eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapore 208767 (Vis kart)

Reserver nå!

V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet
V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Resepsjon V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter
Område Lavender / Kallang Antall rom: 888

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 19693 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,8
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (19693)
Sorter etter:
Tuan T. Familie med store barn Norway, 21. juli 2014
Good, sentral hotel

Sentral, bra service and anstendig hotel
8
Vidar H. Foretningsreisende Norway, 25. mai 2013
Anbefales ikke. Skittent og dårlig service

Ingen positiv opplevelse
3,7
Sindre A. Småbarnsfamilie Norway, 5. november 2011
fint hotell og med mrt (metroen) i underetasjen

Bra standard lett å komme seg rundt
8
v hotel er et 15vetasjers hotel rett utenfor sentrum av singapore. 3 min med mrt så er du midt i eplet og kan velte deg i luksus shopping.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Sentosa Island. Har noe for alle og enhver som feks Universal Studios og under water world.
Ilma C. Reiste alene Indonesia, 16. desember 2014
Nice place to stay

Location, Comfy Room, Price
9
Very satisfied
Kenneth T. Gruppe Malaysia, 16. desember 2014
Reasonably good!

1. Location 2. Clean 3. Affordable
7,7
Mefiana W. Småbarnsfamilie Indonesia, 15. desember 2014
Great Location

great location, clean, nice staff
8,3
Nice experience. We could check in early. Check in, check out very fast. The hotel location beside the MRT station. There are some restorant, bread store, fruit store near the hotel.
Denny C. Foretningsreisende Indonesia, 15. desember 2014
Best Location

Location, Clean, Price
7,3
i choose this hotel because the location is right on the lavender mrt station, so for me it's an advantage because I do a lot of use mrt. for the price it still reasonable
Oi W. Familie med store barn Malaysia, 15. desember 2014
overall is okay

location, cleanliness, services
6,3
Overall are okay but the bathroom is kinda small for triple bedded room. That's my opinion.
Roy H. Familie med store barn Indonesia, 15. desember 2014
A hotel I kept returning to

Location, price, access to MRT
7,7
Poh C. Småbarnsfamilie Brunei Darussalam, 15. desember 2014
Hotel located above MRT station

Location of the hotel and MRT station, food court outside hotel and convenient store outside hotel
6,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ResepsjonV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - RekreasjonsfasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RekreasjonsfasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FasiliteterV Hotel Lavender Singapore - Restaurant

Kundeanmeldelser - V Hotel Lavender, Singapore

AS-AGWEB-3B05