Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Traders Hotel by Shangri-La

Kuala Lumpur City Centre, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50088 (Vis kart)

Reserver nå!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Gjesterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Gjesterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Gjesterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Gjesterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Gjesterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Suiterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Suiterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Gjesterom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Lobby Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Direktørsalong Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Direktørsalong Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Direktørsalong Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Svømmebasseng Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Spa Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Treningsrom Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Treningsrom
Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/salong Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/salong Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurant Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restaurant Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/salong Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Forretningssenter Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Forretningssenter Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Utsikt Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Omgivelser Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet
Område KLCC Antall rom: 571
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 6578 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Sted
9,4
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (6578)
Sorter etter:
Anna M. Familie med store barn Sweden, 9. januar 2014
Bekvämt, bra service

Nära tornen och parken, lyxigt.
9,7
Stian A. Par Norway, 28. januar 2013
Trendy hotell midt i smørøyet

Flotte rom, skybar, bra location, Internett overalt
9
Flott hotell til god pris midt i the golden triangle.
Restauranttips: Bijan restaurant
Jo S. Par Norway, 5. januar 2012
Kjempefint hotell med god service

Beliggenhet ved Twin towers og en vakker park
9
Veldig bra frokostbuffe og et fint svømmeanlegg i 32. etasje. Virkelig et hotell å anbefale
Umar I. Par Norway, 25. oktober 2011
Sentralt hotell med fantastisk utsikt

Bra utsikt og beliggenhet mitt emot Petronas twin towers
8,7
Fine og rene rom, om en litt små. Fantastisk frokostbuffè med stort utvalg. God service og personal som hjelper til
Kjetil S. Par Norway, 22. juli 2011
Flott Hotell

Sentralt flott utsikt
9,7
Flott hotell i KLCC rommet vi fikk var et Clubrom med en enorm utsikt mot Twin Towers og parken nedenfor Ble kjempegodt motatt av et helt korps av staff som hjalp med rask innsjekk Hotellet ligger sentralt og lett komme seg rundt til diverse severdigheter Anbefaler dette hotellet til de som skal besøke Kuala Lumpur
Michelle K. Par Norway, 25. desember 2010
Great service!

Kjempe kul bar på toppen med basseng og god service i club området
9,7
Vi hadde en kjempe fin opplevelse på Traders. God service, ble godt tatt imot og fint club området. Med gratis drinker & mat.
Ole J. Foretningsreisende Norway, 28. november 2009
bra hotell

lounge, skybar
9
Traders hotel er et forholdsvis nytt hotell som ligger sentralt i kuala lumpur, veldig nærme KLCC og andre severdigheter. Hotellet er i god stand, med god størrelse på rommene. Første natten hadde de rotet med bookingen, det var dobbeltbooket på romtypen vi skulle ha. dermed ble vi oppgradert til suite, hvilket ikke var å forakte.
Ole J. Foretningsreisende Norway, 27. november 2009
Fint hotell

Skybar Lounge
9
Traders hotel er et forholdsvis nytt hotell som ligger sentralt i kuala lumpur, veldig nærme KLCC og andre severdigheter. Hotellet er i god stand, med god størrelse på rommene. Første natten hadde de rotet med bookingen, det var dobbeltbooket på romtypen vi skulle ha. dermed ble vi oppgradert til suite, hvilket ikke var å forakte.
Stephania M. Gruppe United States of America, 20. juli 2014
The fab hotel facilitated our girlfriends weekend

Food, cocktails/wine, and comfort
9,3
Couldn't ask for better...except questionable "working" women in the sky bar,gross!
Toni E. Gruppe Australia, 20. juli 2014
Very good

Traders club floor Food Location
6
We enjoyed the Traders Club Lounge very much. The pool wasn't that big so quite crowded.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala LumpurTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - GjesteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - GjesteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - GjesteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - GjesteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - GjesteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SuiteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SuiteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - GjesteromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - LobbyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - DirektørsalongTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - DirektørsalongTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - DirektørsalongTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SvømmebassengTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SpaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - TreningsromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - TreningsromTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/salongTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/salongTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestaurantTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestaurantTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/salongTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - ForretningssenterTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - ForretningssenterTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - UtsiktTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - OmgivelserTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Traders Hotel by Shangri-La, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A08