Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby The Kowloon Hotel Hongkong - Resepsjon The Kowloon Hotel Hongkong - Restaurant The Kowloon Hotel Hongkong - Buffet The Kowloon Hotel Hongkong - Buffet The Kowloon Hotel Hongkong - Direktørsalong The Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé The Kowloon Hotel Hongkong - Pub/salong The Kowloon Hotel Hongkong - Forretningssenter The Kowloon Hotel Hongkong - Forretningssenter The Kowloon Hotel Hongkong - Møterom The Kowloon Hotel Hongkong - Dansesal The Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby
The Kowloon Hotel Hongkong - Lobby The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Bad The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Bad The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom The Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 736

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3919
anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (3919)
Sorter etter:
Peter B. Foretningsreisende Sweden, 9. april 2014
Mitt i staden

Läge, pris, shopping
6,3
Mycket bra som vanligt!
Rapporter denne anmeldelsen
Truls D. Familie med store barn Norway, 14. januar 2010
The Kowloon Hotel

Det eneste som var bra er at det var sentralt
4,3
Prisen i forhold til rommene er alt for høy , gammle slitte , små rom . Man kan ikke ha for store kofferte da dem ikke er plass til å åpne inne på rommet og i gangene lukter det rett og slett drit ! Nei aldri mere Kowloon Hotel !!!!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Ahmed A. Par Kuwait, 24. juli 2015
Never and ever book again
2
Nothign at all .. What a bad experience, staff are rude, room is so so so bad and dirty with bad blankets and dity toilet.. I even booked another hotel and walk away from my stay on this bad hotel.. Never recommend any of traveler to book for this hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Ser E. Foretningsreisende Malaysia, 21. juli 2015
Nice location

Clean, good location , cheap
8
Room a bit small but comfortable
Rapporter denne anmeldelsen
Shayne T. Foretningsreisende Australia, 20. juli 2015
The Kowloon Hotel

club lounge , location
6,3
Arrival experience was not so good crowed and bags everywhere checked into club lounge was ok decor is drab rooms small staff friendly
Rapporter denne anmeldelsen
Kai C. Foretningsreisende Hong Kong, 20. juli 2015
Clean and tidy

Cleanliness, good location, good air conditioning
7,7
Pleasant
Rapporter denne anmeldelsen
Karen B. Foretningsreisende Singapore, 9. juli 2015
Good Location, Good Price & Clean Room

Good Location, Good Price & Clean Room
7,3
Overall it was a good experience and especially the concierge's efficiency of getting alternative transportation
Rapporter denne anmeldelsen
Lawrence W. Par Malaysia, 7. juli 2015
Good place to stay

location, location, location
8,3
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Yunshiou T. Foretningsreisende Taiwan, 3. juli 2015
Very convenient.

Good location, a little bit small but clean.
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Suthep B. Familie med store barn Thailand, 1. juli 2015
holiday

location cleaness service
8,7
room is a bit small it will be better if free internet available
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Kowloon Hotel HongkongThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - ResepsjonThe Kowloon Hotel Hongkong - RestaurantThe Kowloon Hotel Hongkong - BuffetThe Kowloon Hotel Hongkong - BuffetThe Kowloon Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Kowloon Hotel Hongkong - Pub/salongThe Kowloon Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Kowloon Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Kowloon Hotel Hongkong - MøteromThe Kowloon Hotel Hongkong - DansesalThe Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - LobbyThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - BadThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - BadThe Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromThe Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Kowloon Hotel, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C01