Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 6954 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,5
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (6954)
Sorter etter:
Arnstein S. Par Norway, 13. mars 2014
Helt topp. En spesiell og interessant by

Frokost buffet, nærhet til Kowloon Park og sentralt
9,7
Oppholdet var helt veldig bra. Ypperlig standard på hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Vidar E. Småbarnsfamilie Norway, 1. januar 2014
bitte små rom utsikt til kontorbygg 4 meter unna

sentralt ellers ikke noe mer
4,7
dette hotellet er priset for høyt, for bitte små rom. så rett på kontorer kun 4 meter fra vinduet. føltes som vi bodde i en boks.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjoern J. Par Norway, 29. juli 2012
Flotte og store rom, men veldig lytt fra trafikk

Mitt i en av shopping gatene
9
Hotellet har en grei pris for den høye standar dette hotellet har. Velg rom som ikke vender ut mot hovedgaten, der er det mye støy fra bilvei. Til å være pluss rom og ha dette området i 10 av 23 etasjer var nedtur..
Rapporter denne anmeldelsen
Terje N. Forretningsreisende Norway, 27. mai 2010
Shopping hotel

-Close to maccao Ferry terminal -Close to shopping district in Kowloon -Room prices ok for HK
5
They need to make it easier to check in. I had prebooked, prepayed and should be able to just get my prebooked room, but no - they were searching the hotel for available rooms for abt 20 minutes before they found one. On top of that it took ages to type in all my details- I was already booked for the crying out load
Rapporter denne anmeldelsen
Hans A. Reiste alene Norway, 16. juni 2009
Topp beliggenhet

Hotellet ligger meget sentralt til hvis en skal være i og rundt Cantoon Road. Det er etterhvert blitt mange bra og moderne butikker i samme bygning.
8,3
Jeg har etterhvert bodd mange ganger på Royal Pacific og det er like bra hver gang, en vet hva en får. Er rett i Cantoon Road med engang en er ute av døren, og hvis en ikke vil gå utvendig er det mulig å gå innvendig helt ned til Star Ferry , (Ocean Building) Et minus ved Royal Pacific er inn/utsjekking, det kan ta tid, spesielt om morgenen, selv ved 4 bak skranken kan køen bli til tider lang det er da det er først da en ser at det er et virkelig stort hotell, betjening er som alltid hyggelig, kan anbefales.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Nede er det ferje terminal som kan ta deg til mange steder.
Rapporter denne anmeldelsen
Ryan C. Gruppe Philippines, 8. februar 2016
Good Location

1.Accessible to all means of transportation, sp to the Macau Ferry. 2 Staffs are friendly 3. Can't think of the 3rd one :(
6,3
The are few things that I like with this Hotel. Its location is worth mentioning. Staffs are friendly and oftentimes offers a big smiles to their guests. Our room is clean but too small for two guests. There is no bidet. No fridge as weel for our foods. The pillows are not that comfortable, i even had a stiff neck on my first night.
Rapporter denne anmeldelsen
Kim J. Par United States of America, 2. februar 2016
Another Great Stay

Great location, attached to a major shopping mall, free bus to airport express train
9,3
I have stayed there many times. Always consistently good. Very comfortable beds, great showers, very fast WiFi.
Rapporter denne anmeldelsen
Bea K. Par Philippines, 29. januar 2016
i keep coming back!

cleanliness, professional staff, value for money
9,7
superb as always!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Oranee R. Forretningsreisende Thailand, 20. januar 2016
great

great comfortable convenient
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Alexander A. Familie med store barn Philippines, 19. januar 2016
nice rooms

location, room size,
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
The Royal Pacific Hotel and Towers HongkongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - LobbyThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - ResepsjonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - ResepsjonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - GjesteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - DirektørsalongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - TreningsromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - TreningsromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - RestaurantThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - RestaurantThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - RestaurantThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - RestaurantThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - RestaurantThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - Kaffebar/kaféThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - MøteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - MøteromThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - DansesalThe Royal Pacific Hotel and Towers Hongkong - Dansesal


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C02