eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Utsiden av hotellet Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Inngang Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Lobby Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Bad Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Utsiden av hotellet Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Lobby
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 164
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2383 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2383)
Sorter etter:
Roy F. Småbarnsfamilie Norway, 19. mars 2014
styr unna det er ikke her du vil bo

naerme flyplass
5
kun brukbart for og sove for og vente pa fly ! waterfront i cebu citty er bra !
Shahin R. Familie med store barn Norway, 30. desember 2012
Flott flott sted

inngangen til hotellet
8
Kjempeflott sted.Hyggelig betjening. fint basseng området, fine rom, god mat og i nærheten av mange shopping muligheter, sight seeing. Man får følelese av luksus, absolutt ett anbefalt sted å være hotellet er 2 min fra flyplassen, men ingen fare, alle rom er lydisolert fra flyplassen så man hører ikke fly i det hele tatt når man er inne på rommet eller i hotellet.
Fe N. Småbarnsfamilie Norway, 3. august 2012
Greit

Gang avstand til internasjonale flyplassen
6
motsatt etter det forge oppholdet var dette en nedtur, men det skyldes i hovedsak agoda. vi bookadette hotellet for 3 voksne med frokost, det vi på dette tidspunktet ikke fant noe med barn. da vi skulle sjekke inn møtte vi ei sur dame bak skranken, og det skulle bli vere, vi fekk bere frokost for to voksne, da agoda bere hadde betalt hotellet for frokost for to, selv om vi hadde med all dokumentasjon for att vi hadde betalt for 3 voksne med frokost. vi sedte email til agoda for å klage og etter 24timer hadde vi fortsatt ikke fått noen tilbake melding, vi har purra 2 ganger på mail, og det har nå gått 4 dager uten svar. det vitner om useriøshet, så dette blir siste gangen vi bestiller noen ting gjenom agoda tilbake til hotellet, denne gangen var rommet ikke bra, slitt mugglukt/fukt/innestengt+sur betjening i insjekkinga, ellers greit
Fe N. Småbarnsfamilie Norway, 24. juni 2012
Flott hotell og service

Innvendig flott hotell
10
Absolutt eit hotell å anbefale, fint rom, god matt og servic innstilt betjening. Topp når en skal videre med fly tidlig om morgenen. Fekk med oss frokost pakke, kan det bli bedre. (vi var 2voksne og 2 barn. Alle i ei seng ingen problemer)
Billy T. Par Norway, 26. februar 2012
Sort rom med god service

Frokostpakke kl 0400 på morgenen
9,3
Vi kom tidlig på morgenen, men fikk likevel ganske snart rom til alle i vår gruppe. Rommene var store og gode. Svømmebassenget var til fri avbenyttelse og var deilig i varmen. Det er Casino i hotellet og andre aktiviteter, men vi ble ikke forstyrret av den aktiviteten. Og sist, men ikke mninst, frokost var inkludert i prisen, men siden vi måtte dra midt på natten fikk hver av oss en matpakke med oss på veien. Veldig kort vei fra flylassen til hotellet, men vi fikk likevel en bil til å hente bagasjen vår mens vi selv gikk. Alt veldig bra til en rimelig pris!
Restauranttips: En meget rikholdig buffet på kvelden var utrolig god og med mange spennende retter til en rimelig pris. Kaffe tok det imidlertid litt lang tid før vi fikk.
Geir V. Par Norway, 23. august 2011
Kjempefint hotell med god mat.

Maten og bassenget var kjempefint, også er det morsomt i Casinoet.
8,7
Det er min 3 gang ved dette hotellet, og jeg var like fornøyd nå som tidligere, jeg kommer tilbake senere.
Restauranttips: Spis buffet på hotellet, og ta gjerne en tur til Magelan pub ved senteret ikke langt fra, kjempekoselig pub, med stil.
Molly Y. Reiste alene New Zealand, 28. februar 2015
Good airport hotel

Close to airport, effective staff, good room
8
A great airport hotel that prepared my body for the upcoming flights. 3 min walk takes me to the airport. The room is clean and quiet too. Spacious bathroom.
Matthew H. Reiste alene United States of America, 27. februar 2015
great for a stop-over

food, location and cost were great.
9
Good place to stay if you need to be near the airport!
Matthew H. Reiste alene United States of America, 26. februar 2015
Great Stay

The food--especially the cake is amazing, room is nice, and location to the airport is superb!
9,3
My stay here was great. I had a day and then a 6:00 am flight--the hotel is perfect for this! Great food (some of the best cake I have had overseas), nice staff (24 hour shuttle to airport), clean room (though the showerhead leaked slightly. I booked through agoda.com, which offered a big discount and that factors into the value question--the standard rate is over $100 US before tax, which is fair, but when you get it for $80 with taxes.. The Casino was not that impressive; it was small, but had slot machines and there were not many people there. The pool was so-so, though the billiards table next to the pool was nice.
Grace A. Familie med store barn Philippines, 24. februar 2015
an old hotel

near the airport, spacious rooms
6
the breakfast buffet, the food choices aren't varied, it took a long time for the waiters to remove the used plates from the table

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan CebuWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Utsiden av hotelletWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - InngangWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - LobbyWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - BadWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Utsiden av hotelletWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu - Lobby

Kundeanmeldelser - Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan, Cebu

AS-AGWEB-3A08