arrow-up-icon Tjen poeng med ditt eksisterende fordelsprogram!
Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,6
basert på 3983 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3983 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,8
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Verdi for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,5

Karl H.
Norge
05 juli 2013
Topp service og hyggelig betjening.
Nær internasjonal flyplass. Gangavstand til kjøpesenter med mange resturanger. Kort vei til Bangkok sentrum.
Hotellet var som forventet veldig bra. Jeg har vært der før, og kom tilbaket med bakgrunn i tidligere erfaring.

Karl H.
Norge
07 juni 2013
Helt greit hotell. Kun 5 minutter fra flyplassen.
Nær flyplass. Godt å slappe av etter 12 timers flytur.
Oppholdet var som forventet bra, men kunne tenke meg bedre valgfrihet innen vestlig mat. Spiste biff som gav mageproblemer og smakte dårlig.

Toralf O.
Norge
15 mars 2013
Oppholdet var av kort varighen, men bra.
Rimelig hotell, meget hyggelig betjening, bra rom.
Var meget spent på hvordan dette hotellet var ettersom det var så rimelig. Men ble meget positivt overrasket. Meget hyggelig og oppmerksom betjening,fint rom. Mye for pengene.

Jonny K.
Norge
10 mars 2013
Greit hotell som gjør nytten
nært flyplassen
Vi brukte hotellet til en kort transfer stopp for 6 timer på hotellet og valgte det pga pris og nærhet til flyplassen. Det lå ca 10 min fra flyplassen og transferen fungerte veldig greit. hotellet var reint og rommet var ok. Det hadde en veldig grei sol/basseng område for avslapning!

jarle T.
Norge
04 mars 2013
meget hyggelig stab
Nær den internasjonale flyplassen
meget hyggelig velkomst, skulle tydeligvis ikke stå på noen ting her i gården..... Behagelig rom med supert bad og meget effektivt aircondition-annlegg. Hele betjeningen var overmåte blid og imøtekommende. Enkel restaurant men hadde tydeligvis en god kokk.

Mads A.
Norge
01 januar 2013
Greit enkelt og billig hotell flyplasshotel
God beliggenhet ved flyplass, rent, shoppingsenter i nærheten.
ok hotell i nærheten av suvarnabhumi flyplassen. hotellet ser noe bedre ut på bildene enn hva det er i virkelighete, men hvis du leter etter et billig og greit hotell i nærheten av flyplassen så gjør det jobben. det er et bra shoppingsenter i gangavstand fra hotellet. internett koster ganske mye etter thailandsk standard. ved badebassenget er det ikke solstoler og det ligger inne i bakgården så sol er begrenset. rommet var rent og greit, men var meget basic, med en liten gammel tv og dårlig med sittemuligheter.

kaare H.
Norge
06 desember 2012
Bra hotell ved flyplassen
Fin hotell med biljard bord
Rent og pent hotell ved flyplassen, ikke det store å opplevelsene i gå avstand, men som ett hotell ifb. Med fly, er dette helt supert. Hotellet har resturant, svømmebaseng og biljard bord.

Trond S.
Norge
26 juli 2012
God standard på hotell i bakgate
billige rom med hyggelige og hjelpsomme ansatte
et hotel ikke langt fra flyplassen, egner seg for de som skal ta en overnatting før reisen går videre. ca 5 km fra flyplassen. hotellet er lokalisert i en bakgate og en undrer seg hva slags hotel man kommer til idet man kjører inn i gaten? når du står foran inngangen ser du ganske raskt at her ligger en positiv overraskelse. et koselig lite hotel med hyggelige betjening. rommet som forventet, lite men rent og ac.

Willy B.
Norge
28 april 2011
Fint hotel med kort vei til flyplassenog tog.
Koselig og nytt hotel med det nødvendige lille.
hotellet egner seg for korte opphold når man reiser til og fra bkk flyplass,hotellet er nytt og er et hyggelig tilskudd til oss reisene. har ellers en liten restaurant med god mat, kort vei til skytrain, for å utforske bkk mer, veldig effektivt og billig.

Torstein G.
Norge
08 desember 2010
Stilrent nytt hotell
Kort vei til flyplass
Info om hotelltaxi skulle fremkommet tildligere.
Svært greitt å bo på dette hotellet når reisen krever overnatting i Bangkok.