eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Tune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu - Resepsjon Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Inne i hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Resepsjon Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotellet Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom
Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom Tune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom
Område Cebu City Antall rom: 150
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 3899 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
9,1
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (3899)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Ma C. Reiste alene Philippines, 23. november 2014
pleasant!

safe and clean
8
it was awesome!
Joselito V. Foretningsreisende Philippines, 22. november 2014
best value for your money

location, price, internet
8,3
Very good stay
Rochelle T. Reiste alene Philippines, 21. november 2014
Value for money

Location, Cleanliness, price
9
It was a pleasant stay. Checking in was smooth
Lou S. Reiste alene Belgium, 20. november 2014
Very nice hotel overall

Clean, Spatious, Staff
8
The Tune branch is pretty good overall, having stayed in Tune Makati and Pattaya as well, I must say that the Cebu branch is slightly less good. The receptionist named Jane is a huge plus, she's always smiling and helpful without anything feeling forced. Overall, good hotels.
Shuting L. Par Singapore, 19. november 2014
Very good 3 star accommodation

price, location, comfort
9
One of the best 3 star hotel i ever stayed in. Very considerate room with sufficient comfort.
Michael E. Foretningsreisende Philippines, 18. november 2014
Tune hotel a nice hotel

A very nice, clean and good hotel with affordable price
9,3
A very nice hotel

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Tune Hotel - Cebu CebuTune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu - ResepsjonTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Inne i hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - ResepsjonTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Utsiden av hotelletTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - GjesteromTune Hotel - Cebu Cebu - Gjesterom


AS-AGWEB-3C01