Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng
Område Pratunam Antall rom: 765
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra
Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (13341)
Sorter etter:
Hanne N. Familie med store barn Norway, 23. juli 2015
Ikke rent møkkete fremmed Truse på lampen !

Plassering , bassenget og baren
5,7
Det var en Truse som lå igjen etter tidligere gjester på rommet og det var brukte cleenex som lå igjen + at det ikke var vasket skikkelig .
Rapporter denne anmeldelsen
Marthe R. Småbarnsfamilie Norway, 10. juli 2015
Marthe

Pent, god service og servering
10
Beste 5 dagene av livet!
Rapporter denne anmeldelsen
Per A. Reiste alene Norway, 4. juli 2015
Fin hotell med alt du trenger

Rommet, svømmebasseng og restauranter
9,3
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Gaesara P. Familie med store barn Norway, 30. juni 2015
Very Nice

Big rom , good food,
8,3
Negativ med personal som skal hjelpe med koffert , måtte ringe 2 ganger, bruker halv timen å komme
Rapporter denne anmeldelsen
Per A. Reiste alene Norway, 27. juni 2015
Pet Arne Sandoy

Service, maten og fint hotell
9,7
Veldig bra. Kommer tilbake hit.
Rapporter denne anmeldelsen
Tom C. Par Norway, 25. juni 2015
Tilbakemelding

rom og overraskelsen på rommet
8
Hotel var bra, men maten på restaurant war ikke bra
Rapporter denne anmeldelsen
Olav J. Småbarnsfamilie Norway, 24. juni 2015
Luksus

Luxury suite var et flott rom å bo på. Veldig bra basseng og frokost.
9
Vi hadde det veldig bra. God service og god komfort. Det var bra å bo I hovedtårnet så man slipper å ta to heiser. Vi hadde luxury suite og det er verdt å betale litt ekstra for å få et sånnt rom. Minus var at det var kaldt I spisesalen. Ellers var alt bra!
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn S. Reiste alene Norway, 18. juni 2015
Veldig bra hotel - serviceinnstilt betjening

Standard, maten, betjeningen
9
Mitt første opphold var veldig bra jevnt over det hele. Betjeningen var veldig serviceinnstilt og høflig. Maten var veldig bra. Rommene store og rene - god seng. Det manglet imidlertid håndklær på rommet når jeg kom, og måtte purre to ganger på de før de kom. Det var jevnt over litt i kjøligste laget på hotellet, særlig i frokostsalen. Fikk heller ikke helt draget på airconditionsanlegget på rommet. Men generelt et veldig bra hotell med høy standard.
Rapporter denne anmeldelsen
Morten J. Foretningsreisende Norway, 5. mai 2015
Ett topp hotell med topp standard

Bra beliggenhet, topp standard og god frokost
10
Rapporter denne anmeldelsen
Morten J. Par Norway, 3. mai 2015
Har hatt ett helt topp opphold her.Er absolutt og

komfort,mat, beliggenhet, betjening
9,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærheten


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07