Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,4
basert på 1706 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1706 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,1
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Verdi for pengene 8,0
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter

Sadeq R. fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Skrevet 29 juni 2016

Andrew B. fra Storbritannia
Reiste alene
Opphold på 4 netter i juni 2016
Good hotel
..
Skrevet 25 juni 2016

Josephine W. fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i juni 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Skrevet 20 juni 2016

Monique S. fra Indonesia
Familie med store barn
Opphold på én natt i juni 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Skrevet 19 juni 2016

Bambang H. fra Indonesia
Par
Opphold på én natt i juni 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Skrevet 19 juni 2016

Leonard F. fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i mai 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Skrevet 13 juni 2016

Leonard F. fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i januar 2016
Good location hotel
My stay at the Club Floor and its services were good as it met my expectations every time.
Skrevet 13 juni 2016

YingBo L. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i mai 2016
Great Stay
Our second stay at this wonderful hotel. Friendly and helpful staff makes the whole stay more enjoyable. Room was very nice, however perhaps due to hotel's age, the shower head and tap was abit wonky. Great location, being near or orchard road but away from the bustle and noise. Highly recommended hotel.
Skrevet 01 juni 2016

Allen H. fra USA
Reiste alene
Opphold på 3 netter i mai 2016
Above and Beyond
I had a slight glitch in my room with the air conditioner going out. Without question or request, they gave me a new room. Offered to more all my stuff for me. I also needed a late checkout which was way past a reasonable checkout time. No questions they granted me the extremely late checkout. My stay couldn't have been better.
Skrevet 16 mai 2016

Dorothy C. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i desember 2015
Good hotel that is dog friendly
Hotel is great and staffs are polite.
Skrevet 04 mai 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: