eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapore 208767 (Vis kart)

Reserver nå!

V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Bad V Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet
V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Gjesterom V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Omgivelser V Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotellet V Hotel Lavender Singapore - Inne i hotellet V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Lobby V Hotel Lavender Singapore - Resepsjon V Hotel Lavender Singapore - Forretningssenter
Område Lavender / Kallang Antall rom: 888

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 19424 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,8
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (19424)
Sorter etter:
Tuan T. Familie med store barn Norway, 21. juli 2014
Good, sentral hotel

Sentral, bra service and anstendig hotel
8
Vidar H. Foretningsreisende Norway, 25. mai 2013
Anbefales ikke. Skittent og dårlig service

Ingen positiv opplevelse
3,7
Sindre A. Småbarnsfamilie Norway, 5. november 2011
fint hotell og med mrt (metroen) i underetasjen

Bra standard lett å komme seg rundt
8
v hotel er et 15vetasjers hotel rett utenfor sentrum av singapore. 3 min med mrt så er du midt i eplet og kan velte deg i luksus shopping.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Sentosa Island. Har noe for alle og enhver som feks Universal Studios og under water world.
Chin L. Småbarnsfamilie Brunei Darussalam, 24. november 2014
recommended stay

convenient for everything. food, mrt and taxi.. not far from airport
9,7
It's great n clean but its dusty as the room has no windows or better ventilation.. I was wondered wher dust may go.. its bad for ppl who has allergic to dust like my wife. She sneezed throughout the stay... 😩
Gunawan L. Foretningsreisende Indonesia, 23. november 2014
best location for stay

location, location and location
7,7
Good choice for staying
Stanislaus S. Småbarnsfamilie Indonesia, 22. november 2014
clean, strategic location

near public transport, food centre and clean
7
Rini R. Reiste alene Indonesia, 21. november 2014
no free wifi?? big turn off

only location is good
4,7
so so
Rini R. Foretningsreisende Indonesia, 21. november 2014
location is good

location, location,location.It next to Lavender MRT, which is good
5
no free wi-fi at such price?
Kraiwut S. Foretningsreisende Thailand, 21. november 2014
Good location

Good Location, Food is all atound 24 hours
8,3
Really good. Very convenince to go atound
Sitaram S. Gruppe Singapore, 20. november 2014
Great and comfortable

The Breakfast, the friendly and helpful staff and the great location
8,3
Very comfortable

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

V Hotel Lavender SingaporeV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - BadV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - GjesteromV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - OmgivelserV Hotel Lavender Singapore - Utsiden av hotelletV Hotel Lavender Singapore - Inne i hotelletV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - LobbyV Hotel Lavender Singapore - ResepsjonV Hotel Lavender Singapore - ForretningssenterV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - SvømmebassengV Hotel Lavender Singapore - RekreasjonsfasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RekreasjonsfasiliteterV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - RestaurantV Hotel Lavender Singapore - FasiliteterV Hotel Lavender Singapore - Restaurant

Kundeanmeldelser - V Hotel Lavender, Singapore

AS-AGWEB-3B06