Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai City Center, Chennai, India 600017 (Vis kart)

Reserver nå!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotellet The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Forretningssenter The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salong The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Svømmebasseng
Område Chennai City Center Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 1035
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1035)
Sorter etter:
Svein G. Par Norway, 25. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Rapporter denne anmeldelsen
Svein G. Par Norway, 24. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Rapporter denne anmeldelsen
Arumugam J. Par Singapore, 28. august 2015
PLEASANT STAY AT THE ACCORD METROPOLITAN CHENNAI

LOCATION, STAFF AND SERVICE
8
OUR STAY WAS A PLEASANT ONE, WE HAVE BEEN STAYING IN THIS HOTEL ON SEVERAL VISITS TO CHENNAI. ONLY FELT THE TOLETS SHOULD BE CLEANED MORE THOROUGHLY AND ALSO HAVE SOME AEROMO SCENT WHICH WOULD GIVE A BETTER FEEL.. WE HAVE RECOMMEnDED OUR FREINDS TOO AND MANY HAD TRIED THE HOTEL MOST OF THEM WERE HAPPY. The service at the spa was very good. My wife was full of compliments for a Ms Asha who did the massage for her. Understand she was highly professional..
Rapporter denne anmeldelsen
Suleiman A. Par Oman, 23. august 2015
Short Visit

Location/Staffs/Price
8
Was not bad
Rapporter denne anmeldelsen
Khairuddeen S. Småbarnsfamilie Malaysia, 19. august 2015
Poor service

The Accord Metropolitan Hotel
2,7
Terrible
Rapporter denne anmeldelsen
Sandran Y. Småbarnsfamilie Singapore, 11. august 2015
Mr.Sandran

Food,Location and room services
9,7
Very good.
Rapporter denne anmeldelsen
Guruparan S. Par Australia, 8. august 2015
Breakfast is very ordinary

Staff
8
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Natasha A. Par Singapore, 4. august 2015
Best hotel in T Nagar

5 Star Service, Friendly Staff, Accommodating for late check-out
8,3
Pleasant and Satisfied.
Rapporter denne anmeldelsen
Kandasamy K. Par Australia, 3. august 2015
Dissappointing attitude of Reception Staff

Cleanliness, Food, Location
6,7
Every Hotel I went to all I have to say is my name and they were able to track down my records except for accord. They required confirmation from AGODA which is irrelevant. The bills included breakfast which was complementory. Staff at the counter requires training in Customer Service including their team leader.
Rapporter denne anmeldelsen
Mustafa S. Foretningsreisende India, 2. august 2015
Good

Good for a short stay with family on a business trip
7,7
I feel that the hotel is equal to 3-4 start.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ForretningssenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salongThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Mat og drikkeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - FasiliteterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SvømmebassengThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B04