eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bad The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Buffet
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Golfbane The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Treningsrom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svømmebasseng
Område Taipa / Cotai Antall rom: 3000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 12155 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (12155)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 5. juli 2014
Kaotisk, men spennende!

Casino og shopping
4,3
Vi reiste til Macao og The Venetian Macao Resort Hotel med skyhøye forventninger både til beliggenhet, mat, attraksjon og shopping. Det er ingen tvil om at det tilbys mye shopping på hotellet, men utvalget i mange av butikkene var det ikke akkurat noe å skryte av. Hotellet skal ha for at det er stort, men det ble kjedelig etter 2-3 timer. Med mindre du skal til Macao for å gamble, anbefales IKKE The Venetian Macao Resort Hotel spesielt pga. den stramme prisen. Rommene var heller ikke veldig rene..
Arne K. Familie med store barn Norway, 29. desember 2013
Helt utrolig hotel, har alt man kan drømme om.

casino, romet, alle butikkene
9,7
Oppholdet på Venetian må bare oppleves dette hotelet har alt. Dette er den 3 gangen vi bor her. Har bodd på flere hoteller i Macao men venetian er helt klart nr.1.
Annie K. Familie med store barn Norway, 27. mars 2013
stort og flott hotell

masse å oppleve på hotellet, med både butikker, underholdning og casino. ulempen når det er så stort, er at det blir vanskelig å finne hverandre og at det er langt å gå til rommet.
9,3
Arne K. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Helt utrolig hotell meget bra.

meget god plass over alt, selv når hotellet er fult. Meget bra service.
10
Dette er en plass med mye spenning og gambling og ikke minst spisemuligheter.
Wenche R. Par Norway, 18. juni 2011
Enorm bomaskin!

Lekkert og masse aktiviteter
6,3
Stort og flott hotell med mange aktiviteter. Mye støy og liv og røre.
Tan J. Par Singapore, 29. juli 2014
Fantastic

Clean, efficient, polite
10
Great, there's no free wifi though, u have to pay for it. Room is great, sheets are clean, maps everywhere, very quiet, except a lot of prostitutes roaming around and some of them follow my friends back.
Chan F. Småbarnsfamilie Malaysia, 29. juli 2014
Clean, very big n comfortable room

nice view from the room, good service, near to casino
7,3
no good. when I book the hotel there was shown me Wifi available, but when I check in the staff was told me the Wifi was not included, very bad!
Chan F. Småbarnsfamilie Malaysia, 29. juli 2014
Clean and very comfortable room

Clean, good services n nice view from the room
7,3
no good experience. because when I book the room the was shown me as Wifi is available but when I check in the room the staff was told me the Wifi is not available actually. Very bad!
Richie Z. Par China, 22. juli 2014
Comfortable stay

Comfortable bed, many food options and near to airport
7,7
Had a good and pleasant stay
Milagros P. Gruppe Philippines, 20. juli 2014
Most centrally located in Macau

Shopping, Sight-seeing & casino
8,3
The group I booked enjoyed staying at The Venetian Macao Resort Hotel since all amenities are there... shopping, sight-seeing & casino. No need to go to other places but the staff are not well-versed in English. Looking for directions is not very easy because of communication barrier.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - GolfbaneThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Gjesterom

Kundeanmeldelser - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3A05