eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 244
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2149 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
9,2
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2149)
Sorter etter:
Knut- F. Par Norway, 22. november 2012
Meget bra hotell

Veldig hyggelig personale
9
Det var første gangen vi bodde på KEE, men ikke siste. Det var et meget bra hotell med god beliggenhet og meget godt personale samt store fine rom.
Tips: Bør oppleves
Realf O. Reiste alene Norway, 29. april 2012
Great location

Great room
6
Dette er ett helt nytt hotell med de fleste fasiliteter med store og praktiske rom, ett fint bassengområde og mindre enn 5 minutter å gå til stranden. Hotellet har en perfekt plassering for de party glade i enden av bar gaten Soi sea dragon med kun ett minutt å gå til Bangla Road. Det negative er holdningen til de ansatte i resepsjonen som er arrogante lite hjelpsomme, lite hyggelige og opererer som halliker ved og kreve 1000 Bath av deg om du har med en lokal person for natten til ditt rom. Dette gjør de selv om du har booket og betalt for ett rom for 2 personer. Jeg er svært bereist både i Thailand og verden forøvrig og har aldri opplevd at ett hotell skal ha ekstra betalt fordi du bor med en innfødt. Eneste unntaket var på Cuba som for noen år siden nektet sine innbyggere, som risikerte fengsel, og omgås turister. Denne loven er nå opphevet på Cuba da myndighetene der så at det gikk dramatisk utover inntektene fra turist inndustrien. Dette er trist da hotellet forøvrig har en beliggenhet og fasiliteter som jeg kunne ønske og komme tilbake til, men jeg kan ikke anbefale dette hotellet til noen som ikke ønsker at hotellet skal blande seg inn i sitt privatliv.
Willy B. Par Norway, 16. mars 2011
Nytt og flott hotell

Sentral belligenhet med kort vei til alt
9
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin bellighet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trenduge mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, hadde et rom med access til bassenget, flott.
Willy B. Par Norway, 13. mars 2011
Nytt og flott hotell

Fin belligenhet
8,7
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin belligenhet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom, tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trendige mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, dette var et rom i 5 etg. rom med access til bassenget er å anbefale(1.etg), flott.
Baard E. Par Norway, 26. desember 2010
kongehotell

rent,nytt,super beliggenhet
10
Vi er veldig veldig fornøyd med hotellet. Vil absolutt anbefale det videre. Ca 200m til stranden og 100m til Bangla road.rolig og stille hotell.stort flott rom og bad.hyggelig betjening.
Erol O. Reiste alene Turkey, 17. november 2014
nice place in phuket

location, food, modern
9
it was a nice safehouse in the heart of crazy filthy phuket. clean and modern establishment with friendly staff. good internet and digital TV services. overall great value. bad taxi service as in all phuket!
Mary G. Gruppe Philippines, 16. november 2014
rooms smells like drainage

attentive staff, location, location
6,3
Checking in was ok. The receptionist Jim is beyond amazing. The rooms that we requested were not yet available so she gave us free cocktail vouchers first while waiting. Upon getting inside the room (1210) we noticed that it smells like drainage.. we called the frontdesk to tell them about it and they sent their housekeeping lady to spray some airfreshener. It did not help at all. I even bought our own airfreshener just to survive staying cause there's no more room avail. Breakfast is decent. Taxi counter is amazing
Wing Y. Par Hong Kong, 5. november 2014
Fantastic stay

Location, environment, staff
9,3
Staffs are as friendly as before and always! Just always speak mandarin to us but actually we come from hongkong, and we speak Cantonese not mandarin and we hate mandarin! Location is perfect to go to everywhere like junceylon, beach, nearby is the pink angel travel agency and they do have laundry service too, very competitive price to book car or tour. The room is awesome, my room has a jaccuci just I am having period and can't enjoy but seeing it is enjoyable already. They tidy my room everyday! I will definitely stay in this hotel again though the room rate is higher than others but it's worth it
Ebrahim B. Reiste alene Bahrain, 1. november 2014
Best location

Location, value of money, pool bar
8,3
It was excellent but the staff always asking for tips, although this is my second time in the kee resort but it is the first time that they keep asking for tips
Roseanne N. Reiste alene Australia, 31. oktober 2014
Best hotel in Patong

Facilities, staff, cleanliness
10

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - TreningsromThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B04