Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Forretningssenter The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet
The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Svømmebasseng The Belle Resort Phuket - Svømmebasseng The Belle Resort Phuket - Restaurant The Belle Resort Phuket - Spa The Belle Resort Phuket - Omgivelser The Belle Resort Phuket - Lobby The Belle Resort Phuket - Resepsjon The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom
Sted: Patong Antall rom: 59
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1629 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1629)
Magnus K. Reiste alene Norway, 27. januar 2014
Billig og veldig bra beliggenhet til strand

Beliggenhet, Biilig,Bra rom.
8,7
Hyggelig hotell med store rom. Perfekt for deg som tilbringer tiden på stranden. Bra wifi og hyggelig betjening.
Stefan F. Reiste alene Sweden, 7. januar 2014
Bra hotell

Läget, Rummet, Priset
7,7
Trevligt hotell med lugnt läge och nära till Beach Road och Stranden.
Anders S. Familie med store barn Sweden, 27. desember 2013
nära till allt

Rent, nära till strand och shopping
8
Lisa E. Reiste alene Norway, 13. desember 2013
Sentralt, nytt og rimelig designhotell

Praktisk beliggenhet, god seng og rimelig.
7
Rimelig og flott beliggenhet. Sentralt i Patong og du har dermed alt du trenger i nærheten. Innerst i ei lita lokal gate med både butikker, restauranter og massasjemuligheter. Tre minutter til stranda. Stor seng med god madrass og med deilig sengetøy. Bra design, spesielt på baderom, selv om rommet ikke var stort var det praktisk. Verandaen hadde dessverre noe ventilasjonsgreier som tok mye av utsikta. Stort pluss for billig minibar, du trenger ikke huske på å kjøpe drikke, samme kostnad som i 7/11. Alt i alt et fint alternativ til overnatting i Patong, spesielt egnet for unge reisende.
Vidar H. Par Norway, 7. juni 2013
Hyggelig opphold

Sentralt, hyggelig betjening og bra service,
8,3
Hege O. Par Norway, 20. februar 2013
greit hotell til grei pris

hyggelig betjening
7
Bodde her i 10dager. Helt greit hotell, nære stranda. Det bassenget som var der var dårlig, det er det eneste negative jeg har å si om hotellet. Og restauranten er stengt på søndag, det er litt dumt. Hjelpsom og trivelig betjening.
Nathalia T. Par Norway, 12. august 2012
Billig for penger

Billig for penger
6,3
Kjempe varm på rommet. Air kondisjon er av når man går ut døra!! Service er rask, men smilte ikke.
Tips om hotellegenskap: For de som vil bruke lite penger kan bo det hotellet her.
Chant J. Par Singapore, 17. april 2014
Mediocre hotel...nothing more i can say.

Location, location and location.
5
We have been to better ones with this kind of price we are paying. Staffs wasn't that enthusiastic in attending us. Quite disappointed with their services. And guess what, there are blood stains on the pillow cover.
Kong S. Gruppe Malaysia, 15. april 2014
night life, shopping, beach

Beach, shopping, bars
6,3
Tham Y. Par Malaysia, 14. april 2014
great location but staffs are poor

near beach, shopping and night life
5,7
besides the hotel being at a good location, the room are just average. staff does not look interested in you. some of them don't wear uniform, you don't know if they are staffs.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - RestaurantThe Belle Resort Phuket - SpaThe Belle Resort Phuket - OmgivelserThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ResepsjonThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3C04