eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Resepsjon Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Inne i hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Resepsjon Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom
Område Cebu City Antall rom: 150
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 3789 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
9,1
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (3789)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Gina A. Reiste alene Philippines, 21. oktober 2014
location is very good

wifi, cleanliness and the location
8
Gina A. Reiste alene Philippines, 20. oktober 2014
location and very easy to find

location and the free wifi
8
Eliot D. Reiste alene United Kingdom, 18. oktober 2014
Nice Hotel

Clealiness. location. Staff
6,7
I had a nice stay at the Tune Hotel. Hotel was clean with a nice staff. Good value for your money as I had a long stay waiting for important documents.
Charlene G. Reiste alene Philippines, 16. oktober 2014
Very clean and perfect location

Clean, Nice location, Value for money
7,7
It was great as always. Clean room. Great for solo travelers or overnighters. =)
Lester H. Par United Kingdom, 14. oktober 2014
Great value for money

Value, cleanliness, convenience
9,3
For the price, I expected a small room, but it was modern and comfortably furnished. Across the road from Ayela Mall with Restaurants, Bars, and shopping. Very convenient. About 500 pesos to the Airport.
Christian C. Reiste alene Philippines, 14. oktober 2014
ok - hotel yet cheap

online booking is fast.
5,7
its okay anyway but try to change all Fan hotel to all Air conditioned room - and bundle it to room rate/night.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - ResepsjonTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Inne i hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - ResepsjonTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom


AS-AGWEB-3B03