11 personer i et reisefølge og vi hadde store fine rom som dekket våre behov uten at det var luksuriøst. Betjeningen var hyggelig og hjelpsomm. Vi kan absolutt anbefale hotellet med tanke på pris og kvalitet i trestjernersklassen
Christian G. Reiste alene Australia, 25. mai 2016
Clean and covenient but...
3,7
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Damien C. Reiste alene Canada, 22. mai 2016
Good
6
Will come back for sure
Viet P. Gruppe Vietnam, 21. mai 2016
My review
5,7
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Bui N. Familie med store barn Vietnam, 15. mai 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Viet N. Reiste alene Vietnam, 3. mai 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Bin Y. Par Vietnam, 3. mai 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Johanna K. Forretningsreisende Namibia, 2. mai 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
Yin S. Gruppe Malaysia, 29. april 2016
Decent Place
3,7
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Mandeep G. Småbarnsfamilie Vietnam, 29. april 2016
Satisfactory
4
Satisfactory
1 av 1 anmeldelse
Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - BadThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - InngangThaison Palace Hotel Hanoi - Inne i hotelletThaison Palace Hotel Hanoi - RekreasjonsfasiliteterThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - BadThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - Mat og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mat og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mat og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Mat og drikkeThaison Palace Hotel Hanoi - Inne i hotelletThaison Palace Hotel Hanoi - Inne i hotelletThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Inne i hotelletThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - FasiliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FasiliteterThaison Palace Hotel Hanoi - FasiliteterThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - GjesteromThaison Palace Hotel Hanoi - RekreasjonsfasiliteterThaison Palace Hotel Hanoi - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B04