eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel

6/1-3 Rat-U-Thit 200 Pee Rd., Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Utsiden av hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotellet The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Bad The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom
The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Lobby
Område Patong Antall rom: 32
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 767 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (767)
Sorter etter:
Mattias H. Reiste alene Sweden, 8. desember 2013
Bra pris på ett rum som låg ganska centralt

Läget, priset, rummet var rent
7,3
Kim A. Reiste alene Norway, 28. desember 2010
Helt greit hotell.

Rene enkle rom med alt man trenger for ett hyggelig opphold. Belilggenheten er helt perfekt.
7,3
Hadde ett veldig hyggelig opphold hær,og som på alle andre hoteller jeg har bodd på i Thailand så var de ansatte smilende,hyggelige og hjelpsomme. Seven elleven,restauranter og natteliv er kun en kort rusletur unna. Inget svømmebasseng, men da det ikke er noen prioritet for meg gjorde det ikke noe.Hadde en liten lekkasje på badet men det ble fort ordnet opp i.2 gratis flasker vann pr dag og rengjøring.Litt støy enkelte netter fra nærliggende restauranter med live musikk.Er også gratis internett på rommene,men hadde ikke med lap topen så fikk ikke testet dette ut. Alt i alt veldig fornøyd i forhold til prisen. Rimeligt og med god beliggenhet.
Utelivstips: For de som er interessert i fest og moro er Bangla road kun 5 min unna.
Steinbjoern N. Reiste alene Norway, 21. mars 2010
Supert Hotell!!!

Vannvitiig hyggelig betjening,veldig god service,veldig god rengjøring (kl 08-16) hver dag,nye håndklær,strandhåndklær,billig vask av klær,kjpt å greit :)
8,7
Et utrolig billig hotel og bra hotel,nær patong beach ( 5 min gange) nær Bangla road ( 5 min gange) butikker og 7 eleven ,massage 1-2 min gange :) Ingen støy om natten,hotelet ligger ca 100 m fra hovedgaten til bangla og patong beach,,, Fri internett ,wi-fi på rommet,fri safe.... Kommer garantert til å bestille dette hotellet neste gang også :) Absolutt verd pengene :)
Restauranttips: Royal paradise hotel ,25 etg høyt hotel med vannvittig stil og god mat , ca 5 min gange
Steven K. Reiste alene United Kingdom, 2. juli 2014
quiet,clean,close to everything

location,price,quiet
8,7
Very good. Hotel down a dead end street so really quiet but close to nightlife/beach/shopping.Friendly staff and the cleaners did a really good job everyday. I will stay here again.
Nathaniel B. Gruppe United Kingdom, 1. juni 2014
Pretty happy with it all.

Nice staff, clean room, good price and not too noisy side street location .
7,3
Most enjoyable time and not far from the action. Recommended 😊
Tien D. Reiste alene Vietnam, 14. mai 2014
Value for money :)

Clean, location is good, close to tour service
7,7
It was a short stay before we move to Phiphi island therefore I booked this hotel. However it is quite good. Room is clean, location is excellent. A tour selling desk just outside the hotel and we could find all services there.
Mohd F. Gruppe Malaysia, 11. mai 2014
Value for money

Clean Central Cheap
8
Room was clean n cornfort who looking for budget trip
Chi N. Reiste alene Netherlands, 9. mai 2014
Cheap and close to Beach and Bangla

Cheap, location and cheap
6
My stay was ok at the Bird Cage. The price was really good, therefore I couldn't expect too much. And at the Bird Cage, you get exactly what you pay for: nice, but small room / close to Beach and Bangla Rd (although many hotels are even more closer) / Wifi was a bit poor / cleanless was poorish/acceptable /
Ahmad U. Gruppe Pakistan, 7. mai 2014
Very pleasant

Cheap Clean friendly staff
9,3
Super kool. Value for money. Clealiness and friendly staff.
Li C. Gruppe Malaysia, 14. april 2014
Friendly Staff, Great place to stay

FriendlyFriendly staff and she was recommended places for us and they have their own tour information counter. We are going as a group of 8 so we got a good price on transport. Internet was good.
9
Friendly staff and she was recommended places for us and they have their own tour information counter. Internet was good. Walk about 5mins to beach. They provide towel for us to beach, provide coffee and tea at Coffee bar. Washroom wasn't add in curtain therefore the floor is wet so need to be careful while walking. So far, it is a great guesthouse to stay in.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel PhuketThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - BadThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - LobbyThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - ResepsjonThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - InngangThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Inne i hotelletThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - GjesteromThe Bird Cage Patong Guesthouse Hotel Phuket - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Bird Cage Patong Guesthouse Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C08