Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapore 208767 (Vis kart)

Reserver nå!

V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Restaurant
V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Fasiliteter V Hotel Lavender Singapore - Restaurant V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter V Hotel Lavender Singapore - Resepsjon V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby
Område Kallang Antall rom: 888
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra
Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (21864)
Sorter etter:
Muoi V. Småbarnsfamilie Norway, 2. februar 2015
bra

renslig,god service og sentral
8,7
meget fornøyd
Rapporter denne anmeldelsen
Tuan T. Familie med store barn Norway, 21. juli 2014
Good, sentral hotel

Sentral, bra service and anstendig hotel
8
Rapporter denne anmeldelsen
Vidar H. Foretningsreisende Norway, 25. mai 2013
Anbefales ikke. Skittent og dårlig service

Ingen positiv opplevelse
3,7
Rapporter denne anmeldelsen
Sindre A. Småbarnsfamilie Norway, 5. november 2011
fint hotell og med mrt (metroen) i underetasjen

Bra standard lett å komme seg rundt
8
v hotel er et 15vetasjers hotel rett utenfor sentrum av singapore. 3 min med mrt så er du midt i eplet og kan velte deg i luksus shopping.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Sentosa Island. Har noe for alle og enhver som feks Universal Studios og under water world.
Rapporter denne anmeldelsen
Jareonpong V. Småbarnsfamilie Laos, 26. august 2015
Good location

Location to MRT
6,3
Location
Rapporter denne anmeldelsen
Supunnee T. Gruppe Thailand, 24. august 2015
Nice location, clean but small toilet

Connect with MRT, close to city and on airport line
7,7
We got high floor with th view, the location is very nice. And i got free wifi for one device.
Rapporter denne anmeldelsen
Allan S. Gruppe Philippines, 23. august 2015
SG - The place we enjoyed.

1) The location is just one of the best things for this hotel. Access to SMRT is a no sweat.
8,3
We had a great stay. The room is well maintained and the beds are clean. It's actually our second time and we still consider staying with this hotel in the future.
Rapporter denne anmeldelsen
Teo S. Par Malaysia, 23. august 2015
A bit disappointment

Location, hotel condition, convience
7
My disappointment is that the hotel do not have parking place for guest to park their vehicle. we had to pay extra and expensive charges for the 2 night stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Chatsuda P. Par Thailand, 23. august 2015
Great location

Great location, very clean room and comfy bed
8
I had problem with the hot water in my bathroom. It didnt work on my last night at the hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Rod G. Gruppe Philippines, 23. august 2015
centrally located hotel

location, pool size and comfortable bed
6,3
4th time to stay in this hotel, only because of the location. the customer service, the busy lobby, the breakfast buffet food choices, etc., all remain the same, not excellent but satisfactory.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - ResepsjonV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ResepsjonV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - V Hotel Lavender, Singapore

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A06