Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Lobby The Belle Resort Phuket - Resepsjon The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom
The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet
Område Patong Antall rom: 59
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 2142
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (2142)
Sorter etter:
Ole F. Par Norway, 10. januar 2015
Hotel nær Patong Beach

5 min fra Patong Beach,nær Bangla Road,sentralt
6,7
Bodde der 7 dager som var for mye ,sentralt kort vei til stranda men følte at hotellet er overvurdert ,wifi virket dålig på rummet måtte bort til resepsjonen eneste sted som det virket ok ,ok for og bo en natt men ikke noe mer, skuffende oppehold.
Rapporter denne anmeldelsen
Magnus K. Reiste alene Norway, 27. januar 2014
Billig og veldig bra beliggenhet til strand

Beliggenhet, Biilig,Bra rom.
8,7
Hyggelig hotell med store rom. Perfekt for deg som tilbringer tiden på stranden. Bra wifi og hyggelig betjening.
Rapporter denne anmeldelsen
Stefan F. Reiste alene Sweden, 7. januar 2014
Bra hotell

Läget, Rummet, Priset
7,7
Trevligt hotell med lugnt läge och nära till Beach Road och Stranden.
Rapporter denne anmeldelsen
Anders S. Familie med store barn Sweden, 27. desember 2013
nära till allt

Rent, nära till strand och shopping
8
Rapporter denne anmeldelsen
Lisa E. Reiste alene Norway, 13. desember 2013
Sentralt, nytt og rimelig designhotell

Praktisk beliggenhet, god seng og rimelig.
7
Rimelig og flott beliggenhet. Sentralt i Patong og du har dermed alt du trenger i nærheten. Innerst i ei lita lokal gate med både butikker, restauranter og massasjemuligheter. Tre minutter til stranda. Stor seng med god madrass og med deilig sengetøy. Bra design, spesielt på baderom, selv om rommet ikke var stort var det praktisk. Verandaen hadde dessverre noe ventilasjonsgreier som tok mye av utsikta. Stort pluss for billig minibar, du trenger ikke huske på å kjøpe drikke, samme kostnad som i 7/11. Alt i alt et fint alternativ til overnatting i Patong, spesielt egnet for unge reisende.
Rapporter denne anmeldelsen
Vidar H. Par Norway, 7. juni 2013
Hyggelig opphold

Sentralt, hyggelig betjening og bra service,
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Hege O. Par Norway, 20. februar 2013
greit hotell til grei pris

hyggelig betjening
7
Bodde her i 10dager. Helt greit hotell, nære stranda. Det bassenget som var der var dårlig, det er det eneste negative jeg har å si om hotellet. Og restauranten er stengt på søndag, det er litt dumt. Hjelpsom og trivelig betjening.
Rapporter denne anmeldelsen
Nathalia T. Par Norway, 12. august 2012
Billig for penger

Billig for penger
6,3
Kjempe varm på rommet. Air kondisjon er av når man går ut døra!! Service er rask, men smilte ikke.
Tips om hotellegenskap: For de som vil bruke lite penger kan bo det hotellet her.
Rapporter denne anmeldelsen
Tan S. Par Singapore, 22. august 2015
Disappointed with the current standard

Location
5,7
This is the 2nd time we are staying at The Belle Resort, the last time we stayed was like 2 years ago which was so much better which we eventually choose this resort again during our this year trip there. But this time round was a complete opposite of our expectations. The room was badly maintained. Aircon was leaking on and off throughout our stay. There are no in room amenities such as shower form and shampoo. Also the fridge is empty and the curtains are half way hanging which it may drop any moment. Water boiler is rusty and the pillow provided are very thin which we had really bad neck pain after the stay. Swimming pool are extremely dirty with huge amount of fallen leafs and some unknown white particles floating on the surface. We are very much disappointed with the current standard of the resort and will not likely to go back there again.
Rapporter denne anmeldelsen
Pau M. Gruppe Philippines, 21. august 2015
touristas 🌸

cleanliness
7
comfy to stay at although the location of the hotel was really hard to find. but overall the place was really nice
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ResepsjonThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - InngangThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - FasiliteterThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04