Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Cotai, Macao

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 16337 anmeldelser

6 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (16337)
Sorter etter:
Daniel G. Reiste alene Norway, 7. desember 2014
Opplevelse

Service, gambling og shopping.
9,3
Et fantastisk hotell med verdens beste service. Til å være så enormt stort hotell så regner man med noen feil, men alt fungerer utmerket på dette hotellet. Absolutt alt. En opplevelse fra dag en til siste dag. Skal definitivt tilbake hit:)
Rapporter denne anmeldelsen
Dinh K. Familie med store barn Norway, 5. juli 2014
Kaotisk, men spennende!

Casino og shopping
4,3
Vi reiste til Macao og The Venetian Macao Resort Hotel med skyhøye forventninger både til beliggenhet, mat, attraksjon og shopping. Det er ingen tvil om at det tilbys mye shopping på hotellet, men utvalget i mange av butikkene var det ikke akkurat noe å skryte av. Hotellet skal ha for at det er stort, men det ble kjedelig etter 2-3 timer. Med mindre du skal til Macao for å gamble, anbefales IKKE The Venetian Macao Resort Hotel spesielt pga. den stramme prisen. Rommene var heller ikke veldig rene..
Rapporter denne anmeldelsen
Arne K. Familie med store barn Norway, 29. desember 2013
Helt utrolig hotel, har alt man kan drømme om.

casino, romet, alle butikkene
9,7
Oppholdet på Venetian må bare oppleves dette hotelet har alt. Dette er den 3 gangen vi bor her. Har bodd på flere hoteller i Macao men venetian er helt klart nr.1.
Rapporter denne anmeldelsen
Annie K. Familie med store barn Norway, 27. mars 2013
stort og flott hotell

masse å oppleve på hotellet, med både butikker, underholdning og casino. ulempen når det er så stort, er at det blir vanskelig å finne hverandre og at det er langt å gå til rommet.
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Arne K. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Helt utrolig hotell meget bra.

meget god plass over alt, selv når hotellet er fult. Meget bra service.
10
Dette er en plass med mye spenning og gambling og ikke minst spisemuligheter.
Rapporter denne anmeldelsen
Wenche R. Par Norway, 18. juni 2011
Enorm bomaskin!

Lekkert og masse aktiviteter
6,3
Stort og flott hotell med mange aktiviteter. Mye støy og liv og røre.
Rapporter denne anmeldelsen
Pei-Yu L. Småbarnsfamilie Taiwan, 9. februar 2016
Just one time stay

Location size stores
6
Spend too many times on finding way out.
Rapporter denne anmeldelsen
Ajay J. Par India, 5. februar 2016
Completely beautiful neat and clean good services

1. despite huge hotel neat and clean Room services house keeping and restaurent services were up to standard
10
We were a couple and the stay was fantastic start from the reception services was appreciable so kind and soft to help each day all my queries were attended a little problem of language was all over but in totality a very nice hotel nice architecture cleanliness the most i adore. Rooms approx 70 sp mtrs and everything is inside for ur requirement room service and house keeping above standard If u r with children below 16 than a little problem as u cannot pass by casino your walks more long the casino huge one and nice people all over the security rules and handlings and appreciable the shuttle free services to the city r satisfactory but not very good as compared Must tell my experience as i left my mobile in locker by mistake on recaching back to my country i made a call to the reception the instantly reverted with the picture of my mobile and assured my a delay as its chinese new year I hope i will get my mobile back through a courier service finger crossed. Over all i will say my next trip to macao will be more of days and certainly no other hotel options.
Rapporter denne anmeldelsen
Sutrisno R. Par Indonesia, 30. januar 2016
Unforgetable

Room, Facilities and Staff
9,7
It was so so wonderful....nothing compares..no word can describe how nice this hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Li H. Par Hong Kong, 27. januar 2016
Tidy and comfort hotel

comfort,
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
1-6 av 6 anmeldelser
The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Sport og aktiviteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Pub/salongThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SpaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SpaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbaneThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbaneThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbaneThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbaneThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SpaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SpaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GjesteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GjesteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GjesteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GjesteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GjesteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02