eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Pratunam, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10409 (Vis kart)

Reserver nå!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng
Sted: Pratunam Antall rom: 765
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 5068 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (5068)
Charlie S. Par Sweden, 9. april 2014
Prisvärt boende med ett centralt läge

Bra läge, Ett helt ok gym för att vara i Thailand, Poolen va välskött!
9
Va där i 5 nätter med min sambo och vi hade ett lyx rum i maine tower på 20 våningen. Rummet är stort och bra för 2 pers. Personalen var trevliga och tillmötesgående. Vi upplevde våran tid där som väldigt bra! Jag kan varmt rekommendera att bo här :)
Ingolf R. Par Norway, 28. mars 2014
Høystandard og sentral beliggenhet

Beliggenhet, vennlig betjening og fitness rom
8,3
Vi er svært fornøyd med oppholdet. Det som trekker litt ned er utvalget ved frokost bufffeten. Det er andre hoteller i området som er bedre på frokost.
Urban L. Par Sweden, 26. mars 2014
Mycket bra hotell

Bra och ren pool, nära till shopping,centralt
8
Ett rent och fint hotell med bra pool.Utanför på gatan massor av gutustånd som kommer vid 17-18.00 ,gott och skamligt billigt. Ren och fräsch pool, vi såg att man tog prover varje dag.Nära till shopping
Helena N. Småbarnsfamilie Sweden, 20. mars 2014
Fantastiskt läge. Härlig utsikt. Bra pool

Polen var riktigt bra. Rummet. Utsikten.
9
Joakim S. Småbarnsfamilie Sweden, 18. mars 2014
Jättebra men betalade inte fullpris

Centralt, bra pool, fina rum
9,3
Jättebra bemötande. Vi betalade dock inte fullpris. Tveksamt om det är värt fullpris men med 56% discount var hotellet grymt. Ligger ihopbyggt med ett shoppingcenter, jättebra.
Ake S. Par Sweden, 10. mars 2014
Lyxhotell centralt nära till shopping med bra poo

Lyxen i hotellet, Mkt bra pool där solen alltid fanns, Bra frukostbuffe
9,7
Vi blev väldigt väl bemötta direkt vid ankomsten. Incheckningen gick snabbt. Rummet var stort med sittgrupp och hyfsad utsikt. Frukosten var som normal hotellfrukost i Bangkok fast med lite större utbud. Vi stannade två nätter så på dagen utnyttjade vi poolen och solstolarna. Flyttade man sig så finns solen alltid där.
Christer H. Reiste alene Sweden, 16. januar 2014
Mycket otrevlig personal och dåligt städade rum

läget, nära till Skytrain
4,7
Ett av de sämre fem stjärniga hotell jag bott på. rekommenderas ej.
Bjorn P. Småbarnsfamilie Sweden, 7. januar 2014
Prisvärt hotell nära shopping och nattliv

Centralt läge, prisvärt, pool
8
Stort hotell med centralt läge. Inget lyxhotell men hög servicenivå och standard. Prisvärt.
Johanna J. Familie med store barn Sweden, 7. januar 2014
Super!

Allt var bra på detta hotell
9,7
Fint hotell, dyr frukost, bra läge för shopping, trevlig personal med bra engelska! 30 min med taxi till flygplatsen! Mjuka sängar och jättelena lakan!skulle definitivt åka tillbaka till detta hotellet!
Jonas E. Familie med store barn Sweden, 5. januar 2014
Fint lyxigt centralt

Nära till shopping, gratis internett, fina rum
9,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Omgivelser


AS-AGWEB-3A03