eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai City Center, Chennai, India (Vis kart)

Reserver nå!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotellet The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Forretningssenter The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salong The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kafé The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gjesterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bad The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Møterom The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant
Område Chennai City Center Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 966 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (966)
Sorter etter:
Svein G. Par Norway, 25. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Svein G. Par Norway, 24. april 2012
Ser ut som et 5 stjernes hotel, kun fasade.

Hotelet ser fantastisk ut, med flotte rom
7
Hotelet ser fantastisk ut med enorm lobby, fine detaljer og service personell overalt. Restaurantene på hotelet var flotte med koselig atmosfære. Rommet så nytt ut og var rent. Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale, frokosten var dårlig og ikke opp til standard for et flott hotel. Jeg ble dårlig av maten i restauranten. Hotelet tjensester var unormalt dyre og servicen ikke utenom hva man finner på et vanlig indisk hotel. Dette er et hotel som ikke har noe å by på bak fasaden.
Satianathan K. Reiste alene Singapore, 23. mars 2015
Customer Centric Hotel

Service Excellence, Cleanliness and location
10
Exceptionally caring and quality service was provided for me. Will be my Hotel of choice in future
Anoop A. Foretningsreisende India, 22. mars 2015
Good experience

None
8
Hotel was good
Anoop A. Foretningsreisende India, 22. mars 2015
Good business hotel

Cleanliness, supportive staff and location of the hotel
7
It was a good experience overall
Mohamed T. Småbarnsfamilie India, 19. mars 2015
V good

The location is best..
10
It was very good and the food i love it.
Mir A. Par United States of America, 18. mars 2015
good but food not good at all.Also laundry charge

clean,staff is good, room & toilet is good
7,3
everything good except the Food. Also need one small desk with chair& telepone in each floor for elderly patient & visito
Thiagarajan N. Par Malaysia, 16. mars 2015
Nice

Room and Staff
10
Good customer service and room are well maintained
Inaamullah H. Par Sri Lanka, 15. mars 2015
Good attentive

staff superb, well trained, good rooms, good bed
9,3
Great no complain
Dilip V. Foretningsreisende India, 15. mars 2015
Excellent

The food, service and room
9,7
The room was very good. The food, as always, was excellent. The restaurant staff was always willing to accommodate a special request. The staff overall is polite and helpful. I would reccomend this hotel to all and sundry. I would definitely stay here again.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Inne i hotelletThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - ForretningssenterThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salongThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kaffebar/kaféThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestaurantThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - GjesteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BadThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - MøteromThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restaurant


AS-AGWEB-3A06