Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Sea Sun Sand Resort

The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Inne i hotellet The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Gjesterom The Viridian Resort Phuket - Bad The Viridian Resort Phuket - Bad
The Viridian Resort Phuket - Balkong/terasse The Viridian Resort Phuket - Inngang The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Inngang The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Inngang The Viridian Resort Phuket - Svømmebasseng The Viridian Resort Phuket - Lobby The Viridian Resort Phuket - Balkong/terasse
Område Patong Antall rom: 78
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 1270 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
6,8
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,5
Alle anmeldelser (1270)
Sorter etter:
Lars U. Gruppe Norway, 30. november 2013
Sentrumnært hotell med fin hage og gåavstand.

Gåavstand til strand, shopping og natteliv.
6,7
Til den prisen, så er dette et helt greit hotell. Hyggelig hage, utrolig rolig, selv om bylivet er like utenfor området. Ikke for lang gåavstand til stranden, og natteliv. Flere områder på hotellet har behov for vedlikehold, slitt. Bor gjerne her igjen.
Bjorg H. Gruppe Norway, 1. februar 2013
Helt ok hotell ligger veldig fint med hage

Rolig område i en urolig by
8,7
hotellet er hyggelig men vi måtte velge mellom å ha tvin bedt og ingen balkong eller balkong og stor dobbelseng.der er ikke så greit med to venner.thaimaten var perfekt,men ikke prøv å bestille europeisk mat.der er de helt ute.men service var bra og best av alt veksling fungerte,vi skulle avgårde kl 0330 og de fikset taxi til fast pris.
Restauranttips: Koselig restaurant med levende musikk .Glem å kjøpe drinker det kan de ikke.Kjøp svinga that øl var perfekt til thaimat
Lise M. Par Norway, 20. april 2012
Kjempe koselig hotell

Nært alt
9
Vi bodde på hotellet i nesten 14 dager, og jeg synes det var helt supert. Du har alt i nærheten rundt hotellet, stranda 10 minutter unna, ikke langt til restaureanter eller kjøpesenter for shopping. Sammen med bangla road om man er interressert i å feste hele natta. Men man hører ikke mye bråk til hotellet fra muskikken. Koselig restaurant på hotellet var det også, og kjempe koselig lite basseng. Eneste jeg kan si som kanskje noen synes er negativt, er at det ikke er noen utsikt stor utsikt, vi hadde balkong,tror alle rommene hadde det, og utsikt til bassenget. Vi trivdes veldig bra, og bor gjerne der igjen.
Jan L. Småbarnsfamilie Norway, 24. mars 2012
Greit hotel med vennlig personell., bra beligenhet

Grønt og fint, jacuzzi og barnebaseng men mygg, maur og rotte...
7
Rommene var greie, Det var lekkasje fra air conf´dition men de kom og utbedret det. Om det ikke hadde vært mulig ville vi fått et nytt rom. Veldig flott med gratis trådløst nett. relativt raskt også. Fikk god hjelp da vi hadde noen problemer med noen apparater vi hadde, de åpnet ekstra nett for oss. God mat i restauranten. Gangavstand til strand, shoppingsenter og Bangla hvor det meste utelivet er. Finner det meste rundt hotellet. Negativt at det var småkryp og en rotte utenfor som romstrerte. Vi booket et ekstra rom for familie som kom på besøk, da ble prisen høyere en nettpris og den varierte fra første forespørsel til endelig betaling. Fikk ikke booket for tre personer på nett og de tok ekstra betalt for denne personen selv om de ikke satt inn noen ekstra seng, kun et ekstra sett håndklær.
Gunnar L. Reiste alene Norway, 22. mars 2012
Hyggelig betjening og helt greie rom

Beliggenhet i forhold til strand, uteliv og handling
7,3
Hotellet ligger veldig sentralt i forhold til strand, bading og natteliv. Rommene er helt greie med bra renhold. Betjeningen var veldig hyggelig. Merket ingenting til trafikkstøyen eller høy musikk. Føler jeg fikk mye igjen for pengene, og kan abselutt anbefales.
Joy W. Par Australia, 19. juli 2014
Hotel was an oasis in a bustling location

location, pool and gardens
8,7
Wifi was next to unusable.
Grant B. Par Australia, 17. juli 2014
Relaxing and close to entertainment and sightseein

Locality , Breakfast , Staff
8,3
Enjoyable would stay there again if i go back to Phuket
Chia C. Par Malaysia, 16. juli 2014
good stay

near to restaurant, shopping
7,3
We have booked 4 rooms at this hotel (2 rooms with Balcony & 2 Rooms without Balcony). The staffs were very friendly and we managed to nego the deposit of RM450 in total for 4 rooms instead of 3000bath per room(12000bath in total). There are some bad things I would like to mention here.First day in hotel I saw 2 big rats beside swimming pool area, second day saw a cockroach at the staircase and last day during my breakfast I saw a frog. OMG!! Other than this everything are good. Very near to Bangla Road and shopping area.
Kim L. Gruppe Malaysia, 15. juli 2014
The room are quite dark not enough light

Nice swimming pool a family hotel environment
5,7
The breakfast , the food are serve cold and not much variety, little changes in breakfast menu
Paul C. Reiste alene Singapore, 8. juli 2014
value for money

free wi fi access, nice pool and good location
7
good but refundable deposit for keys/room collected at counter was 2000 baht

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - Inne i hotelletThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - BadThe Viridian Resort Phuket - BadThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - InngangThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - InngangThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - InngangThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - LobbyThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - OmgivelserThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - Pub/salongThe Viridian Resort Phuket - OmgivelserThe Viridian Resort Phuket - Inne i hotelletThe Viridian Resort Phuket - Inne i hotelletThe Viridian Resort Phuket - OmgivelserThe Viridian Resort Phuket - HageThe Viridian Resort Phuket - HageThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - InngangThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - SvømmebassengThe Viridian Resort Phuket - Balkong/terasseThe Viridian Resort Phuket - OmgivelserThe Viridian Resort Phuket - RestaurantThe Viridian Resort Phuket - OmgivelserThe Viridian Resort Phuket - OmgivelserThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - GjesteromThe Viridian Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3C05