eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Lobby The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Lobby The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Pub/salong The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Pub/salong The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Bad The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Inne i hotellet The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom
The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Bad The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Bad The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Gjesterom The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Bad The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Buffet
Område Causeway Bay Antall rom: 826
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 725 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (725)
Sorter etter:
Per G. Foretningsreisende Norway, 10. mars 2011
Sentralt Hotell

Beliggenhet
5,7
rommene trenger virkelig en oppussing. fjernkontroll til tv virket ikke så her var det kun mulig å se en kanal på tv. felles arealer ser flott ut men det er langt fra et 5 stjerners hotell. enkelete av betjeningen i resepsjonen kan nok trenge et smile kurs.
Per G. Foretningsreisende Norway, 8. mars 2011
Brukbart hotell men ikke et 5-stjerners hotell

Veldig bra beliggenhet
6
Hotellet er under oppussing noe som trenges, felles arealer ser veldig bra ut men rommene trenger oppussing.Beliggenheten er veldig bra. Hotellet er for tiden absolutt ikke et 5- stjerners hotell og ombyggingen som foregår er selvsagt nødvendig, men det er til tider noe forstyrrende.Rommet bar preg av en underlig lukt
Shoppingtips: Ikea ligger i under etasjen på dette hotellet og det er veldig gode men relativt dyre butikker i området.
Per G. Foretningsreisende Norway, 3. mars 2011
Greit Hotell

Beliggenhet
6
hotellet er under oppussing noe som nødvendig spesiellt hotell rommene trenger en opgradering. under de 14 dager jeg har bodd i hong kong har jeg bodd på dette hotellet 3 ganger regelrett mest grunnet beliggenheten som er veldig grei. du finner alt du trenger rett rundt hjørnet av dette hotellet, samt victoria park som ligger rett over gaten.
Kendrick T. Par Philippines, 19. februar 2015
Superb Location

Location, room quality, friendly and knowledgeable staff.
8
Great location. Friendly, knowledgeable and friendly staff will see you through from the moment you check-in to concluding your stay. Renovations still ongoing though so some floors might experience noise and fumes, etc. Otherwise, everything went well as expected.
Amy K. Par Singapore, 13. februar 2015
Change of room 3 times.located to horrible rooms.
6,7
First was located below the conference room level,almost whole day,even early in the morning loud bang, so cant sleep. Then they located us to a wooden flooring room, it's air con on 24 hrs and its so cold out there withe the weather,Crazy!! Then again relocate us 3rd time! 3rd Time!!! Imagine in one day stay 3 times!!!relocation!!waste my shopping time and also disruption of my appointments with friends. Not happy. Imagine it happens in a So Call 5star hotel???? I will re think bout the 5 star rating.
Kanitha P. Par Thailand, 12. februar 2015
Location,location

Location, close to MRT in the centre of shopping complexsss
7,3
superb
Charles L. Par Philippines, 21. januar 2015
nice place to stay as always

accessible location, near to mtr, food places
9,3
I always stay here when I am in hong kong. I am satisfied with it.
Katherine V. Par Philippines, 18. januar 2015
Location is perfect!

Location, size of room and ease of check in and check out
8
Lai F. Foretningsreisende Hong Kong, 12. januar 2015
Shopping center

Good Good Good
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Foretningsreisende Hong Kong, 11. januar 2015
Second Home

Convenient, Restaurants, Attractions
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel HongkongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - LobbyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - LobbyThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Pub/salongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Pub/salongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BadThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BadThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BadThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - GjesteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BadThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BuffetThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BuffetThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - BuffetThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - RestaurantThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - RestaurantThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - RestaurantThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - TreningsromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - TreningsromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - MøteromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - TreningsromThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hongkong - Dansesal

Kundeanmeldelser - The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A05