Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Bellavista Hotel

M.L. Quezon National Highway Pusok, Lapu Lapu City, Mactan, Mactan øy, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

The Bellavista Hotel Mactan øy - Buffet The Bellavista Hotel Mactan øy - Pub/salong The Bellavista Hotel Mactan øy - Restaurant The Bellavista Hotel Mactan øy - Restaurant The Bellavista Hotel Mactan øy - Restaurant The Bellavista Hotel Mactan øy - Restaurant The Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotellet The Bellavista Hotel Mactan øy - Gjesterom The Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotellet The Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotellet The Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotellet The Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotellet The Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotellet The Bellavista Hotel Mactan øy - Restaurant The Bellavista Hotel Mactan øy - Svømmebasseng The Bellavista Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter
The Bellavista Hotel Mactan øy - Fasiliteter The Bellavista Hotel Mactan øy - Svømmebasseng The Bellavista Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter The Bellavista Hotel Mactan øy - Fasiliteter The Bellavista Hotel Mactan øy - Restaurant The Bellavista Hotel Mactan øy - Svømmebasseng The Bellavista Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter
Område Mactan Antall rom: 48

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,1

fra 250 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,9
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,0
Romkomfort/standard
7,0
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (250)
Sorter etter:
Tom R. Reiste alene Norway, 20. oktober 2015
Forsiknet pick up. NY regel for verdideposit 200

VAR : flyplass pick up før . NÅ skar det seg. Deilig pool i et "byhotell ". Bra frokost.
7,3
Bortsett fra pick up miseren og NY regel om cach deposit, er hotellet bra og betjening veldig vennlig.
Rapporter denne anmeldelsen
Stein I. Forretningsreisende Norway, 12. mars 2013
Veldig hyggelig betjening,topp service

Service,Betjening,Et hyggelig hotel
8,7
Excelent,fantastisk god service og topp betjening + tilbyr gratis transport til flyplassen
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 17. februar 2013
bra

alle
8
Dette hotellet har eg bodd flere ganger de siste 5 årene og er like fornøyd hver gang,grunnen er at de er god frokost,gratis transport ti og fra hotellet fra flyplassen og at de har et behagelig svømmebasseng med utsikt over innseilingen til Cebu.Rommene er rene og fine og som sagt dette hotellet er bare å anbefale.
Rapporter denne anmeldelsen
Iskandar K. Gruppe Singapore, 25. januar 2016
1st trip to Cebu

noting much
6,7
Rapporter denne anmeldelsen
Janeth R. Par United States of America, 22. januar 2016
My stay was just ok

Close to the airport
7,7
It was OK. Staff are friendly except for the shower and broken TV.
Rapporter denne anmeldelsen
Janeth R. Par United States of America, 22. januar 2016
My stay was just ok

Close to the airport
7,7
It was OK. Staff are friendly except for the shower and broken TV.
Rapporter denne anmeldelsen
Christer O. Par Sweden, 14. januar 2016
Traveling with my fiancé

Breakfast buffe was good
4,3
Old hotel, not fresh
Rapporter denne anmeldelsen
Robert C. Par Philippines, 10. januar 2016
vacation trip

food in the morning, quite place and good staff
8,3
good room but the illumation is not good. little bit dark in some places. Food is good and staff is quite helpfull in anyways.
Rapporter denne anmeldelsen
Werner T. Par Switzerland, 29. desember 2015
airport transfer

airport transfer, swimmingpool, near airport
7,7
once more had a very nice stay, Transfer and breakfast box, nice staff and renovated room, will come again
Rapporter denne anmeldelsen
Sandy T. Familie med store barn Philippines, 14. desember 2015
A very nice hotel

Location, cleanliness and food
8
Our stay is really confortable. I didnt have any issue with the hotel. Great food
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Bellavista Hotel Mactan øyThe Bellavista Hotel Mactan øy - BuffetThe Bellavista Hotel Mactan øy - Pub/salongThe Bellavista Hotel Mactan øy - RestaurantThe Bellavista Hotel Mactan øy - RestaurantThe Bellavista Hotel Mactan øy - RestaurantThe Bellavista Hotel Mactan øy - RestaurantThe Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotelletThe Bellavista Hotel Mactan øy - GjesteromThe Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotelletThe Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotelletThe Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotelletThe Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotelletThe Bellavista Hotel Mactan øy - Inne i hotelletThe Bellavista Hotel Mactan øy - RestaurantThe Bellavista Hotel Mactan øy - SvømmebassengThe Bellavista Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterThe Bellavista Hotel Mactan øy - FasiliteterThe Bellavista Hotel Mactan øy - SvømmebassengThe Bellavista Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterThe Bellavista Hotel Mactan øy - FasiliteterThe Bellavista Hotel Mactan øy - RestaurantThe Bellavista Hotel Mactan øy - SvømmebassengThe Bellavista Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B05