Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inngang The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Resepsjon The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant
Område Pratunam Antall rom: 765

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 15288 anmeldelser

61 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (15288)
Sorter etter:
Nina E. Familie med store barn Norway, 28. januar 2016
flott hotel

shopping
9,7
Vi har bodd her 4 ganger, Flott sted for shopping,hvis dere ikke skal shoppe så bo et annet sted, mye trafikk og folk i gatene.rommene er store og fine,kan fin bo 3 stykker uten at det er trangt. og om en bor i nord tower eller main tower betyr INGENTING,samme standard på rom.vi bodde siste gang i 28 etasje ut mot veien, mye støy og sol rett inn vinduet.flott treningsrom med mye utstyr, bassenget er også kjempefint. og froosten er veldig bra. mye støyete kinesere og arabere.anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Ingolf R. Par Norway, 3. januar 2016
Slapp holdning til gjestene

Beliggenhet
4
Vi er svært misfornøyd. Jeg opplever at hotellet ikke tar gjestene på alvor og vil sterkt fraråde at noen benytter dette hotellet. Jeg hadde sendt en E-post til hotellet 10 dager før ankomst uten å få svar. Ved innsjekking var betjeningen avvisende til våre ønsker. Vi bør få en sterk beklagelse fra hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Mentor I. Reiste alene Norway, 20. desember 2015
Mentor

bad seng utsikt
7,3
Jeg sønns allt var perfekt
Rapporter denne anmeldelsen
Erik J. Par Norway, 19. september 2015
Fint hotell nær flere større varehus

Rent, god service og sentralt. Kort avstand til togstasjon med direkte forbindelse til Suvarnabhumi flyplass
7,7
En natt med bråkete naboer fra midnatt til 04:00, etter å ha kontaktet resepsjonen flere ganger ble det omsider tatt affære.
Rapporter denne anmeldelsen
Hanne N. Familie med store barn Norway, 23. juli 2015
Ikke rent møkkete fremmed Truse på lampen !

Plassering , bassenget og baren
5,7
Det var en Truse som lå igjen etter tidligere gjester på rommet og det var brukte cleenex som lå igjen + at det ikke var vasket skikkelig .
Rapporter denne anmeldelsen
Marthe R. Småbarnsfamilie Norway, 10. juli 2015
Marthe

Pent, god service og servering
10
Beste 5 dagene av livet!
Rapporter denne anmeldelsen
Per A. Reiste alene Norway, 4. juli 2015
Fin hotell med alt du trenger

Rommet, svømmebasseng og restauranter
9,3
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Gaesara P. Familie med store barn Norway, 30. juni 2015
Very Nice

Big rom , good food,
8,3
Negativ med personal som skal hjelpe med koffert , måtte ringe 2 ganger, bruker halv timen å komme
Rapporter denne anmeldelsen
Per A. Reiste alene Norway, 27. juni 2015
Pet Arne Sandoy

Service, maten og fint hotell
9,7
Veldig bra. Kommer tilbake hit.
Rapporter denne anmeldelsen
Tom C. Par Norway, 25. juni 2015
Tilbakemelding

rom og overraskelsen på rommet
8
Hotel var bra, men maten på restaurant war ikke bra
Rapporter denne anmeldelsen
1-10 av 61 anmeldelser Neste side
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - ResepsjonThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SpaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SpaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SpaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SpaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RekreasjonsfasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UtsiktThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Mat og drikkeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - TreningsromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RekreasjonsfasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B01