eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Bad The Aspasia Hotel Phuket - Bad The Aspasia Hotel Phuket - Bad The Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasse The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom
The Aspasia Hotel Phuket - Varmt bad The Aspasia Hotel Phuket - Varmt bad The Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasse The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom The Aspasia Hotel Phuket - Bad The Aspasia Hotel Phuket - Bad The Aspasia Hotel Phuket - Bad The Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasse The Aspasia Hotel Phuket - Gjesterom
Område Kata Antall rom: 46
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 970 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Sted
8,0
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (970)
Sorter etter:
Eirik N. Småbarnsfamilie Norway, 31. januar 2014
Dette hotellet er utdatert!

Ingen positive ting å si om dette hotellet!
3
Meget dårlig standard på hotellet, det er utdatert og slitt! Aircondition på rommet virket ikke, kjøkkenet manglet utstyr og det som var der var møkkete! Det var nok et fint hotell en gang i tiden, men det er langt fra den standarden man forventer til den prisen. Overhørte en samtale i restauranten men han som eier/driver hotellet og noen venner han hadde invitert, om hvor mye han hadde spart på vedlikeholdet den siste tiden, og det merkes!
Arne S. Par Norway, 6. mars 2013
Greit, men mye trapper

Ikke noe spesielt
4,7
For mye som ikke fungerte, feil på dusj, feil på mini safe, feil på dørhåndtak ytterdør(falt av)Mye feil på internett tilgang, urtabile og veldig dårlig kapasitet.
Tor G. Par Norway, 15. februar 2013
flott hotell med fin utsikt

fine store leiligheter med fine basseng
8,7
Leiligheten var ren og pen. Nydelig havutsikt. Mange TV kanaler bla engelsk fotball og Vintersport på eurosport. Meget bra klimaanlegg og flottkjøkken med stort kjøleskap og alle muligheter. Veldig sentralt med kort vei til Sentrum og til den nydelige stranda. Hyggelig betjening. Fine bassenger. Det ene hadde vi nesten for oss selv. Frokosten var lite variert. Ikke noe som skjedde på hotellet. Ingen aktiviteter. Helt dødt i baren
Tips om sightseeing/attraksjoner: Utfluket til Big Buddha er et must. Restauranten med solnedgangen er også verdt et besøk (viewpoint).
Helga L. Par Norway, 13. februar 2013
Frodig og blomstrende sted med frihet for gjestene

Trygg beliggenhet, blomsterprakt, og rolig atmosfære.
8
med kata beach (5 min) og og karon beach (15 min) i gangavstand fra hotellet så var det midt i blinken å bo på dette fantastiske anlegget. arkitekturen var genialt utformet og atmosfæren var rolig og dempet. merket nesten ikke at der var andre gjester. frokosten var veldig bra, men vårt middagsbesøk fristet ikke til gjentakelse. personalet var vennlig og imøtekommende og etterkom våre ønsker. wifi kun i lobbyområdet. minus for at det ikke omfattet rommene. da anleget ikke ligger direkte i restaurant- og handlegatene var det heller ikke støy fra trafikk og folk utenfor, men samtidig var dette bare noen minutter unna. ypperlig for et avslappende ferieopphold i flotte omgivelser.
Rune B. Familie med store barn Norway, 12. juli 2012
Bra hotell med god service og kort vei til strand

Sentralt, kort vei til strand og til byen (Kata og Karon)
7,3
Bra hotell med god service. Kort vei til strand, både Kata og Karon. Kan gå ned bakken til "byen" der du finner mange spisesteder og lignende. Greit gym, litt utdatert tredemølle, men ellers greit. Rommene er store og fine, eneste negative er at det der veldig lytt inn til naboroomet fordi det er en dør som skiller rommene. Frokostmaten var god, men hvis du er der mer en 3 dager føler du at maten ikke er variert nok. Mange forskjellinge eggretter og det er stortsett det.
Karl-Erik A. Gruppe Norway, 25. september 2011
god utsikt

trivelig betjening
8,3
Det var godt utvalg av hygiene produkter på badet. store gode hånduker, deilig stor dobbel seng, rent og pent på badet, rent i stue og ellers på hele hotellet. en liten men intim spa avdeling ved bassenget, god service ved basseng, og i restaurant, god frokost med mye å velge mellom. god kaffe.
Karl-Erik A. Par Norway, 20. september 2011
deilig smak av luksus

likte leilighetene
7
Var så heldig å bli oppgradert fra dobbeltrom til leilighet, leiligheten var fantastisk med kjøkken, stor stue og ballkong. badet hadde god løsning i forbindelse med et stort soverom. egen spa avdeling, god frokost. frokost i "forbindelse" med bassengkanten... fin utsikt og rolige omgivelser. servering ved bassenget, bra med sol rundt bassenget
Karl-Erik A. Par Norway, 19. september 2011
Fantastisk leilighet

god service
7,7
dette var et lykketreff når det gjelder valg av hotell, vi hadde bestilt hotellrom og pga at alt var opptatt ble vi oppgradert til leilighet, disse var helt fantastisk med kjøkken og stue. et var stor ballkong kjempe stort soverom og stort bad. god utsikt og greie basseng, helt grei frokost.
Karl-Erik A. Par Norway, 18. september 2011
kjempe bra, ble oppgradert pga fullt hotel

blid betjening og bra basseng
8
Billig på agoda, mye for pengene. Bra basseng område med treningsmuligheter i nærheten. Fin plassering av hotell. kort vei til strand, god parkering for moped, personal med grei engelskkunnskap. ser ut som det er god og kontinuerlig vedlikehold av bygningene. egen spa avdeling på hotellet. bra renhold på rommene. gode og harde senger, passer godt for de som liker harde senger. har selv operert ryggen flere ganger og er stivet av i korsrygg, sengene gjør at det ikke er vondt om morgenen:)Kjempe bra hotell!!!
Roald M. Par Norway, 5. februar 2011
Fint hotell

Store fine rom
8,3
Da vi ankom hotellet, trøtte etter ei lang reise, blei me svært positivt overrasket. Rommet/ romma var store med flotte møbler. Desse var og gode både å sitja i og liggja i. Rommet framstod meir som ein leilighet med mulighet til matlaging. Dette hotellet hadde vore ypperlig for langtidsferie. Beliggenheten var sentral med gangavstand til strand, shopping og uteliv. Men samtidig låg det godt skjerma for støy fra trafikk ol. Balkongen var stor med gode utemøbler, det beste vi har opplevd etter 7 gonger på Kata.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasseThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - Varmt badThe Aspasia Hotel Phuket - Varmt badThe Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasseThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasseThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - GjesteromThe Aspasia Hotel Phuket - Varmt badThe Aspasia Hotel Phuket - BadThe Aspasia Hotel Phuket - Balkong/terasse


AS-AGWEB-3A01