Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Butikker The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Buffet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Barneklubb The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Fasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Treningsrom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Svømmebasseng The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Restaurant The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Bad The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Suiterom The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Lobby The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotellet The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotellet
Område Taipa / Cotai Antall rom: 3000
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende
Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (15183)
Sorter etter:
Daniel G. Reiste alene Norway, 7. desember 2014
Opplevelse

Service, gambling og shopping.
9,3
Et fantastisk hotell med verdens beste service. Til å være så enormt stort hotell så regner man med noen feil, men alt fungerer utmerket på dette hotellet. Absolutt alt. En opplevelse fra dag en til siste dag. Skal definitivt tilbake hit:)
Rapporter denne anmeldelsen
Dinh K. Familie med store barn Norway, 5. juli 2014
Kaotisk, men spennende!

Casino og shopping
4,3
Vi reiste til Macao og The Venetian Macao Resort Hotel med skyhøye forventninger både til beliggenhet, mat, attraksjon og shopping. Det er ingen tvil om at det tilbys mye shopping på hotellet, men utvalget i mange av butikkene var det ikke akkurat noe å skryte av. Hotellet skal ha for at det er stort, men det ble kjedelig etter 2-3 timer. Med mindre du skal til Macao for å gamble, anbefales IKKE The Venetian Macao Resort Hotel spesielt pga. den stramme prisen. Rommene var heller ikke veldig rene..
Rapporter denne anmeldelsen
Arne K. Familie med store barn Norway, 29. desember 2013
Helt utrolig hotel, har alt man kan drømme om.

casino, romet, alle butikkene
9,7
Oppholdet på Venetian må bare oppleves dette hotelet har alt. Dette er den 3 gangen vi bor her. Har bodd på flere hoteller i Macao men venetian er helt klart nr.1.
Rapporter denne anmeldelsen
Annie K. Familie med store barn Norway, 27. mars 2013
stort og flott hotell

masse å oppleve på hotellet, med både butikker, underholdning og casino. ulempen når det er så stort, er at det blir vanskelig å finne hverandre og at det er langt å gå til rommet.
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Arne K. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Helt utrolig hotell meget bra.

meget god plass over alt, selv når hotellet er fult. Meget bra service.
10
Dette er en plass med mye spenning og gambling og ikke minst spisemuligheter.
Rapporter denne anmeldelsen
Wenche R. Par Norway, 18. juni 2011
Enorm bomaskin!

Lekkert og masse aktiviteter
6,3
Stort og flott hotell med mange aktiviteter. Mye støy og liv og røre.
Rapporter denne anmeldelsen
Jonathan L. Par Philippines, 23. juli 2015
Nice Hotel

Cleanliness, Spacious rooms, tourist friendly
9,7
my only problem is at the casino. So many local hustlers. Not nice for tourist like being approach suddenly asking for something I dont understand
Rapporter denne anmeldelsen
Agustino R. Småbarnsfamilie Indonesia, 22. juli 2015
Totally Fun

Luxurious, Huge room, Great offer
10
Really really had a great experience in here. Thanks for the great services from Mr.John at the check-in counter desk. Our room was upgraded since he knew that we had a daughter. Thanks so much. Everything was great in here. We got a very special rate from agoda, including the beauty n the beast ticket, cotai jet to Hongkong, and breakfast. Really fun.. my daughter was very happy. Thanks Venetia Macao!
Rapporter denne anmeldelsen
Ellysa G. Familie med store barn Indonesia, 22. juli 2015
Excellent

Good service, big comfy room, excellent decoration inside hotel
9,3
My stay in Venetian Macao Resort Hotel was excellent. Never expected for the service to be this excellent. Sure will come back again to stay here and the egg tart in Lord Stow Bakery when we visit Macao. I forgot to the check-in person in charge when it's my turn. He upgraded my room since he knew we were more than 2 people. It makes me feel so special. Thank you Venetian Hotel!
Rapporter denne anmeldelsen
Elisa S. Familie med store barn Indonesia, 22. juli 2015
Big comfort room

Big cozy room, good service, big shopping mall and casino
10
Very nice hotel with shopping mall and big casino. Near to other big shopping mall and casinos. Big room, good price, and very good service.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - ButikkerThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BuffetThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BarneklubbThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - FasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - TreningsromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - RestaurantThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - BadThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SuiteromThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - LobbyThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Utsiden av hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Inne i hotelletThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - SvømmebassengThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - Sport og aktiviteter

Kundeanmeldelser - The Venetian Macao Resort Hotel, Macao

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A01