Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malaysia 50450

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 5762 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,8
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (5762)
Sorter etter:
Eivind H. Par Norway, 4. november 2013
veldig fint hotel

stort reint og fint rom.
8
veldig fint rom. hyggeleg betjening. god service.
Rapporter denne anmeldelsen
Oyvind K. Par Norway, 10. juli 2012
Flott hotell med god service

Kort avstand til alle fasiliteter
9
Vi hadde et flott opphold på dette hotellet. Kort avstand til twin towers, KL tower og Chinatown. Meget god service på hotellet, flott bassengområde og behagelige rom. Anbefales!
Rapporter denne anmeldelsen
Robert D. Familie med store barn Norway, 15. juli 2011
Flott hotell, men det sto ikke på noe kart

God frokost
7,7
Parken ved petrona towers må besøkes Og man bør også ta turen til china town for å se på livet der. Det store shopping sentret som ligger ved petronas towers har alle de største deigner merkene man kan tenke seg, veldig bra! Skal man opp i petronas towers må man bestille biletter noen dager i forveien, disse legges da vanligvis ut kl. 06 dagen før man skal opp. Besøk på akvariumet er vedrt et besøk, facinerende å se alt sjøliv fra innsiden av glass akvariet.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Petronas towers, akvariet, chinatown, parken
Rapporter denne anmeldelsen
Karen L. Par Australia, 21. januar 2016
A pleasant stay

Location, space, pool
9,7
We had a wonderful 4 days at the Royale Chulan. The room was very large, quiet and clean. We enjoyed the pool everyday and thought breakfast was excellent. pancakes could be improved by cooking freshly. The concierge was helpful. We were not happy with the taxi booked for us on our return. the driver was very grumpy as he wanted to take us to the airport. We had booked to the Sentral station only. He drove like a maniac and grumbled all the time. That was the only negative.
Rapporter denne anmeldelsen
Frank B. Par United States of America, 20. januar 2016
none

everything was fine
10
Rapporter denne anmeldelsen
Salah E. Forretningsreisende Cambodia, 17. januar 2016
highly recommended

location, room size and cleaness, hotel staff
8,3
just great
Rapporter denne anmeldelsen
Normalina B. Småbarnsfamilie Malaysia, 16. januar 2016
Great

Good Location, Great Accommodation & Friendly Staffs
8
Rapporter denne anmeldelsen
Aziz D. Par Sweden, 14. januar 2016
Disappoanted

pool,nothing,more
5,3
Fört they gave me without view but i paid room with view, second they reserved a taxi to airport for 150 RM which driver smoked in the taxi, this was shamfull for such hotel selling gust to taxidriver.
Rapporter denne anmeldelsen
Fabian S. Par Malaysia, 10. januar 2016
Awesome spa, wonderful stay and amazing staffs!

One of the best in KL
9,3
Perfect!
Rapporter denne anmeldelsen
Suhair A. Reiste alene Australia, 4. januar 2016
Beautiful Hotel

Design, food and cleanliness
8,7
Very enjoyable!
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GjesteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - ResepsjonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - LobbyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - InngangThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inne i hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Inne i hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DirektørsalongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DirektørsalongThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - MøteromThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - DansesalThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestaurantThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SvømmebassengThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SvømmebassengThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UtsiktThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C01