eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Bad The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse The Kee Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom The Kee Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 244
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2174 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
9,2
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2174)
Sorter etter:
Knut- F. Par Norway, 22. november 2012
Meget bra hotell

Veldig hyggelig personale
9
Det var første gangen vi bodde på KEE, men ikke siste. Det var et meget bra hotell med god beliggenhet og meget godt personale samt store fine rom.
Tips: Bør oppleves
Realf O. Reiste alene Norway, 29. april 2012
Great location

Great room
6
Dette er ett helt nytt hotell med de fleste fasiliteter med store og praktiske rom, ett fint bassengområde og mindre enn 5 minutter å gå til stranden. Hotellet har en perfekt plassering for de party glade i enden av bar gaten Soi sea dragon med kun ett minutt å gå til Bangla Road. Det negative er holdningen til de ansatte i resepsjonen som er arrogante lite hjelpsomme, lite hyggelige og opererer som halliker ved og kreve 1000 Bath av deg om du har med en lokal person for natten til ditt rom. Dette gjør de selv om du har booket og betalt for ett rom for 2 personer. Jeg er svært bereist både i Thailand og verden forøvrig og har aldri opplevd at ett hotell skal ha ekstra betalt fordi du bor med en innfødt. Eneste unntaket var på Cuba som for noen år siden nektet sine innbyggere, som risikerte fengsel, og omgås turister. Denne loven er nå opphevet på Cuba da myndighetene der så at det gikk dramatisk utover inntektene fra turist inndustrien. Dette er trist da hotellet forøvrig har en beliggenhet og fasiliteter som jeg kunne ønske og komme tilbake til, men jeg kan ikke anbefale dette hotellet til noen som ikke ønsker at hotellet skal blande seg inn i sitt privatliv.
Willy B. Par Norway, 16. mars 2011
Nytt og flott hotell

Sentral belligenhet med kort vei til alt
9
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin bellighet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trenduge mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, hadde et rom med access til bassenget, flott.
Willy B. Par Norway, 13. mars 2011
Nytt og flott hotell

Fin belligenhet
8,7
Nytt og flott hotell med mange nye og trendige detaljer, fin belligenhet til strand og natteliv. Her føler man seg hjemme, med moderne rom, tilrettelagt til alles behov, spesilet til unge trendige mennesker som er "litt" avhengige av internett, her er det WIFI rett på tv, så kult, dette var et rom i 5 etg. rom med access til bassenget er å anbefale(1.etg), flott.
Baard E. Par Norway, 26. desember 2010
kongehotell

rent,nytt,super beliggenhet
10
Vi er veldig veldig fornøyd med hotellet. Vil absolutt anbefale det videre. Ca 200m til stranden og 100m til Bangla road.rolig og stille hotell.stort flott rom og bad.hyggelig betjening.
Wing Y. Reiste alene Hong Kong, 13. desember 2014
nicest staff and great location

staff, location and feel
9
this is the third time that I stayed in the hotel, the reason that I will come back again and again is because of the nice staffs, also the super convenience location. but one thing that I am not very satisfied is every time I wrote the special request in the booking of agoda, but the hotel seems they never read the requests, and I have to state again about my request of cuz at the last minute they can't fulfill and said that the booking is full so they can't arrange, but for sure my request is reasonable, just want to stay in the similar room type which I stayed last time, this is the only thing that i feel disappointed, otherwise everything is quite perfect, the bell boy are super helpful and always offer me the helping hands. HIGHLY appreciate!
Frank G. Par Australia, 11. desember 2014
Great Stay

Best location to party and relax
9,3
Great stay Upgraded on arrival Will stay again
Ang P. Småbarnsfamilie Malaysia, 8. desember 2014
The hotel is good location , near the patong beach

Room , swimming pool & food is good
6,7
Chuan L. Småbarnsfamilie Singapore, 5. desember 2014
great stay

great location, great spa service and nice hotel
7
The stay this time round was much better than my previous one in June. great location that Iis near beach and shopping mall. The spa there went is the best so far although the price wise isn't but the massage and service is great. Definitely will go back again but I must say their buffet spread variety is not good and not very nice.
Adelene C. Gruppe Malaysia, 24. november 2014
Strategic lcoation

Location, Crowd and Pool
10
It was excellent.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - GjesteromThe Kee Resort & Spa Phuket - BadThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - SvømmebassengThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - RestaurantThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - LobbyThe Kee Resort & Spa Phuket - TreningsromThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - BarneklubbThe Kee Resort & Spa Phuket - MøteromThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - SpaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Pub/salongThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletThe Kee Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B07