Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby The Kowloon Hotel Hongkong - Resepsjon The Kowloon Hotel Hongkong - Restaurant The Kowloon Hotel Hongkong - Buffet The Kowloon Hotel Hongkong - Buffet The Kowloon Hotel Hongkong - Direktørsalong The Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé The Kowloon Hotel Hongkong - Pub/salong The Kowloon Hotel Hongkong - Forretningssenter The Kowloon Hotel Hongkong - Forretningssenter The Kowloon Hotel Hongkong - Møterom The Kowloon Hotel Hongkong - Dansesal The Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby
The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Bad The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Bad The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 736

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3952
anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (3952)
Sorter etter:
Peter B. Foretningsreisende Sweden, 9. april 2014
Mitt i staden

Läge, pris, shopping
6,3
Mycket bra som vanligt!
Rapporter denne anmeldelsen
Truls D. Familie med store barn Norway, 14. januar 2010
The Kowloon Hotel

Det eneste som var bra er at det var sentralt
4,3
Prisen i forhold til rommene er alt for høy , gammle slitte , små rom . Man kan ikke ha for store kofferte da dem ikke er plass til å åpne inne på rommet og i gangene lukter det rett og slett drit ! Nei aldri mere Kowloon Hotel !!!!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Jason O. Par Singapore, 30. august 2015
beautiful hotel

nice room, comfortable & cozy. it is conveniently located
7,7
Everything was good ..except no free wifi
Rapporter denne anmeldelsen
Paul W. Par United Kingdom, 28. august 2015
recommended

Location. value for money. efficient staff
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Soehartono G. Foretningsreisende Indonesia, 25. august 2015
the kowloon hotel experienced

lokasi , harga , kebersihan
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Chia-Hsiang K. Foretningsreisende Taiwan, 23. august 2015
Great Location

Location, location and location, nothing else.
9
Rapporter denne anmeldelsen
Yiu P. Reiste alene Hong Kong, 17. august 2015
price is cheap

location, services, price
10
Tidy
Rapporter denne anmeldelsen
Rehana S. Par Singapore, 13. august 2015
Great

The view
9
The service was great and fast. But I didn't expect that the room would be very small and as well as the tv. It is very clean
Rapporter denne anmeldelsen
Pauline A. Par Singapore, 2. august 2015
Bad
2
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Rapporter denne anmeldelsen
John S. Par Australia, 1. august 2015
No storage

Staff, location and cleanliness
7,3
We stayed for five nights and had no room storage at all. Very small rooms and we're told that was because the hotel specialises for Japanese client!
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kowloon Hotel HongkongThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - ResepsjonThe Kowloon Hotel Hongkong - RestaurantThe Kowloon Hotel Hongkong - BuffetThe Kowloon Hotel Hongkong - BuffetThe Kowloon Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Kowloon Hotel Hongkong - Pub/salongThe Kowloon Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Kowloon Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Kowloon Hotel Hongkong - MøteromThe Kowloon Hotel Hongkong - DansesalThe Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - BadThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - BadThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Kowloon Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A05