eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai City Center, Chennai, India 600017 (Vis kart)

Reserver nå!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotellet The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Forretningssenter The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salong The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
Område Chennai City Center Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 971 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (971)
Sorter etter:
Svein G. Par Norway, 25. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Svein G. Par Norway, 24. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Mohamed O. Par India, 29. mars 2015
Nice trip

Nice staff,food and clean
10
Happy days..
Ghirish H. Par Malaysia, 25. mars 2015
Best

Service peaceful
8
Excellent
Satianathan K. Reiste alene Singapore, 23. mars 2015
Customer Centric Hotel

Service Excellence, Cleanliness and location
10
Exceptionally caring and quality service was provided for me. Will be my Hotel of choice in future
Anoop A. Foretningsreisende India, 22. mars 2015
Good experience

None
8
Hotel was good
Anoop A. Foretningsreisende India, 22. mars 2015
Good business hotel

Cleanliness, supportive staff and location of the hotel
7
It was a good experience overall
Vignesh S. Par India, 21. mars 2015
Satisfying except the dinner

Cleanliness, Business center, dosai
8
It was mildly pleasant, the rooms were exceptionally clean and spacious! There was a food festival "the maami returns", the food was amazing there. But their dinner buffet was completely a turn off, could get far better food in Singapore for that price. Their morning buffet was good and decent. And the staff in reception, their communication could have been still better! And I was totally knocked down when the welcome drink offered during my check in was from a concentrate! Could raise your standard guys!
Mohamed T. Småbarnsfamilie India, 19. mars 2015
V good

The location is best..
10
It was very good and the food i love it.
Mir A. Par United States of America, 18. mars 2015
good but food not good at all.Also laundry charge

clean,staff is good, room & toilet is good
7,3
everything good except the Food. Also need one small desk with chair& telepone in each floor for elderly patient & visito

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ForretningssenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salongThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant


AS-AGWEB-3A03