eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom
Område Cebu City Antall rom: 150
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 4096 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
9,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (4096)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Lam H. Gruppe Hong Kong, 27. januar 2015
Stay Away! Rat in room!

Only the location
3,7
There was a rat in our room and when we opened the door, it quickly ran down the corridor. There was no phone in our room, so if you need to contact the staff, take the elevator and talk in person!
Lam H. Gruppe Hong Kong, 27. januar 2015
Stay Away

Only Location
3,3
There was a rat in our room and when we opened the door, it quickly ran down the corridor. There was no phone in our room, so if you need to contact the staff, take the elevator and talk in person
Jamie M. Reiste alene United Kingdom, 26. januar 2015
Great location right next to ayala

riggt next to ayala
7,3
Jamie M. Reiste alene United Kingdom, 25. januar 2015
Next to ayala

next to ayala
7,3
if this hotel had a pool it would be perfect, right next to ayala mall
Lerma V. Gruppe Philippines, 25. januar 2015
It's Great

It's near important places. It's staff are friendly. 7/11 is in the ground floor.
10
It's comfortable and convenient.
Sharon C. Småbarnsfamilie Malaysia, 23. januar 2015
Convenient and clean

Location, cleanliness, helpful staffs
8

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom


AS-AGWEB-3C08