Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Red Planet Cebu Cebu - Lobby Red Planet Cebu Cebu - Lobby Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Utsiden av hotellet Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu - Gjesterom
Område Cebu City Antall rom: 150
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 4514
anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (4514)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Melody S. Småbarnsfamilie Philippines, 29. juni 2015
Location. Basics.

Basic, comfy facilities. Clean. Good location.
7,7
Good.
Eng-Kee L. Reiste alene Malaysia, 28. juni 2015
Good except for aircon

cleanliness, well design, right msterials
8,7
Good except for aircon - extremely noisy. Lost 1 night's sleep. Suspect they knew abt it when allicated the room.
Lang H. Par Singapore, 28. juni 2015
Convenient & Clean

Clean, convenient
8,3
It is conveniently situated within walking distance to Ayala. Takes about 30 mins taxi ride from mactan airport if without traffic but could take up to 2 hrs during traffic. Behind the hotel building, should try Rico's Lecheon restaurant. 15 mins taxi ride from hotel to south terminal if you intend to go to Oslob. Nice clean room and managed to got quite a nice view overlooking
Janett C. Reiste alene Canada, 27. juni 2015
Great Deal!

Location! Price!
7,7
For its location, you can't get a better price! The rooms are a little small and the washrooms are a little dated, however, it is great if you are only looking for a place to sleep. It is right across the street from Ayala Mall. You can easily find many delicious eateries there, as this hotel does not have a dining area. Overall, not bad if you are looking for a simple place to sleep at night (and be out exploring all day).
Benjamin H. Foretningsreisende Germany, 26. juni 2015
Centrally located in Cebu City Center near Ayala.

Centrally located in Cebu City Center near Ayala.
6,3
Centrally located in Cebu City Center near Ayala.
Wilson C. Foretningsreisende Philippines, 25. juni 2015
Friendly & accomodating Staff

Comfort Budget living
6

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Red Planet Cebu CebuRed Planet Cebu Cebu - LobbyRed Planet Cebu Cebu - LobbyRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - Utsiden av hotelletRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - GjesteromRed Planet Cebu Cebu - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07