Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 887 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (887)
Sorter etter:
Per G. Forretningsreisende Norway, 10. mars 2011
Sentralt Hotell

Beliggenhet
5,7
rommene trenger virkelig en oppussing. fjernkontroll til tv virket ikke så her var det kun mulig å se en kanal på tv. felles arealer ser flott ut men det er langt fra et 5 stjerners hotell. enkelete av betjeningen i resepsjonen kan nok trenge et smile kurs.
Rapporter denne anmeldelsen
Per G. Forretningsreisende Norway, 8. mars 2011
Brukbart hotell men ikke et 5-stjerners hotell

Veldig bra beliggenhet
6
Hotellet er under oppussing noe som trenges, felles arealer ser veldig bra ut men rommene trenger oppussing.Beliggenheten er veldig bra. Hotellet er for tiden absolutt ikke et 5- stjerners hotell og ombyggingen som foregår er selvsagt nødvendig, men det er til tider noe forstyrrende.Rommet bar preg av en underlig lukt
Shoppingtips: Ikea ligger i under etasjen på dette hotellet og det er veldig gode men relativt dyre butikker i området.
Rapporter denne anmeldelsen
Per G. Forretningsreisende Norway, 3. mars 2011
Greit Hotell

Beliggenhet
6
hotellet er under oppussing noe som nødvendig spesiellt hotell rommene trenger en opgradering. under de 14 dager jeg har bodd i hong kong har jeg bodd på dette hotellet 3 ganger regelrett mest grunnet beliggenheten som er veldig grei. du finner alt du trenger rett rundt hjørnet av dette hotellet, samt victoria park som ligger rett over gaten.
Rapporter denne anmeldelsen
Eunkyung C. Par South Korea, 21. mai 2016
2nd time visit
6
Stayed at the Park Lane again. Earlier was a biz trip and I think it was more spacious. This time a bit smaller but with a bathtub. Nice location and nespeesso coffee was good!
Rapporter denne anmeldelsen
Marvyn T. Familie med store barn Philippines, 9. mai 2016
best location in hk island
5,3
with 24hr Supermart beside hotel & train station & HK simcard seller
Rapporter denne anmeldelsen
Pearlyn T. Småbarnsfamilie Philippines, 7. mai 2016
So disappointing!!!
3,7
I've been staying at Park Lane every so often for 31 years and this is the first time I've ever felt such disappointment with the hotel! First of all the room we got (despite our request upon seeing it) was the really old one which I thought they have completely done away with since I haven't seen one for years. At the minimum I was expecting a room with the glass enclosed bathroom. The reason why we chose this hotel for this trip was that we wanted to be able to minimally supervise our kids who were learning to, among other things, take their own showers. The glass bathroom would allow us to check on them without needing to be present inside with them. But we got the old bath with the disgustingly dirtied and stained and smelly shower curtains which made that impossible. Everyday we would come home to this stinky bathroom which was not cleaned well and which totally made me question why we stayed here at all. I hated it. And it kept me awake the way it does now cause I feel so bad for making my family stay there when we could've done so much better somewhere else. Or at least managed our expectations better. So sad. So disappointed in you Park Lane. After 31 years I didn't expect this ☹️
Rapporter denne anmeldelsen
Theresa C. Forretningsreisende Singapore, 6. mai 2016
decent place
4,7
comfortable stay
Rapporter denne anmeldelsen
May T. Forretningsreisende Philippines, 26. april 2016
Comfortable stay.
5,3
Feels like home.
Rapporter denne anmeldelsen
John P. Familie med store barn Philippines, 11. april 2016
love this hotel
5,7
excellent buffet and friendly staff
Rapporter denne anmeldelsen
Wo C. Familie med store barn Hong Kong, 11. april 2016
very good
6,3
Needs to improve the cleaning service.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel HongkongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - ResepsjonThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - ResepsjonThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - ResepsjonThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BadThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - DansesalThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - DansesalThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - DansesalThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - DansesalThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - DansesalThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - MøteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - MøteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - MøteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - MøteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Balkong/terasseThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Balkong/terasseThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Balkong/terasseThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Balkong/terasseThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - RestaurantThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - RestaurantThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Balkong/terasseThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - TreningsromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BadThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - TreningsromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - TreningsromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A06