Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Bad The Viridian Resort Phuket - Gjesterom
The Viridian Resort Phuket - Bad The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng
Område Patong Antall rom: 78
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1529
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
6,9
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (1529)
Sorter etter:
Lars U. Gruppe Norway, 30. november 2013
Sentrumnært hotell med fin hage og gåavstand.

Gåavstand til strand, shopping og natteliv.
6,7
Til den prisen, så er dette et helt greit hotell. Hyggelig hage, utrolig rolig, selv om bylivet er like utenfor området. Ikke for lang gåavstand til stranden, og natteliv. Flere områder på hotellet har behov for vedlikehold, slitt. Bor gjerne her igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorg H. Gruppe Norway, 1. februar 2013
Helt ok hotell ligger veldig fint med hage

Rolig område i en urolig by
8,7
hotellet er hyggelig men vi måtte velge mellom å ha tvin bedt og ingen balkong eller balkong og stor dobbelseng.der er ikke så greit med to venner.thaimaten var perfekt,men ikke prøv å bestille europeisk mat.der er de helt ute.men service var bra og best av alt veksling fungerte,vi skulle avgårde kl 0330 og de fikset taxi til fast pris.
Restauranttips: Koselig restaurant med levende musikk .Glem å kjøpe drinker det kan de ikke.Kjøp svinga that øl var perfekt til thaimat
Rapporter denne anmeldelsen
Lise M. Par Norway, 20. april 2012
Kjempe koselig hotell

Nært alt
9
Vi bodde på hotellet i nesten 14 dager, og jeg synes det var helt supert. Du har alt i nærheten rundt hotellet, stranda 10 minutter unna, ikke langt til restaureanter eller kjøpesenter for shopping. Sammen med bangla road om man er interressert i å feste hele natta. Men man hører ikke mye bråk til hotellet fra muskikken. Koselig restaurant på hotellet var det også, og kjempe koselig lite basseng. Eneste jeg kan si som kanskje noen synes er negativt, er at det ikke er noen utsikt stor utsikt, vi hadde balkong,tror alle rommene hadde det, og utsikt til bassenget. Vi trivdes veldig bra, og bor gjerne der igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Jan L. Småbarnsfamilie Norway, 24. mars 2012
Greit hotel med vennlig personell., bra beligenhet

Grønt og fint, jacuzzi og barnebaseng men mygg, maur og rotte...
7
Rommene var greie, Det var lekkasje fra air conf´dition men de kom og utbedret det. Om det ikke hadde vært mulig ville vi fått et nytt rom. Veldig flott med gratis trådløst nett. relativt raskt også. Fikk god hjelp da vi hadde noen problemer med noen apparater vi hadde, de åpnet ekstra nett for oss. God mat i restauranten. Gangavstand til strand, shoppingsenter og Bangla hvor det meste utelivet er. Finner det meste rundt hotellet. Negativt at det var småkryp og en rotte utenfor som romstrerte. Vi booket et ekstra rom for familie som kom på besøk, da ble prisen høyere en nettpris og den varierte fra første forespørsel til endelig betaling. Fikk ikke booket for tre personer på nett og de tok ekstra betalt for denne personen selv om de ikke satt inn noen ekstra seng, kun et ekstra sett håndklær.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar L. Reiste alene Norway, 22. mars 2012
Hyggelig betjening og helt greie rom

Beliggenhet i forhold til strand, uteliv og handling
7,3
Hotellet ligger veldig sentralt i forhold til strand, bading og natteliv. Rommene er helt greie med bra renhold. Betjeningen var veldig hyggelig. Merket ingenting til trafikkstøyen eller høy musikk. Føler jeg fikk mye igjen for pengene, og kan abselutt anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Muhamad N. Par Singapore, 17. august 2015
Don't know its like the worst hotel i've been

The food only the rest are bad
5,7
Very bad call for room service numerous time but no one picked up the phone
Rapporter denne anmeldelsen
Vetri S. Småbarnsfamilie India, 15. august 2015
Value of the money

Swimming pool, Restaurant
7,3
I am travel with my family & two young children. Overall my stay was very good. Engineering need tobe improved. Air-conditioner remote control not available. In mid night the adjustment doing in thermostat only. Housekeeping cleaning the room twice the day only. Vanity was blocked two days. After lot of remaining only they rectify it. Very decent location. Easy to all kind of travels. Very close by shopping mall, Bangala st etc. Overall good experience.
Rapporter denne anmeldelsen
Paul C. Reiste alene Australia, 25. juli 2015
GOOD LOCATION NEEDS MAINTAINANCE

location staff value
9,7
I have been here a few times it is usually good value for money in June July too expensive in peak season it is not a four star resort there has been no maintenance on the resort for at least 4 years the front desk is good the restaurant is ok value if you get it for less than $50 Australian
Rapporter denne anmeldelsen
Justin T. Gruppe Singapore, 15. juli 2015
Stay @ Resort Marred by Staff Performance

Overall cleanliness
7
My friends and I stayed at The Viridian Resort. First impression of the establishment was good -- place looked clean, staff were friendly. We did not encounter much problem during our stay, except for the occasional water issues (hot water seems to die off after a while before sporadically coming back on). Until the last day, that is. On the day of our check-out, we were told that we had taken several items from the pantry e.g. beers, nuts. However, none of us had taken anything except the water (which we only took because the bottles were labelled 'complimentary'). They sought to charge us for the pantry items that we did not take. In the end, we settled the issue by agreeing to pay for the water we took and a bag of nuts we supposedly consume -- just to settle the issue and not be late for our flight. It was extremely disappointing for us to hear that the housekeeper has incorrectly taken stock of our pantry when (s)he tidied up the room every day. Overall, the place was clean and the air-conditioning system was working perfect. However, the walls of the rooms are very thin and occupants next door can often be heard, which can be very disruptive to one's sleep. Also, the staff performance -- at least the housekeeper's -- remains debatable.
Rapporter denne anmeldelsen
Suzanne W. Reiste alene Australia, 6. juli 2015
So long and thanks for the food poisoning!

Great location, value for money, lovely pool!
6,7
The staff are constantly trying to help the mosquito situation, however I think there may be more important things to concentrate on! The beds are like a rock, and I constantly woke up stiff. I skipped the "free" breakfast that was included in my booking most days. It was covered in insects, very few choices, and never changed! No bacon? Staff were unable to explain why. There were flea infested cats actually running through the restaurant kitchen! On the occasion that I ordered room service, I ended up with a vile case of food poisoning. The rooms are clean, but there are limited English channels on the cable TV, and large gaps in the front door that continually let in Mosquitos and other insects. The shower head was disgusting and didn't work properly, and the shower is in an enclosed room without a fan, so does tend to get quite steamy. Won't stay again.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - BadThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - BadThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - InngangThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - InngangThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08