Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 3561 anmeldelser

8 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (3561)
Sorter etter:
Rune N. Reiste alene Norway, 12. april 2013
6 good nights at The Nap

Central location, short distance to the beach, big balcony
9
I had 6 good nights at The Nap. Good to have a big balcony when the rain sets in. Breakfast could be better, litle to choose from.
Rapporter denne anmeldelsen
Svein G. Par Norway, 18. mars 2013
veldig bra hotel kort avstand til strand

stille/rent/beligenhet
8
mitt opphold på hotelet var meget bra bra baseng veldig hyggelig betjening
Rapporter denne anmeldelsen
Hans O. Par Norway, 23. februar 2013
Flott hotell

Hyggelig betjening
8,7
Her ble vi tatt godt imot når vi sjekket tidlig inn. Vi fikk utlevert håndklær som vi kunne bruke på stranden eller på bassenget. Hotellrommet var veldig bra men litt mørkt. Bassenget var fint på ettermiddagen og happy hour fra klokka 16 Betjeningen var hjelpsom. Treningsrommet var ok tredemølle virket.
Rapporter denne anmeldelsen
Janne K. Par Norway, 25. januar 2013
Kjempebra opphold!

God frokost, nærme strand, nattliv og shopping
9,3
Dette var et bra hotell!! Skal absolutt komme tilbake hit. Fine rom,passe størrelse,stor terrasse, vi var så heldig å kunne sitte på terrassen med beina nedi et lite basseng som strakk seg forbi 5-6 av rommene. Stilt og rolig, masse godt å velge mellom til frokost, spiste i restauranten 2 ganger på kvelden, veldig bra mat. Kort vei til stranden, ca 5 min. Er liv og shopping i nærheten uansett hvilke vei du går,ikke langt fra Bangla!! Rengjøring hver dag og veldig hyggelig personell! Det er spa på hotelle, men brukte ikke det pga prisen. Du får like så bra massasjer og pleie langs gatene til mye billigere! Gåavstand til alt egentlig, men når du er skikkelig lat tar en bare tuktuk for 200 bath
Rapporter denne anmeldelsen
Rolf-Arne P. Familie med store barn Pakistan, 9. mars 2012
Top service and smile. Nice and clean hotel.

Excellent food, top service, clean, nice room.
9,7
svært hyggelig personale. delikate rom. god mat. rolig beliggenhet samtidig som sentralt i forhold til shopping og den fine delen av patong stranden. vi har vært på hotellet 2 ganger tidligere og vil velge det igjen. gode priser på agoda. minus. trimrommet er delikat, men litt sparsommelig utstyrt.
Tips: Vær blid så møter du veldig blide mennesker tilbake.
Rapporter denne anmeldelsen
Ralf S. Par Norway, 20. desember 2011
Deilig Hotell!

Veldig gode rom, rask trådløst internett, gratis.
9,3
Etter mange ganger på Phuket og i Patong, forsøkte vi The Nap for første gang. Angret ikke et sekund. Deilig, moderne hotell med bra beliggenhet, kun 5 min å gå ned til stranda, og passe nærhet til alt som skjer.Rommene er passe store, med god skap-plass, fin dusj og deilige senger.Veldig hyggelig betjening, kjempgod frokost, kort sagt, alt bra!
Rapporter denne anmeldelsen
Eivind F. Par Norway, 30. januar 2011
Hyggelig hotell med flott beliggenhet

Hyggelig betjening, beliggenhet, flott rom
8,3
Et lite hotell som tidligere var en stor villa. Drives av en kinesisk-thai familie. Meget hyggelig og behjelplig betjening. Fikk til og med låne en laptop til rommet mitt. Rent og rolig. God beliggenhet. Eneste som var mindre bra var frokosten som var egg og to typer syltetøy og toast. Anbefaler så absolutt stedet. Ville ikke nøle med å komme tilbake. Rommene er passe store og seng, dusj og WC er i topp stand.
Rapporter denne anmeldelsen
Vegar B. Par Norway, 12. desember 2010
Meget bra!

Moderne og rent. Fantastisk restaurant.
9,3
Alt i alt et meget bra hotell. Store, fine rom med alt man trenger. Rent og god service. Restauranten er blandt de beste i Patong.
Restauranttips: Restauranten på Nap Patong er førsteklasses!
Rapporter denne anmeldelsen
Cicely A. Par United States of America, 29. januar 2016
With Nap Patong You Can't Go Wrong

Beverages in room are included free, great location, very nice-looking hotel
10
My stay at the Nap Patong Hotel was very pleasant. The staff were friendly, accommodating and spoke English very well. I encountered minimal communication issues. The refreshing towels and welcome drink were a nice touch when we checked in. The staff responded to requests in a timely manner and checking out was easy. I really enjoyed all the extra amenities in our room for the duration of our stay (beach towels, beach bag, umbrellas, slippers, robes, non-alcoholic beverages, mini fridge, bathroom toiletries). I would highly recommend staying here.
Rapporter denne anmeldelsen
Zaw W. Par Singapore, 25. januar 2016
Value, clean & location

Big room size, clean n quite good location
8,7
pretty good location 10-15 mins walking distance to central area, beach yet quiet area. Nice lobby! Room size is quite big & clean. Decent breakfast. Overall considered value for money.
Rapporter denne anmeldelsen
1-8 av 8 anmeldelser
The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - SvømmebassengThe Nap Patong Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - TreningsromThe Nap Patong Hotel Phuket - SvømmebassengThe Nap Patong Hotel Phuket - SvømmebassengThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - Utsiden av hotelletThe Nap Patong Hotel Phuket - LobbyThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - GjesteromThe Nap Patong Hotel Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B07