Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai City Center, Chennai, India 600017 (Vis kart)

Reserver nå!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotellet The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Forretningssenter The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salong The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Svømmebasseng
Område Chennai City Center Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1023
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1023)
Sorter etter:
Svein G. Par Norway, 25. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Rapporter denne anmeldelsen
Svein G. Par Norway, 24. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Rapporter denne anmeldelsen
Vejaya N. Gruppe Singapore, 31. juli 2015
We saw cockroaches and mosquitoes

No comments shld upgrade further
7,3
Not to my expectation
Rapporter denne anmeldelsen
Patrick C. Reiste alene United States of America, 24. juli 2015
An Aging Hotel

Friendly staff
6
I Was disappointed in my experience for the money I spent on the room. I booked a room with a large bed but was told they were all out when I arrived. The room I was given had stains on the sheets and a rattling air conditioner. You could tell that the hotel was very special at one time but now it is in need of renovation and updating. I was told I could be moved the next day and it wasn't until I inquired several times before action was taken. The new room I was given was much nicer.
Rapporter denne anmeldelsen
Jeganathan S. Foretningsreisende India, 24. juli 2015
Below expecations

location , location, location
7
went there with high expectations but did not meet my expectations except the location.
Rapporter denne anmeldelsen
John M. Par United Kingdom, 21. juli 2015
'Blessings in India.'

Staff - Swimming Pool - Dining
9
Really enjoyed out two weeks at he Accord - Staff friendly and efficient.... Would love to go back again in the future...
Rapporter denne anmeldelsen
Pankaj G. Foretningsreisende India, 16. juli 2015
staff

room, dining, clean
5,3
Rapporter denne anmeldelsen
Ganesen A. Foretningsreisende Singapore, 15. juli 2015
Nice place to stay.

clean rooms and friendly staff.
9
Good location.
Rapporter denne anmeldelsen
B K. Par Singapore, 8. juli 2015
Good friendly atmosphere. However the gym and the

Staff were all helpful and courteous. Good location.
9
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Lance N. Foretningsreisende United States of America, 6. juli 2015
Nice Hotel, Not Sure the Room Rates 5-Stars

Staff, Dining, Lobby
8,3
A comfortable stay, great staff. Room is getting to the point it needs a refresh to merit 5 stars. Lobby and dining facilities are excellent. Would use again.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ForretningssenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salongThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mat og drikkeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FasiliteterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07