eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Bad The Belle Resort Phuket - Lobby The Belle Resort Phuket - Resepsjon The Belle Resort Phuket - Inne i hotellet The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom
The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Gjesterom The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet The Belle Resort Phuket - Utsiden av hotellet
Område Patong Antall rom: 59
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1972 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1972)
Sorter etter:
Ole F. Par Norway, 10. januar 2015
Hotel nær Patong Beach

5 min fra Patong Beach,nær Bangla Road,sentralt
6,7
Bodde der 7 dager som var for mye ,sentralt kort vei til stranda men følte at hotellet er overvurdert ,wifi virket dålig på rummet måtte bort til resepsjonen eneste sted som det virket ok ,ok for og bo en natt men ikke noe mer, skuffende oppehold.
Magnus K. Reiste alene Norway, 27. januar 2014
Billig og veldig bra beliggenhet til strand

Beliggenhet, Biilig,Bra rom.
8,7
Hyggelig hotell med store rom. Perfekt for deg som tilbringer tiden på stranden. Bra wifi og hyggelig betjening.
Stefan F. Reiste alene Sweden, 7. januar 2014
Bra hotell

Läget, Rummet, Priset
7,7
Trevligt hotell med lugnt läge och nära till Beach Road och Stranden.
Anders S. Familie med store barn Sweden, 27. desember 2013
nära till allt

Rent, nära till strand och shopping
8
Lisa E. Reiste alene Norway, 13. desember 2013
Sentralt, nytt og rimelig designhotell

Praktisk beliggenhet, god seng og rimelig.
7
Rimelig og flott beliggenhet. Sentralt i Patong og du har dermed alt du trenger i nærheten. Innerst i ei lita lokal gate med både butikker, restauranter og massasjemuligheter. Tre minutter til stranda. Stor seng med god madrass og med deilig sengetøy. Bra design, spesielt på baderom, selv om rommet ikke var stort var det praktisk. Verandaen hadde dessverre noe ventilasjonsgreier som tok mye av utsikta. Stort pluss for billig minibar, du trenger ikke huske på å kjøpe drikke, samme kostnad som i 7/11. Alt i alt et fint alternativ til overnatting i Patong, spesielt egnet for unge reisende.
Vidar H. Par Norway, 7. juni 2013
Hyggelig opphold

Sentralt, hyggelig betjening og bra service,
8,3
Hege O. Par Norway, 20. februar 2013
greit hotell til grei pris

hyggelig betjening
7
Bodde her i 10dager. Helt greit hotell, nære stranda. Det bassenget som var der var dårlig, det er det eneste negative jeg har å si om hotellet. Og restauranten er stengt på søndag, det er litt dumt. Hjelpsom og trivelig betjening.
Nathalia T. Par Norway, 12. august 2012
Billig for penger

Billig for penger
6,3
Kjempe varm på rommet. Air kondisjon er av når man går ut døra!! Service er rask, men smilte ikke.
Tips om hotellegenskap: For de som vil bruke lite penger kan bo det hotellet her.
Alessandro P. Par Italy, 19. februar 2015
Stay away from last minute offers.

only one. Location if you're interested in being within minutes walk from all the Patong Beach entertainment and night life.
6
got a last minute offer for what was advetised as a superior room with balcony. pictures looked good but the actual property was disappointing. Old, in need for plenty of renovation and maintenance.
Tomoe S. Gruppe Japan, 18. februar 2015
Great location and approachable staff

Location, staff, price
7
It was amazing trip with the Belle resort. The hotel is nearby to the Patong beach, restaurants, and bar street. Besides, staffs are friendly and helpful. The one thing that I felt uncomfortable is the room is lack of sunlight. Overall, I recommend this hotel for the person who are active. It is not for relax.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - BadThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ResepsjonThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - GjesteromThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - Utsiden av hotelletThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - ForretningssenterThe Belle Resort Phuket - InngangThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - FasiliteterThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - LobbyThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - Inne i hotelletThe Belle Resort Phuket - SvømmebassengThe Belle Resort Phuket - Fasiliteter


AS-AGWEB-3C03