eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 244
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2126 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
9,1
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2126)
Sorter etter:
Knut- F. Par Norway, 22. november 2012
Meget bra hotell

Veldig hyggelig personale
9
Det var første gangen vi bodde på KEE, men ikke siste. Det var et meget bra hotell med god beliggenhet og meget godt personale samt store fine rom.
Tips: Bør oppleves
Realf O. Reiste alene Norway, 29. april 2012
Great location

Great room
6
Dette er ett helt nytt hotell med de fleste fasiliteter med store og praktiske rom, ett fint bassengområde og mindre enn 5 minutter å gå til stranden. Hotellet har en perfekt plassering for de party glade i enden av bar gaten Soi sea dragon med kun ett minutt å gå til Bangla Road. Det negative er holdningen til de ansatte i resepsjonen som er arrogante lite hjelpsomme, lite hyggelige og opererer som halliker ved og kreve 1000 Bath av deg om du har med en lokal person for natten til ditt rom. Dette gjør de selv om du har booket og betalt for ett rom for 2 personer. Jeg er svært bereist både i Thailand og verden forøvrig og har aldri opplevd at ett hotell skal ha ekstra betalt fordi du bor med en innfødt. Eneste unntaket var på Cuba som for noen år siden nektet sine innbyggere, som risikerte fengsel, og omgås turister. Denne loven er nå opphevet på Cuba da myndighetene der så at det gikk dramatisk utover inntektene fra turist inndustrien. Dette er trist da hotellet forøvrig har en beliggenhet og fasiliteter som jeg kunne ønske og komme tilbake til, men jeg kan ikke anbefale dette hotellet til noen som ikke ønsker at hotellet skal blande seg inn i sitt privatliv.
Willy B. Par Norway, 16. mars 2011
Nytt og flott hotell

Sentral belligenhet med kort vei til alt
9
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin bellighet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trenduge mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, hadde et rom med access til bassenget, flott.
Willy B. Par Norway, 13. mars 2011
Nytt og flott hotell

Fin belligenhet
8,7
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin belligenhet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom, tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trendige mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, dette var et rom i 5 etg. rom med access til bassenget er å anbefale(1.etg), flott.
Baard E. Par Norway, 26. desember 2010
kongehotell

rent,nytt,super beliggenhet
10
Vi er veldig veldig fornøyd med hotellet. Vil absolutt anbefale det videre. Ca 200m til stranden og 100m til Bangla road.rolig og stille hotell.stort flott rom og bad.hyggelig betjening.
Liew H. Par Malaysia, 15. oktober 2014
Good Location, in centre of Patong Breach

Good Location, Friendly Staffs, Comfortable room
8,7
Great, easy to access to various point in Patong Beach area, walking distant to Jungceylon Mall. Hotel next to Bangla Road.
Wilson L. Gruppe Malaysia, 15. oktober 2014
Excellent facilities, BAD hotel policy

1. Free upgrade to deluxe room
7,7
Wilson L. Gruppe Malaysia, 15. oktober 2014
EXCELLENT facilities, BAD hotel policy

Clean and cozy rooms, friendly staff and good location
7,7
I must say the whole hotel is a state of the art hotel, with a strategic location right beside the famous Bangla Street and Patong Beach. I enjoyed my stay there. But I didn't enjoy my check-in at all. The story goes like this... I read that I'm allowed to squeeze a group of people inside one room and all i need to do is pay a little extra. So i booked through Agoda for a room. Surprisingly, when I arrived I wasn't allowed to squeeze all my friends inside, and the staff told me they only allow a maximum of 3 persons (I had 5). The staff told me this was the hotel's policy all along. So I accepted it and paid for another room. BUT... right after I paid for another room, I saw two men bringing another TWO girls (total of 4) into their rooms. They only paid an extra of 1000 Baht each. So there goes the so called "hotel policy", I glared at the staff and asked him to count the number of people that just walked in. All he said was "I'm sorry, Sir. Those two girls are only their "temporary companions" and they don't stay here. So we allow." So I was like "What?? Those two are bringing those two girls into the room to STAY THE NIGHT! It's the same as us here! So what do you have to say about your policy huh??" They just kept apologising and then kept quiet. We were too exhausted to argue so we just went to our rooms. Their rooms could easily fit SIX adults by the way. So... The Kee, even though you have wonderful facilities and all... this will be my last time staying with you guys. I can't stand liars.
Nickolaos P. Gruppe Australia, 9. oktober 2014
great location

service, location,
10
Great service, location is smack bang next to bangla rd
Scott B. Par Australia, 8. oktober 2014
great place

close to bangla rd
10
great, first time i have stayed there and i have been around patong many times, now the kee is my first choice as it is just down soi sea dragon to bangla rd and is perfect for me.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - TreningsromThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3A08