eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Forretningssenter The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet
The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Svømmebasseng The Belle Resort Phuket - Svømmebasseng The Belle Resort Phuket - Restaurant The Belle Resort Phuket - Spa The Belle Resort Phuket - Omgivelser The Belle Resort Phuket - Lobby The Belle Resort Phuket - Resepsjon The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 59
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1845 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1845)
Sorter etter:
Magnus K. Reiste alene Norway, 27. januar 2014
Billig og veldig bra beliggenhet til strand

Beliggenhet, Biilig,Bra rom.
8,7
Hyggelig hotell med store rom. Perfekt for deg som tilbringer tiden på stranden. Bra wifi og hyggelig betjening.
Stefan F. Reiste alene Sweden, 7. januar 2014
Bra hotell

Läget, Rummet, Priset
7,7
Trevligt hotell med lugnt läge och nära till Beach Road och Stranden.
Anders S. Familie med store barn Sweden, 27. desember 2013
nära till allt

Rent, nära till strand och shopping
8
Lisa E. Reiste alene Norway, 13. desember 2013
Sentralt, nytt og rimelig designhotell

Praktisk beliggenhet, god seng og rimelig.
7
Rimelig og flott beliggenhet. Sentralt i Patong og du har dermed alt du trenger i nærheten. Innerst i ei lita lokal gate med både butikker, restauranter og massasjemuligheter. Tre minutter til stranda. Stor seng med god madrass og med deilig sengetøy. Bra design, spesielt på baderom, selv om rommet ikke var stort var det praktisk. Verandaen hadde dessverre noe ventilasjonsgreier som tok mye av utsikta. Stort pluss for billig minibar, du trenger ikke huske på å kjøpe drikke, samme kostnad som i 7/11. Alt i alt et fint alternativ til overnatting i Patong, spesielt egnet for unge reisende.
Vidar H. Par Norway, 7. juni 2013
Hyggelig opphold

Sentralt, hyggelig betjening og bra service,
8,3
Hege O. Par Norway, 20. februar 2013
greit hotell til grei pris

hyggelig betjening
7
Bodde her i 10dager. Helt greit hotell, nære stranda. Det bassenget som var der var dårlig, det er det eneste negative jeg har å si om hotellet. Og restauranten er stengt på søndag, det er litt dumt. Hjelpsom og trivelig betjening.
Nathalia T. Par Norway, 12. august 2012
Billig for penger

Billig for penger
6,3
Kjempe varm på rommet. Air kondisjon er av når man går ut døra!! Service er rask, men smilte ikke.
Tips om hotellegenskap: For de som vil bruke lite penger kan bo det hotellet her.
Suganda S. Par Indonesia, 29. september 2014
good location

room was ok. staff was ok. room clean was ok.
7
comfort was not ok, because no generator when city electricity went off.
Mohd A. Reiste alene Malaysia, 27. september 2014
YOU GET WHAT YOU PAID FOR

LOCATION, NEAR AMENITIES, QUIETE
6,7
1. THE HOTEL RECEPTIONIST NOT FRIENDLY OR HELPING AT ALL. BOTH THE MALE AND FEMALE RECEPTIONIST DONT SMILE, DONT REALLY UNDERSTAND ENGLISH AND SHOW UNFRIENDLY FACE. 2. MY AIRCOND NOT PROPERLY WORKING. CAN ADJUST AT 29 CELCIUS ONLY. EVEN I TRY SO MANY TIME TO LOWER THE TEMPERATURE DOWN, IT STILL AT 29 CELCIUS. SO, IT IS PRETTY HOT. 3. THE BED HAVE BED BUGS!!!! I ONLY NOTICE IT WHEN I WANT TO SLEEP. BECAUSE MY LEG AND BACK SO ITCHY. FIRST I THOUGHT IT WAS MOSQUITOES BUT WHEN I CHECK, IT IS BED BUGS!! 4. THE TOURIST PACKAGE OFFERED BY HOTEL IS EXPENSIVE. 5. BUT, THE LOCATION IS 2 MINUTES WALK TO PATONG BEACH, NEAR RESTAURANT,GIFT STALLS, MC DONALD AND 5 MINUTES WALK TO BANGLA ROAD
Azreil A. Gruppe Malaysia, 26. september 2014
COMFY STAY AT THE BELLE RESORT PHUKET

1. STRATEGIC LOCATION NEAR PATONG BEACH 2. EASY PUBLIC TRANSPORT 3. NEAR TO PHUKET'S NIGHT MARKET
7,7
THE ROOM IS BIG ENOUGH FOR 2 PERSONS, THE HOTEL STAFFS ALWAYS READY TO ASSIST AND THE HOTEL IS LOCATED IN THE PRIME AREA OF PATONG BEACH

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - RestaurantThe Belle Resort Phuket - SpaThe Belle Resort Phuket - OmgivelserThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ResepsjonThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3B05