eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng
Område Pratunam Antall rom: 765
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 11176 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (11176)
Sorter etter:
Steinar S. Par Norway, 20. mars 2015
Meget imponerende opphold

Betjening,Lobby,!Renslighet
8,7
Fikk dessverre bare 1 overnatting i denne omgang. Meget imponerende standard på dette hotellet. Rask innsjekk,hyggelig service og vakre omgivelser med blomsterdekorasjoner i alle utgaver. Fikk ikke prøvd swimmingpool men de(n) så veldig bra ut.l Litt for mye støy i frokostsal. Ellers bare topp!
Kim S. Par Norway, 11. mars 2015
Hadde et fint opphold

Komfortabelt rom, grei beliggenhet og fint bassengområde.
7,7
Hadde et fint opphold. Grei service, fint rom, bra beliggenhet og fint bassengområde.
John B. Par Norway, 13. februar 2015
meget bra frokost. grei beliggenhet. et stykke å.

beliggenhet. rommene og bassenget.
8,3
Bra
Knut E. Par Norway, 8. februar 2015
Rimelig luksus

Følelse av luksus, sentral beliggenhet og mye for pengene.
9,3
Veldig bra! Kjappe medarbeidere i resepsjon, noe som ikke alltid er tilfelle i smilets land. Noe som ofte drar ned er mengden av vann i dusjen, det gjelder også dette luksushotellet med 38 etasjer. Ellers upåklagelig!
Liv N. Par Norway, 9. januar 2015
Jeg vil si dette var et tre stjerners hotel

Nærhet til butikker og flytog
6,3
Jeg hadde forventet mye mer på et 5 stjerners hotel og ut fra bildene. Lite basseng med ikke helt rent vann... Få solsenger til så mange gjester, litt slitent hotel....
Nina E. Familie med store barn Norway, 5. januar 2015
Privat

Pool, gym,hotel
9,7
Veldig hard senger. Ellers er altveldig bra. Anbefales
Harald M. Par Norway, 11. desember 2014
Anne Britt

Comfort,beliggenhet,ser
9,7
Anne-Cathrine B. Familie med store barn Norway, 10. november 2014
Bra hotell, dårlig frokost

Beliggenhet, romstørrelse, senger
7,7
Vi hadde en overnatting med frokost for å komme over jet laget før videre tur i Thailand. Skuffende mat, men helt fint hotell og en veldig grei plassering ift tbane!
Kim S. Par Norway, 18. oktober 2014
Et helt greit opphold men langt ifra det beste

Grei beliggenhet i forhold til shopping.
6,3
Hadde et helt greit opphold men ble litt misfornøyd med renholdet på hotellrommet. Vi bodde på hotellet flere netter. Så ut som rommet ikke ble skikkelig vasket om dagen, fant fullt av hår i gangen og badekaret var heller ikke vasket. Fant også en pute som lå midt på gulvet uten putetrekk. Når jeg satte meg nede i baren ved resepsjonen for å ta meg en øl glemte bartenderen å komme med ølen til meg så jeg måtte purre bestillingen. Kommer nok til å se meg etter et annet hotell neste gang jeg skal til Bangkok.
Jan M. Småbarnsfamilie Norway, 3. september 2014
Meget bra hotel. God service go hyggelig betjening

Belliggenhet, Hygiene og service
9
Hadde ett meget hyggelig opphold. Var der med min samboer og vår lille sønn. Ingenting å klage på.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant


AS-AGWEB-3C07