eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel

6/1-3 Rat-U-Thit 200 Pee Rd., Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inngang The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inngang The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inngang The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom
The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 32
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 801 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (801)
Sorter etter:
Mattias H. Reiste alene Sweden, 8. desember 2013
Bra pris på ett rum som låg ganska centralt

Läget, priset, rummet var rent
7,3
Kim A. Reiste alene Norway, 28. desember 2010
Helt greit hotell.

Rene enkle rom med alt man trenger for ett hyggelig opphold. Belilggenheten er helt perfekt.
7,3
Hadde ett veldig hyggelig opphold hær,og som på alle andre hoteller jeg har bodd på i Thailand så var de ansatte smilende,hyggelige og hjelpsomme. Seven elleven,restauranter og natteliv er kun en kort rusletur unna. Inget svømmebasseng, men da det ikke er noen prioritet for meg gjorde det ikke noe.Hadde en liten lekkasje på badet men det ble fort ordnet opp i.2 gratis flasker vann pr dag og rengjøring.Litt støy enkelte netter fra nærliggende restauranter med live musikk.Er også gratis internett på rommene,men hadde ikke med lap topen så fikk ikke testet dette ut. Alt i alt veldig fornøyd i forhold til prisen. Rimeligt og med god beliggenhet.
Utelivstips: For de som er interessert i fest og moro er Bangla road kun 5 min unna.
Steinbjoern N. Reiste alene Norway, 21. mars 2010
Supert Hotell!!!

Vannvitiig hyggelig betjening,veldig god service,veldig god rengjøring (kl 08-16) hver dag,nye håndklær,strandhåndklær,billig vask av klær,kjpt å greit :)
8,7
Et utrolig billig hotel og bra hotel,nær patong beach ( 5 min gange) nær Bangla road ( 5 min gange) butikker og 7 eleven ,massage 1-2 min gange :) Ingen støy om natten,hotelet ligger ca 100 m fra hovedgaten til bangla og patong beach,,, Fri internett ,wi-fi på rommet,fri safe.... Kommer garantert til å bestille dette hotellet neste gang også :) Absolutt verd pengene :)
Restauranttips: Royal paradise hotel ,25 etg høyt hotel med vannvittig stil og god mat , ca 5 min gange
Peter H. Reiste alene United Kingdom, 24. januar 2015
Central location

Located in a quiet soi, close to the nightlife, clean room and good value for money
8,3
The Bird Cage met my requirements perfectly.
Ian G. Reiste alene United Kingdom, 6. januar 2015
Another great stay

staff location price
7,3
Stayed at this guesthouse on numerous occasions,always a pleasure. Very friendly and helpful staff,you con book tours with them. Hotel is clean,rooms cleaned daily. Good location,near to bars/nightlife,shopping and beach.
Kenneth C. Reiste alene United States of America, 6. januar 2015
save money! great location!! that's all!

staff very friendly! location!
6,3
cool for the money but safety deposit boxes sucked!!! i could pick them up and put them in my suitcase if i wanted! no phones...no microwave...no elevators
Tanya S. Gruppe Australia, 3. januar 2015
Nice Hotel with a Great Location in Patong

Location, Affordable and Friendly Staff
7,3
Shivram R. Reiste alene India, 1. januar 2015
Clean room and friendly staff

location, friendly staff and tourist desk
8,7
Although we stayed only for a day, the stay was very comfortable. The hotel staff was very friendly. They helped us book tours and rental cars with ease.
Patricio R. Par Uruguay, 1. januar 2015
just to drop the bags

location
6
It's too noisy, not very clean and the pipes are old and broken
Margaret G. Reiste alene Australia, 31. desember 2014
Great value and personal service

1) the staff are very helpful
8

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel PhuketThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B03