eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapore 208767 (Vis kart)

Reserver nå!

V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet
V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Resepsjon V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter
Område Lavender / Kallang Antall rom: 888

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 19453 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,8
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (19453)
Sorter etter:
Tuan T. Familie med store barn Norway, 21. juli 2014
Good, sentral hotel

Sentral, bra service and anstendig hotel
8
Vidar H. Foretningsreisende Norway, 25. mai 2013
Anbefales ikke. Skittent og dårlig service

Ingen positiv opplevelse
3,7
Sindre A. Småbarnsfamilie Norway, 5. november 2011
fint hotell og med mrt (metroen) i underetasjen

Bra standard lett å komme seg rundt
8
v hotel er et 15vetasjers hotel rett utenfor sentrum av singapore. 3 min med mrt så er du midt i eplet og kan velte deg i luksus shopping.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Sentosa Island. Har noe for alle og enhver som feks Universal Studios og under water world.
Stanislaus S. Familie med store barn Indonesia, 28. november 2014
great location, clean, friendly staff

great location, clean, friendly staff
7,7
Rochelle F. Par Philippines, 27. november 2014
good location

location, friendly staff, clean rooms
8
My stay was great. Originally i booked for a room without a view.. and requested for an upgrade but the staff was so nice that she gave me a complimentary upgrade to a triple room with view. The downside was that the a/c was not working..
Menghong H. Par Cambodia, 27. november 2014
Convenience Location

Location Location Location
8,3
Comfortable
Ashley K. Foretningsreisende Singapore, 27. november 2014
Good Location

Location, Value for Money and Customer Service
6,7
The accommodation is affordable and location is good.
Sok J. Foretningsreisende Malaysia, 26. november 2014
Value for money!

Great location, friendly staff & clean room
8
Value for money and easy to access to MRT, only 1min walk.
Sachira J. Gruppe Sri Lanka, 26. november 2014
Awesome

Location
9,7
Eryoso G. Småbarnsfamilie Indonesia, 25. november 2014
v hotel is the best

Near the MRT station, Price is quite fair, nice place
8,3
i was searching through agoda only

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ResepsjonV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - RekreasjonsfasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RekreasjonsfasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FasiliteterV Hotel Lavender Singapore - Restaurant

Kundeanmeldelser - V Hotel Lavender, Singapore

AS-AGWEB-3C06