eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bad The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Buffet
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Golfbane The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Treningsrom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svømmebasseng
Område Taipa / Cotai Antall rom: 3000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 12576 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (12576)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 5. juli 2014
Kaotisk, men spennende!

Casino og shopping
4,3
Vi reiste til Macao og The Venetian Macao Resort Hotel med skyhøye forventninger både til beliggenhet, mat, attraksjon og shopping. Det er ingen tvil om at det tilbys mye shopping på hotellet, men utvalget i mange av butikkene var det ikke akkurat noe å skryte av. Hotellet skal ha for at det er stort, men det ble kjedelig etter 2-3 timer. Med mindre du skal til Macao for å gamble, anbefales IKKE The Venetian Macao Resort Hotel spesielt pga. den stramme prisen. Rommene var heller ikke veldig rene..
Arne K. Familie med store barn Norway, 29. desember 2013
Helt utrolig hotel, har alt man kan drømme om.

casino, romet, alle butikkene
9,7
Oppholdet på Venetian må bare oppleves dette hotelet har alt. Dette er den 3 gangen vi bor her. Har bodd på flere hoteller i Macao men venetian er helt klart nr.1.
Annie K. Familie med store barn Norway, 27. mars 2013
stort og flott hotell

masse å oppleve på hotellet, med både butikker, underholdning og casino. ulempen når det er så stort, er at det blir vanskelig å finne hverandre og at det er langt å gå til rommet.
9,3
Arne K. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Helt utrolig hotell meget bra.

meget god plass over alt, selv når hotellet er fult. Meget bra service.
10
Dette er en plass med mye spenning og gambling og ikke minst spisemuligheter.
Wenche R. Par Norway, 18. juni 2011
Enorm bomaskin!

Lekkert og masse aktiviteter
6,3
Stort og flott hotell med mange aktiviteter. Mye støy og liv og røre.
Noviandre H. Gruppe Indonesia, 15. september 2014
very nice hotel

clean..nice..comfort
8
Dejan O. Småbarnsfamilie Serbian, 14. september 2014
Great hotel!!!

Perfect staff, great room standard
10
From the first step in this HUGE hotel, everything was simply perfect! Staff was helping us in every second of our stay. We had an earlier check-in in some VIP room, and at the end, a 2 hours extended check out. They even send a cake in our room since they saw in my passport that it was my birthday that day! I would highly recommend this hotel to everybody!!! The only "strange" thing is that you need a map to find your room or anything else in the hotel. :)
Chan K. Foretningsreisende Hong Kong, 14. september 2014
very crowd and many people

room ok and clean and tidy
6,3
it is nice hotel
Li K. Reiste alene China, 12. september 2014
Room not clean

Good location
6,7
Room is big but not clean enough! It's dusty around the table & bed! Also, the floor we are staying at should be non-smoking area; but still cigarettes are found on top of rubbish bin & strong smell of cigarettes ! A bit disappointed for a 5 star hotel
Mariana R. Familie med store barn Australia, 12. september 2014
Nice stay. One of the pillow is far too soft

Nice , beautiful lobby . Very grand indeed n lots of places to eat
8,3
Very enjoyable

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbaneThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3C07