Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 6025 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,5
Alle anmeldelser (6025)
Sorter etter:
Egil H. Forretningsreisende Norway, 11. september 2015
Messebesøk Hong Kong

Beliggenhet, pris og hyggeligm betjening
7,3
OK
Rapporter denne anmeldelsen
Finn E. Gruppe Norway, 25. mai 2009
ok hotell

.
7
hong kong er en utrolig fet by med masse muligheter. hotellet ligger greit til i en travel gate med masse liv og ganske mye trafikk. men hotellet er et glimrende utgangspunkt for å utforske byen. 3 min til mtr og 10 min gange til star ferry hotellet er slitt og ikke spesielt reint, men er et helt ok sted å bo hvis du ikke skal tilbringe mye tid på rommet. servicen er grei og folka ganske hyggelige. de har et lite basseng på taket i bakgården og et ok treningssenter med sauna og garderober. jeg vil anbefale hotellet til alle som vil ha et billig og greit sted å bo hvis du ikke har alt for store krav til luksus og design. ps bestill ikke-røyk hvis du ikke liker stram lukt og klam luft.
Rapporter denne anmeldelsen
Paul S. Reiste alene United Kingdom, 24. april 2016
.
4,7
Internet access was intermittent in room
Rapporter denne anmeldelsen
Kwok M. Forretningsreisende Hong Kong, 24. april 2016
Value for money
6,3
Knew about this hotel for long time and first time staying recently. Good value for money with reasonable size of room. A pleasant susprise.
Rapporter denne anmeldelsen
Lariska M. Reiste alene Netherlands, 24. april 2016
ok
4,3
This hotel is ok. Nothing fancy, but I think it has a great location.
Rapporter denne anmeldelsen
Keith R. Forretningsreisende New Zealand, 22. april 2016
Great Location
5,3
Great location but a bit tired - will use again
Rapporter denne anmeldelsen
Jared J. Forretningsreisende South Africa, 22. april 2016
Front reception
3,7
So rude upon arrival,asked for a non smoking room and the lady at reception started shouting at me. So unpleasant after a 13 hour flight from South Africa. Don't expect a smile upon arrival or any help. Room very average but good location.
Rapporter denne anmeldelsen
Wayne C. Forretningsreisende Australia, 21. april 2016
Great improvement to hotel.
5,7
I stayed in a no smoking newly renovated room and it was extremely good compared to my last stay 2 years ago. Truely no smoking, comfortable bed, aircon worked and nice modern feel. If you stay here go for a renovated room, I assume the others are still in bad need of refurbish. I would stay here again, good value for business travellers and close to MTR station.
Rapporter denne anmeldelsen
Stephen M. Forretningsreisende United States of America, 19. april 2016
Decent Hotel
4
Decent hotel in good nightlife location. Room stuffy and in need of upgrade. That said, decent location for food and entertainment.
Rapporter denne anmeldelsen
Anthony P. Forretningsreisende United Kingdom, 19. april 2016
Good location for the convention center and night
5,7
Local restaurants and bars are very close by too!
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - InngangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - InngangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SvømmebassengThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SvømmebassengThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - TreningsromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - InngangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ResepsjonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - MøteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SvømmebassengThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B02