eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 244
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2213 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
9,2
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2213)
Sorter etter:
Knut- F. Par Norway, 22. november 2012
Meget bra hotell

Veldig hyggelig personale
9
Det var første gangen vi bodde på KEE, men ikke siste. Det var et meget bra hotell med god beliggenhet og meget godt personale samt store fine rom.
Tips: Bør oppleves
Realf O. Reiste alene Norway, 29. april 2012
Great location

Great room
6
Dette er ett helt nytt hotell med de fleste fasiliteter med store og praktiske rom, ett fint bassengområde og mindre enn 5 minutter å gå til stranden. Hotellet har en perfekt plassering for de party glade i enden av bar gaten Soi sea dragon med kun ett minutt å gå til Bangla Road. Det negative er holdningen til de ansatte i resepsjonen som er arrogante lite hjelpsomme, lite hyggelige og opererer som halliker ved og kreve 1000 Bath av deg om du har med en lokal person for natten til ditt rom. Dette gjør de selv om du har booket og betalt for ett rom for 2 personer. Jeg er svært bereist både i Thailand og verden forøvrig og har aldri opplevd at ett hotell skal ha ekstra betalt fordi du bor med en innfødt. Eneste unntaket var på Cuba som for noen år siden nektet sine innbyggere, som risikerte fengsel, og omgås turister. Denne loven er nå opphevet på Cuba da myndighetene der så at det gikk dramatisk utover inntektene fra turist inndustrien. Dette er trist da hotellet forøvrig har en beliggenhet og fasiliteter som jeg kunne ønske og komme tilbake til, men jeg kan ikke anbefale dette hotellet til noen som ikke ønsker at hotellet skal blande seg inn i sitt privatliv.
Willy B. Par Norway, 16. mars 2011
Nytt og flott hotell

Sentral belligenhet med kort vei til alt
9
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin bellighet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trenduge mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, hadde et rom med access til bassenget, flott.
Willy B. Par Norway, 13. mars 2011
Nytt og flott hotell

Fin belligenhet
8,7
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin belligenhet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom, tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trendige mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, dette var et rom i 5 etg. rom med access til bassenget er å anbefale(1.etg), flott.
Baard E. Par Norway, 26. desember 2010
kongehotell

rent,nytt,super beliggenhet
10
Vi er veldig veldig fornøyd med hotellet. Vil absolutt anbefale det videre. Ca 200m til stranden og 100m til Bangla road.rolig og stille hotell.stort flott rom og bad.hyggelig betjening.
Gee H. Gruppe Singapore, 24. januar 2015
lousy experience

location only
6
They weren't prepared for us. I had asked for triple sharing bcoz my mum had tagged along with us. End up they gave my mum a hard sofa bed with no blanket! There were also only 2 pairs of slippers and not a single tooth brush in the room! We have to call to have these things sent to us. My request of late check out at 1pm wasn't taken note of too. Had to call on my last day to ask for it. And was initially rejected by the lady on the phone. Not till she spoke to her manager that we were given that miserable additional hour! This hotel has no lack of guests becoz of its good location. So much so that provision of good service is no longer needed maybe. If you are looking for a hotel with good location this might be ok. But if you are looking to have a pleasant time at a service oriented hotel this is definitely not the one for you. But it wasn't a wholly bad one afterall. The bell boys have been pleasantly attentive and nice, except for those at the reception. Those ladies at the reception do not smile at all.
Ahmed A. Par Bahrain, 22. januar 2015
It was a fantastic stay at the hotel

1-location, 2- Close to shopping areas, 3- close to the beach
9
It was perfect stay and I love it
Tina L. Gruppe United States of America, 18. januar 2015
Great resort and location

Accomodations, Location, Pool
9,3
We all thoroughly enjoyed our stay at Kee. We were greeted by very friendly front desk and bell staff. Although we had to wait for our rooms to be ready it was fine because we grabbed a bite to eat at a nearby restaurant, Bukit (I think). We had pool access rooms. Literally walk from your back patio into the pool. The rooms themselves were roomy, comfortable, and nicely decorated. The pool bar was reasonably priced and had delicious drinks and service. The resort is within walking distance to tons of eateries, bars, and clubs. Would definitely recommend this resort and stay here again.
Ofer D. Reiste alene Israel, 17. januar 2015
wonderful

wonderfulStaff Performance,
10
wonderful
Qiaoling C. Gruppe Singapore, 15. januar 2015
Staff keep call and rush us too book out

Pool bar, location and comfortable
7,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - TreningsromThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3A07