eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50450 (Vis kart)

Reserver nå!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gjesterom The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gjesterom The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gjesterom The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Direktørsalong The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restaurant The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salong The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salong The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Direktørsalong The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inne i hotellet The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inne i hotellet The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Dansesal The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Møterom
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Svømmebasseng The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Svømmebasseng The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Resepsjon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lobby The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsikt The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inngang The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet
Område KLCC Antall rom: 402
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 5367 anmeldelser

Verdi for pengene
8,8
Sted
8,7
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (5367)
Sorter etter:
Eivind H. Par Norway, 4. november 2013
veldig fint hotel

stort reint og fint rom.
8
veldig fint rom. hyggeleg betjening. god service.
Oyvind K. Par Norway, 10. juli 2012
Flott hotell med god service

Kort avstand til alle fasiliteter
9
Vi hadde et flott opphold på dette hotellet. Kort avstand til twin towers, KL tower og Chinatown. Meget god service på hotellet, flott bassengområde og behagelige rom. Anbefales!
Robert D. Familie med store barn Norway, 15. juli 2011
Flott hotell, men det sto ikke på noe kart

God frokost
7,7
Parken ved petrona towers må besøkes Og man bør også ta turen til china town for å se på livet der. Det store shopping sentret som ligger ved petronas towers har alle de største deigner merkene man kan tenke seg, veldig bra! Skal man opp i petronas towers må man bestille biletter noen dager i forveien, disse legges da vanligvis ut kl. 06 dagen før man skal opp. Besøk på akvariumet er vedrt et besøk, facinerende å se alt sjøliv fra innsiden av glass akvariet.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Petronas towers, akvariet, chinatown, parken
Suhaila S. Småbarnsfamilie Malaysia, 14. desember 2014
Nothing to complaint.. All good!

Great staffs!
8,7
Abdul R. Småbarnsfamilie Malaysia, 14. desember 2014
nice view, friendly staff

big hotel, nice bedroom, near to shopping complex
9
Syammim N. Småbarnsfamilie Malaysia, 14. desember 2014
Short stay

Location, room size, swimming pool
7,3
Room quality, finishing, general hotel appearance could be better
Norlina S. Par Malaysia, 13. desember 2014
value for money

comfortable room
10
David B. Par United Kingdom, 12. desember 2014
First City Hotel I have stayed In

Breakfast buffet, we were still allowed to use the facilities after check out and the location
8,7
Our stay at the Royale Chulan was extremely comfortable. I was impressed by the multi-cuisine breakfast buffet. The staff were also friendly and helpful. We only stayed for two nights but I would definitely stay at this hotel again if I was in KL.
L B. Foretningsreisende United States of America, 10. desember 2014
Nice Stay in KL

Location, Room, Location
9
The hotel is very well for location for business needs. My only complaint is the gentleman at the front desk on late night shift was very rude. Really this hotel can do much better than having this person wipe out the hotel's excellent reputation. Please replace this person who mans your night shift front desk.
Prabha C. Reiste alene Malaysia, 7. desember 2014
i love ss

very nice place
9
Very good and rested well..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DirektørsalongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DirektørsalongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inne i hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inne i hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SvømmebassengThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SvømmebassengThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ResepsjonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UtsiktThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - InngangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A04