eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel

6/1-3 Rat-U-Thit 200 Pee Rd., Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inngang The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inngang The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inngang The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Fasiliteter
The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 32
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 811 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (811)
Sorter etter:
Mattias H. Reiste alene Sweden, 8. desember 2013
Bra pris på ett rum som låg ganska centralt

Läget, priset, rummet var rent
7,3
Kim A. Reiste alene Norway, 28. desember 2010
Helt greit hotell.

Rene enkle rom med alt man trenger for ett hyggelig opphold. Belilggenheten er helt perfekt.
7,3
Hadde ett veldig hyggelig opphold hær,og som på alle andre hoteller jeg har bodd på i Thailand så var de ansatte smilende,hyggelige og hjelpsomme. Seven elleven,restauranter og natteliv er kun en kort rusletur unna. Inget svømmebasseng, men da det ikke er noen prioritet for meg gjorde det ikke noe.Hadde en liten lekkasje på badet men det ble fort ordnet opp i.2 gratis flasker vann pr dag og rengjøring.Litt støy enkelte netter fra nærliggende restauranter med live musikk.Er også gratis internett på rommene,men hadde ikke med lap topen så fikk ikke testet dette ut. Alt i alt veldig fornøyd i forhold til prisen. Rimeligt og med god beliggenhet.
Utelivstips: For de som er interessert i fest og moro er Bangla road kun 5 min unna.
Steinbjoern N. Reiste alene Norway, 21. mars 2010
Supert Hotell!!!

Vannvitiig hyggelig betjening,veldig god service,veldig god rengjøring (kl 08-16) hver dag,nye håndklær,strandhåndklær,billig vask av klær,kjpt å greit :)
8,7
Et utrolig billig hotel og bra hotel,nær patong beach ( 5 min gange) nær Bangla road ( 5 min gange) butikker og 7 eleven ,massage 1-2 min gange :) Ingen støy om natten,hotelet ligger ca 100 m fra hovedgaten til bangla og patong beach,,, Fri internett ,wi-fi på rommet,fri safe.... Kommer garantert til å bestille dette hotellet neste gang også :) Absolutt verd pengene :)
Restauranttips: Royal paradise hotel ,25 etg høyt hotel med vannvittig stil og god mat , ca 5 min gange
Nor A. Reiste alene Malaysia, 27. februar 2015
awesome

friendly staff, startegic location, clean room
9,7
a good day :) friendly staff..clean room but no lift..too tired to ride the stairs (T____T) easy to rent motorcycle and easy to deal tut tut and ferry :) im so happy stay here because its far from noisy Bangla road :)
Angel A. Par Malaysia, 16. februar 2015
Second time enjoyed my holiday at this hotel

Services Attitude
10
good services and very friendly ladyboss^^
Toomas R. Par Estonia, 9. februar 2015
Nice stay

Location, room, cleaniness
7,7
Good value for money.
Raz P. Gruppe Malaysia, 1. februar 2015
location is perfact

clean / friendly / smile
6,7
nice staff / good loction / toilet clean / save
Raz P. Gruppe Malaysia, 1. februar 2015
good loction

clean / nice staff
7
averything perfact for me..
Raz P. Gruppe Malaysia, 1. februar 2015
clean / staff / location

location / clean / staff
6,3
i stay this hotel for 3 days 2 night - staff is friendly - room condition is good but not change towel / drinking water 2nd days.. but its ok... made request - location is near night live at bangla road and the beach
Magalage P. Familie med store barn Australia, 26. januar 2015
mr

very good location/freindly staff
6,7
very good location very friendly staff only bad about this hotel no lift and bell boy service, we had to carry our luggage 4 stories up.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel PhuketThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - FasiliteterThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C01