eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Bad Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom
Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 102
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1147 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,3
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1147)
Sorter etter:
Ronny O. Reiste alene Norway, 26. desember 2014
Ok hotell! Gamle rom! rent!

rent! bra personell! sentralt!
7,7
Helt ok!
Erik M. Reiste alene Norway, 10. august 2014
Grei beliggenhet i Patong

Beliggenhet, Overaskende rolig, Kort vei til alt
7
En natt på gjennomreise God pris i lavsesong Fin beliggenhet
Anders B. Familie med store barn Sweden, 5. mars 2014
Centralt, nära till allt. Bra pool

Lagom stort, Fin pool, Centralt
7
Våran vistelse med en annan familj var bra. Snorkelresor, elefantridning, gokart och massa andra turistfällor i nära omgivning. Bra ställe att introducera nya Thailandsresenärer. Vi har varit förut på Tonys och vi trivs där, vi reser med 3 barn 6, 12 och 17. Två rum där man kan öppna imellan, bra!
Einar A. Reiste alene Norway, 7. mars 2013
Et helt ok hotell med hyggelig betjening

hyggelig betjening, renhold og svømmebasenget
8
Jeg har bodd på dette hotellet før og husket det som et finere hotell. Er tydelig at standarden har sunket litt, hotellet er litt slitt men det gjenspeiles i prisen. renhold og service er upåklagelig og man bor sentralt i patong.
Eivind N. Par Norway, 29. januar 2011
Bra hotel med hard seng

par og enslige
6,7
Et pluss er jo at hotellet ligger i et svært lokalt område, ca 5 min gange til bangla road, men dette gjør også at det var litt bråkete om natten.
Utelivstips: kjapt til bangla road
Nicholas B. Par Australia, 24. januar 2015
Never got to stay there
2
Hi we were denied access told that they were full and shipped by foot down a busy street after 14 hrs of travel at 11 pm at night, no tuk tuk we had to walk to another hotel whom were nice but not a delux room as we were promised just basic, no bath etc no tea and coffee so yes I was very annoyed.
Farid D. Gruppe Pakistan, 21. januar 2015
phuket

location and staff
6
It was good
Lloyd K. Par United Kingdom, 30. desember 2014
pleasant stay

nice pool, nice room and quiet.
8,7
Andrew D. Par Australia, 27. desember 2014
Convenient location, big rooms

Convenient location, yet far enough away from the noise. Big rooms.
5,7
- Staff were unfriendly and unhelpful - Restaurant staff couldn't understand English nor Thai sufficiently - couldn't even order tea & toast for breakfast without being slugged for the buffet breakfast - had to go somewhere else for breakfast - Internet was useless - Bell boy kindly passed on his cold to me as he coughed and spluttered everywhere whilst taking us to our room
Patiparn C. Par Thailand, 16. desember 2014
Tony Resort
6
Room quite OK. In bathroom at the ceiling need to be fix

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Tony Resort PhuketTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - BadTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - BadTony Resort Phuket - BadTony Resort Phuket - Balkong/terasseTony Resort Phuket - Balkong/terasseTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - RestaurantTony Resort Phuket - RestaurantTony Resort Phuket - RestaurantTony Resort Phuket - ResepsjonTony Resort Phuket - LobbyTony Resort Phuket - LobbyTony Resort Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - Tony Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C05