Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 6093 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,5
Alle anmeldelser (6093)
Sorter etter:
Egil H. Forretningsreisende Norway, 11. september 2015
Messebesøk Hong Kong

Beliggenhet, pris og hyggeligm betjening
7,3
OK
Rapporter denne anmeldelsen
Finn E. Gruppe Norway, 25. mai 2009
ok hotell

.
7
hong kong er en utrolig fet by med masse muligheter. hotellet ligger greit til i en travel gate med masse liv og ganske mye trafikk. men hotellet er et glimrende utgangspunkt for å utforske byen. 3 min til mtr og 10 min gange til star ferry hotellet er slitt og ikke spesielt reint, men er et helt ok sted å bo hvis du ikke skal tilbringe mye tid på rommet. servicen er grei og folka ganske hyggelige. de har et lite basseng på taket i bakgården og et ok treningssenter med sauna og garderober. jeg vil anbefale hotellet til alle som vil ha et billig og greit sted å bo hvis du ikke har alt for store krav til luksus og design. ps bestill ikke-røyk hvis du ikke liker stram lukt og klam luft.
Rapporter denne anmeldelsen
Martin Z. Forretningsreisende Germany, 23. mai 2016
Good hotel
6,3
All fine...just the breakfast menu is a no go.
Rapporter denne anmeldelsen
Emil B. Par Hong Kong, 23. mai 2016
Don't expect much for the price.
2,7
Didn't expect much but this was below. The staff was not helpful and no explanation on where all the facilities are. Had to ask around. Work on your service management please.
Rapporter denne anmeldelsen
Joshua S. Reiste alene United States of America, 23. mai 2016
Great location, worth the price, not amazing
5
The location is fantastic. Near the subway and 80% of the city's attractions. Also worth the money. NOT a 4 star hotel however. Rooms nice but small and bathroom could use some work. Staff friendly but not going out of their way to help. Also the pool is not connected to the building, and the bar looks nothing like it does online. However would still recommend.
Rapporter denne anmeldelsen
Alvin G. Familie med store barn Singapore, 23. mai 2016
Good hotel with helpful staffs
5,7
Overall experience in this property was good. The only complaint we have is that we didn't get one of the rooms we wanted as non smoking room. We've booked and reserved but was told it was the last room available when we checked in. We requested for a change & on the next day, they have it changed.
Rapporter denne anmeldelsen
Dennis L. Reiste alene South Korea, 23. mai 2016
it was okay.
4
the location was very good, but the hotel wasn't that great.
Rapporter denne anmeldelsen
Stephen M. Forretningsreisende United States of America, 22. mai 2016
Poor Hotel
3,3
Club level of a joke as no frills not to mention decent food. Actually, I'd be very surprised if this hotel and review even registered with Mgt at this hotel. This hotel is close to nightlife trim which is the ONLY reason to reside in this locker room.
Rapporter denne anmeldelsen
John G. Par Philippines, 21. mai 2016
Receptionist was quite rude
5
We weren't given our nonsmoking room even if we checked in at past 3pm already
Rapporter denne anmeldelsen
Yar C. Forretningsreisende Malaysia, 20. mai 2016
Good location
4
convenient but overrated.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - InngangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - InngangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SvømmebassengThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SvømmebassengThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - TreningsromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Inne i hotelletThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - InngangThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ResepsjonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ForretningssenterThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - LobbyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - MøteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestaurantThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - DirektørsalongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SvømmebassengThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - GjesteromThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B05