eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng
Område Pratunam Antall rom: 765
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 7694 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (7694)
Sorter etter:
Jan M. Småbarnsfamilie Norway, 3. september 2014
Meget bra hotel. God service go hyggelig betjening

Belliggenhet, Hygiene og service
9
Hadde ett meget hyggelig opphold. Var der med min samboer og vår lille sønn. Ingenting å klage på.
Siw K. Par Norway, 6. august 2014
Sentral for shopping men litt upersonlig.

Frokosten var bra, bassenget var bra, gode senger.
8,3
Hotellet lå supert til for shopping, for vår del et litt for stort hotell som ble veldig upersonlig. Hotell for barnefamilier, masse unger i bassenget. Veeeeldig stor spisesal til frokosten med utrolig mye folk og mye støy, du må spørre kokken bak disken om du kunne få bacon : ) da fikk du tildelt 2 skiver : ) bra rom og senger med tynne dyner og ikke tepper, det er et stort pluss. De spiller alt for høy musikk i gangene i heisen og ved bassenget. Så høyt i gangene at det var forstyrrende på rommene faktisk. Vi sa ifra ved bassenget, da skrudde de ned. : ) Mye venting på heis. Men alt i alt et bra hotell, da jeg bestilte sto det 5 stjerner hos Agoda, det er det nok ikke, har bodd på mange 5 stjerner i Bangkok, dette nådde ikke opp mot de etter vår mening.
Kim H. Par Norway, 4. august 2014
Sentralt topp hotell

Hotell standarden er meget bra. Beliggenheten og den profesjonelle betjeningen er meget bra.
9,3
Vi hadde ett strålende opphold på Berkeley Hotel Pratunam. Stort hotell med profesjonell ansatte som gjør besøket hyggelig og uproblematisk. Hotellet får ett ekstra pluss for at betjeningen snakket utmerket engelsk.
Prabaharan J. Småbarnsfamilie Norway, 24. juli 2014
Greit hotel

Veldig bra hotel, fine svømmebasseng og god mat
8,3
Very good
Harald M. Familie med store barn Norway, 17. juli 2014
Fantastisk

Rommet,byen,servicen
9,3
Helt ubeskrivelig
Kim H. Par Norway, 17. juli 2014
Utmerket standar. Sentral beliggenhet.

Profesjonell og vennlig betjening. Sentral beliggenhet. God standard på rommene.
9,3
Meg positivt og hyggelig opphold på et flott hotell sentralt plassert i Bangkok.
Sarinchanok E. Par Thailand, 4. juni 2014
Sentrum hotel

Fint og god service
6,7
Hotel ligger på plass som er i sentrum av Bangkok. Rommet er fint og alle staff er snill.
Lars-Ake E. Par Sweden, 26. mai 2014
Lyxig upplevelse mitt i stan

Lyxiga rum, centralt läge, fin pool
9,7
Kanonbra
Mattias J. Småbarnsfamilie Sweden, 21. mai 2014
Bra comfort, till hygglit pris

Nära shopping, bra kommunikationer, prisvärt
7,3
Jag hade en bra vistelse. Tycker dock att personalen uppträder lite snorkigt. De tycker nog att deras hotell är finare än va de egentligen är.
Charlie S. Par Sweden, 9. april 2014
Prisvärt boende med ett centralt läge

Bra läge, Ett helt ok gym för att vara i Thailand, Poolen va välskött!
9
Va där i 5 nätter med min sambo och vi hade ett lyx rum i maine tower på 20 våningen. Rummet är stort och bra för 2 pers. Personalen var trevliga och tillmötesgående. Vi upplevde våran tid där som väldigt bra! Jag kan varmt rekommendera att bo här :)

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærheten


AS-AGWEB-3B03