Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Chennai City Center, Chennai, India 600017

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 1140 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1140)
Sorter etter:
Svein G. Par Norway, 25. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Rapporter denne anmeldelsen
Svein G. Par Norway, 24. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Rapporter denne anmeldelsen
Sathish K. Par Australia, 20. mai 2016
Good
6
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Asha P. Reiste alene New Zealand, 14. mai 2016
Excellent location
6,7
Very convenient to all areas... Shopping, offices... Very helpful dedicated staff especially Mr. Sharath ..
Rapporter denne anmeldelsen
Krishnan U. Forretningsreisende Malaysia, 14. mai 2016
Business trip
5,7
Excellent will recommend. my friends.
Rapporter denne anmeldelsen
Ibrahim R. Forretningsreisende Maldives, 12. mai 2016
staff, room and service excellent
6,7
Had a relaxing stay here. Few things to note. bathroom a bit dim and too many visits from house keeping especially in the morning.
Rapporter denne anmeldelsen
Visvalingam B. Forretningsreisende Malaysia, 8. mai 2016
Location
6,7
Nice hotel and location is very near to T. Nagar ,
Rapporter denne anmeldelsen
Vincent J. Reiste alene Malaysia, 6. mai 2016
Accord - Chennai's Hotel of Delight!
6,3
From check-in to check-out after 3 nights, my stay at Accord Metropolitan was a delightful experience. The ambiance was soothing, the facilities were excellent, and the staff were superb. Aditya and Anand of the restaurant really raised the bar when attending to my needs - dishes that were not available were served with no hassle at my request. Considering the reasonable charges I paid over my Agoda on-line booking, Accord was top-notch value for money and much more; needless to say, when I am next in Chennai, it would be Accord!
Rapporter denne anmeldelsen
Anandan T. Par Singapore, 2. mai 2016
Nice hotel.
6,7
Myself and my Husband had enjoy the trip.
Rapporter denne anmeldelsen
Sri L. Par Malaysia, 2. april 2016
Best hotel in town
6,7
Good service
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ForretningssenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salongThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mat og drikkeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FasiliteterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C02