eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Forretningssenter The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet
The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Svømmebasseng The Belle Resort Phuket - Svømmebasseng The Belle Resort Phuket - Restaurant The Belle Resort Phuket - Spa The Belle Resort Phuket - Omgivelser The Belle Resort Phuket - Lobby The Belle Resort Phuket - Resepsjon The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 59
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1802 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1802)
Sorter etter:
Magnus K. Reiste alene Norway, 27. januar 2014
Billig og veldig bra beliggenhet til strand

Beliggenhet, Biilig,Bra rom.
8,7
Hyggelig hotell med store rom. Perfekt for deg som tilbringer tiden på stranden. Bra wifi og hyggelig betjening.
Stefan F. Reiste alene Sweden, 7. januar 2014
Bra hotell

Läget, Rummet, Priset
7,7
Trevligt hotell med lugnt läge och nära till Beach Road och Stranden.
Anders S. Familie med store barn Sweden, 27. desember 2013
nära till allt

Rent, nära till strand och shopping
8
Lisa E. Reiste alene Norway, 13. desember 2013
Sentralt, nytt og rimelig designhotell

Praktisk beliggenhet, god seng og rimelig.
7
Rimelig og flott beliggenhet. Sentralt i Patong og du har dermed alt du trenger i nærheten. Innerst i ei lita lokal gate med både butikker, restauranter og massasjemuligheter. Tre minutter til stranda. Stor seng med god madrass og med deilig sengetøy. Bra design, spesielt på baderom, selv om rommet ikke var stort var det praktisk. Verandaen hadde dessverre noe ventilasjonsgreier som tok mye av utsikta. Stort pluss for billig minibar, du trenger ikke huske på å kjøpe drikke, samme kostnad som i 7/11. Alt i alt et fint alternativ til overnatting i Patong, spesielt egnet for unge reisende.
Vidar H. Par Norway, 7. juni 2013
Hyggelig opphold

Sentralt, hyggelig betjening og bra service,
8,3
Hege O. Par Norway, 20. februar 2013
greit hotell til grei pris

hyggelig betjening
7
Bodde her i 10dager. Helt greit hotell, nære stranda. Det bassenget som var der var dårlig, det er det eneste negative jeg har å si om hotellet. Og restauranten er stengt på søndag, det er litt dumt. Hjelpsom og trivelig betjening.
Nathalia T. Par Norway, 12. august 2012
Billig for penger

Billig for penger
6,3
Kjempe varm på rommet. Air kondisjon er av når man går ut døra!! Service er rask, men smilte ikke.
Tips om hotellegenskap: For de som vil bruke lite penger kan bo det hotellet her.
Jayashamini S. Par Malaysia, 25. august 2014
joyful stay

location,food & staff
10
I HAD WONDERFUL TRIP TO PHUKET,IM SO LUCKY COUSE I FOUND THIS AWSOME HOTEL,EVERY SINGLE THINGS REGARDING THE HOTEL STATISFY MY FRIEND AND ME,THEIR FOOD WAS SO DELICIOUS,ROOM ENVIRONMENT COMFORTABLE(providing us relaxation),HOTEL STAFF WAS SO FRIENDLY & HELPFUL WE JUST LOVE THEM SO MUCH,JUST ONE THING TO SUGGEST OR MORE TO RECOMMEND,AS WE ARE INDIAN CUSTOMER WHO SPEAKS TAMIL SO IT WILL BE NICE IF WE CAN FIND TAMIL TV CHANNEL IN THE ROOM,THATS ALL & THANK YOU,HOPE CAN VISIT THERE AGAIN,KEEP UP THE GOOD JOB GUYS
Muhammad S. Par Singapore, 24. august 2014
Not a good stay
3,3
Nothing is best in this hotel. My partner got a cut on her leg. Theres no hot water. In room dining was slow and most of the food was not available untill i canceled everything. Taxi driver has to do a big U-turn because of wrong location cause the hotel was located at the other side. No hot water, in room dining food was not available at certain time, staff weren't friendly.
Peng P. Reiste alene Singapore, 21. august 2014
Worst hotel stay EVER!

The Belle Resort
3
It was very unpleasant, arrived and checking-in was told no more room from my booking, say upgrade me, but room was old and balcony run down, next day order breakfast and waited nearly half an hour had to cancelled. Last day check out was told had to pay for a bottle of water which I did not had. Nevertheless just pay and get out of that place. Lastly over my 2 nights stay, had seen the front staffs had too many bad incident with the customers. Very bad experience. Had visit Phuket numerous time, bvut this is my worst stay in Phuket ever!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - RestaurantThe Belle Resort Phuket - SpaThe Belle Resort Phuket - OmgivelserThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ResepsjonThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3A02