Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Bad Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom
Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom Tony Resort Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 102
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1217
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,3
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1217)
Sorter etter:
Arne H. Familie med store barn Norway, 30. juni 2015
Arne harry

Beligeheit
7
Det var var bra
Rapporter denne anmeldelsen
Ronny O. Reiste alene Norway, 26. desember 2014
Ok hotell! Gamle rom! rent!

rent! bra personell! sentralt!
7,7
Helt ok!
Rapporter denne anmeldelsen
Erik M. Reiste alene Norway, 10. august 2014
Grei beliggenhet i Patong

Beliggenhet, Overaskende rolig, Kort vei til alt
7
En natt på gjennomreise God pris i lavsesong Fin beliggenhet
Rapporter denne anmeldelsen
Anders B. Familie med store barn Sweden, 5. mars 2014
Centralt, nära till allt. Bra pool

Lagom stort, Fin pool, Centralt
7
Våran vistelse med en annan familj var bra. Snorkelresor, elefantridning, gokart och massa andra turistfällor i nära omgivning. Bra ställe att introducera nya Thailandsresenärer. Vi har varit förut på Tonys och vi trivs där, vi reser med 3 barn 6, 12 och 17. Två rum där man kan öppna imellan, bra!
Rapporter denne anmeldelsen
Einar A. Reiste alene Norway, 7. mars 2013
Et helt ok hotell med hyggelig betjening

hyggelig betjening, renhold og svømmebasenget
8
Jeg har bodd på dette hotellet før og husket det som et finere hotell. Er tydelig at standarden har sunket litt, hotellet er litt slitt men det gjenspeiles i prisen. renhold og service er upåklagelig og man bor sentralt i patong.
Rapporter denne anmeldelsen
Eivind N. Par Norway, 29. januar 2011
Bra hotel med hard seng

par og enslige
6,7
Et pluss er jo at hotellet ligger i et svært lokalt område, ca 5 min gange til bangla road, men dette gjør også at det var litt bråkete om natten.
Utelivstips: kjapt til bangla road
Rapporter denne anmeldelsen
Desmond G. Par Australia, 28. juli 2015
Middle of all the action, top spot

Real value for money, clean and everything works (hot water & WIFI ), good location, front desk very helpful.
7,7
This is an excellent hotel to base you holiday. Very good price. Centrally located. Clean and tidy with good response to any minor problems. We come every year .......so has to be good.
Rapporter denne anmeldelsen
Malcolm S. Par Australia, 25. juli 2015
Eenjoyable Stay

Ideal location in Patong, The pool is very relaxing, The room sizes are a comfortable size.
8,7
This was our third stay at the Tony Resort which speaks for itself, we always feel relaxed from the moment we arrive until our departure, We will certainly stay here whenever we are in Patong The location is ideal for shopping or just going for a walk ,this hotel is close to many restaurants when eating out Value for Money
Rapporter denne anmeldelsen
Sivarao A. Reiste alene Malaysia, 29. juni 2015
Had a pleasant stay...

Clean, location is ok
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Sharon M. Småbarnsfamilie Singapore, 25. juni 2015
Breakfast

Near to Beach, Amentities
7
I booked two room with one extra bed, the air-con at one room totally no cold. can't even adjust the temperature. the breakfast varieties not much. not attractive at all. pool is small. Convenience to shop, beach, many amenities nearby.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Tony Resort PhuketTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - BadTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - GjesteromTony Resort Phuket - BadTony Resort Phuket - BadTony Resort Phuket - Balkong/terasseTony Resort Phuket - Balkong/terasseTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - SvømmebassengTony Resort Phuket - RestaurantTony Resort Phuket - RestaurantTony Resort Phuket - RestaurantTony Resort Phuket - ResepsjonTony Resort Phuket - LobbyTony Resort Phuket - LobbyTony Resort Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - Tony Resort, Phuket

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05