eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby The Kowloon Hotel Hongkong - Resepsjon The Kowloon Hotel Hongkong - Restaurant The Kowloon Hotel Hongkong - Buffet The Kowloon Hotel Hongkong - Buffet The Kowloon Hotel Hongkong - Direktørsalong The Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé The Kowloon Hotel Hongkong - Pub/salong The Kowloon Hotel Hongkong - Forretningssenter The Kowloon Hotel Hongkong - Forretningssenter The Kowloon Hotel Hongkong - Møterom The Kowloon Hotel Hongkong - Dansesal The Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom
The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Bad The Kowloon Hotel Hongkong - Bad The Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 736

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3372 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
9,2
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (3372)
Sorter etter:
Peter B. Foretningsreisende Sweden, 9. april 2014
Mitt i staden

Läge, pris, shopping
6,3
Mycket bra som vanligt!
Truls D. Familie med store barn Norway, 14. januar 2010
The Kowloon Hotel

Det eneste som var bra er at det var sentralt
4,3
Prisen i forhold til rommene er alt for høy , gammle slitte , små rom . Man kan ikke ha for store kofferte da dem ikke er plass til å åpne inne på rommet og i gangene lukter det rett og slett drit ! Nei aldri mere Kowloon Hotel !!!!!!
Shum N. Reiste alene Hong Kong, 15. oktober 2014
Nice hotel

Small room, perfect location and nice staff.
8,3
Perfect location for shopping and leisure especially go to promenade TST but room so tiny.
Watcharaporn P. Foretningsreisende Thailand, 10. oktober 2014
nice location

clean location and good service
9,3
near shopping center, good service, clean room
Rajesh M. Småbarnsfamilie India, 10. oktober 2014
Hotel location Good , Near Harbour

Good Location , Lot of Eating Places and shopping malls nearby
9
Kowloon Hotel is good , Value for money. Our stay was comfortable. We are with family and they offer us good option to upgrade to Suite room with some extra charge. Also View from Hotel for Harbour is very good. Overall nice hotel
Surja S. Par Indonesia, 9. oktober 2014
Strategic & clean hotel

Strategic & clean hotel
9
Satyagraha P. Par Indonesia, 9. oktober 2014
Nice

Nice
6
Endo T. Par Japan, 9. oktober 2014
good
9
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Surja S. Par Indonesia, 8. oktober 2014
Strategic & clean hotel

Strategic & clean hotel
9
Richard H. Reiste alene New Zealand, 8. oktober 2014
Good enough value in an expensive city

Good Location, modern, good staff
7,3
It was a good enough deal for the price but there are hidden costs. Internet for HDB140 a day and pay to view movies.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kowloon Hotel HongkongThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - ResepsjonThe Kowloon Hotel Hongkong - RestaurantThe Kowloon Hotel Hongkong - BuffetThe Kowloon Hotel Hongkong - BuffetThe Kowloon Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Kowloon Hotel Hongkong - Pub/salongThe Kowloon Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Kowloon Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Kowloon Hotel Hongkong - MøteromThe Kowloon Hotel Hongkong - DansesalThe Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - BadThe Kowloon Hotel Hongkong - BadThe Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Kowloon Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C08