eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gjesterom The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bad The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Fasiliteter
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Lobby The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restaurant The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotellet The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Svømmebasseng
Område Pratunam Antall rom: 765
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 7221 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (7221)
Sorter etter:
Prabaharan J. Småbarnsfamilie Norway, 24. juli 2014
Greit hotel

Veldig bra hotel, fine svømmebasseng og god mat
8,3
Very good
Harald M. Familie med store barn Norway, 17. juli 2014
Fantastisk

Rommet,byen,servicen
9,3
Helt ubeskrivelig
Kim H. Par Norway, 17. juli 2014
Utmerket standar. Sentral beliggenhet.

Profesjonell og vennlig betjening. Sentral beliggenhet. God standard på rommene.
9,3
Meg positivt og hyggelig opphold på et flott hotell sentralt plassert i Bangkok.
Sarinchanok E. Par Thailand, 4. juni 2014
Sentrum hotel

Fint og god service
6,7
Hotel ligger på plass som er i sentrum av Bangkok. Rommet er fint og alle staff er snill.
Lars-Ake E. Par Sweden, 26. mai 2014
Lyxig upplevelse mitt i stan

Lyxiga rum, centralt läge, fin pool
9,7
Kanonbra
Mattias J. Småbarnsfamilie Sweden, 21. mai 2014
Bra comfort, till hygglit pris

Nära shopping, bra kommunikationer, prisvärt
7,3
Jag hade en bra vistelse. Tycker dock att personalen uppträder lite snorkigt. De tycker nog att deras hotell är finare än va de egentligen är.
Charlie S. Par Sweden, 9. april 2014
Prisvärt boende med ett centralt läge

Bra läge, Ett helt ok gym för att vara i Thailand, Poolen va välskött!
9
Va där i 5 nätter med min sambo och vi hade ett lyx rum i maine tower på 20 våningen. Rummet är stort och bra för 2 pers. Personalen var trevliga och tillmötesgående. Vi upplevde våran tid där som väldigt bra! Jag kan varmt rekommendera att bo här :)
Ingolf R. Par Norway, 28. mars 2014
Høystandard og sentral beliggenhet

Beliggenhet, vennlig betjening og fitness rom
8,3
Vi er svært fornøyd med oppholdet. Det som trekker litt ned er utvalget ved frokost bufffeten. Det er andre hoteller i området som er bedre på frokost.
Urban L. Par Sweden, 26. mars 2014
Mycket bra hotell

Bra och ren pool, nära till shopping,centralt
8
Ett rent och fint hotell med bra pool.Utanför på gatan massor av gutustånd som kommer vid 17-18.00 ,gott och skamligt billigt. Ren och fräsch pool, vi såg att man tog prover varje dag.Nära till shopping
Helena N. Småbarnsfamilie Sweden, 20. mars 2014
Fantastiskt läge. Härlig utsikt. Bra pool

Polen var riktigt bra. Rummet. Utsikten.
9

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - GjesteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BadThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - FasiliteterThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - LobbyThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SvømmebassengThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - InngangThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - OmgivelserThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestaurantThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - DansesalThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Inne i hotelletThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - MøteromThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Tranport i nærheten


AS-AGWEB-3A02