eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Buffet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Treningsrom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svømmebasseng
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bad The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet
Område Taipa / Cotai Antall rom: 3000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 13388 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (13388)
Sorter etter:
Daniel G. Reiste alene Norway, 7. desember 2014
Opplevelse

Service, gambling og shopping.
9,3
Et fantastisk hotell med verdens beste service. Til å være så enormt stort hotell så regner man med noen feil, men alt fungerer utmerket på dette hotellet. Absolutt alt. En opplevelse fra dag en til siste dag. Skal definitivt tilbake hit:)
Dinh K. Familie med store barn Norway, 5. juli 2014
Kaotisk, men spennende!

Casino og shopping
4,3
Vi reiste til Macao og The Venetian Macao Resort Hotel med skyhøye forventninger både til beliggenhet, mat, attraksjon og shopping. Det er ingen tvil om at det tilbys mye shopping på hotellet, men utvalget i mange av butikkene var det ikke akkurat noe å skryte av. Hotellet skal ha for at det er stort, men det ble kjedelig etter 2-3 timer. Med mindre du skal til Macao for å gamble, anbefales IKKE The Venetian Macao Resort Hotel spesielt pga. den stramme prisen. Rommene var heller ikke veldig rene..
Arne K. Familie med store barn Norway, 29. desember 2013
Helt utrolig hotel, har alt man kan drømme om.

casino, romet, alle butikkene
9,7
Oppholdet på Venetian må bare oppleves dette hotelet har alt. Dette er den 3 gangen vi bor her. Har bodd på flere hoteller i Macao men venetian er helt klart nr.1.
Annie K. Familie med store barn Norway, 27. mars 2013
stort og flott hotell

masse å oppleve på hotellet, med både butikker, underholdning og casino. ulempen når det er så stort, er at det blir vanskelig å finne hverandre og at det er langt å gå til rommet.
9,3
Arne K. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Helt utrolig hotell meget bra.

meget god plass over alt, selv når hotellet er fult. Meget bra service.
10
Dette er en plass med mye spenning og gambling og ikke minst spisemuligheter.
Wenche R. Par Norway, 18. juni 2011
Enorm bomaskin!

Lekkert og masse aktiviteter
6,3
Stort og flott hotell med mange aktiviteter. Mye støy og liv og røre.
Kamani K. Par South Africa, 16. desember 2014
Toilet problems

Friendly, location, shopping
9
in a two day stay the toilet was blocked atleast 5 times. Each time maintenance had to be called to unblock it. Other than that the stay was good.
Analistya P. Gruppe Indonesia, 15. desember 2014
A Very Nice Place

Clean,Huge, Comfortable, Luxurious
7,3
A Clean,Huge, Comfortable, Luxurious hotel
Pamela N. Småbarnsfamilie Singapore, 15. desember 2014
Majestic hotel but definitely not the best

Huge rooms, good service, clean
7,7
On the whole, it was disappointing as I booked via agoDa . So there was no free wifi. No breakfast. Food at the food court was expensive . Shuttle bus was good but no wifi on buses, unlike Galaxy and others. Atmosphere was way too crowded to be considered prestigious or luxurious. Had to pay for kids club which was considered ridiculous as we paid a lot for one room per night. I would not stay there again.
Rachel C. Gruppe Philippines, 14. desember 2014
Amazing Venetian

The Lobby, The Room and The Food
9
It was my 2nd stay in Venetian and as always it amazed me. Starting from the facade of the hotel going to the lobby and up to our room. We booked for a Royal Suite but got upgraded to a Bella Suite. This hotel really never sleeps and always crowded but that's fine with me. We had a dinner buffet at the Bambu Restaurant and were fully satisfied with the variety of dishes that they offer. I have nothing to complain except for the same thing I commented when I stayed last Dec. 2013-FREE WIFI!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

AS-AGWEB-3A06