Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Utsiden av hotellet Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Inngang Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Lobby Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Bad Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Utsiden av hotellet Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Lobby
Område Mactan Island Antall rom: 164
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2627
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2627)
Sorter etter:
Birger W. Reiste alene Norway, 23. mars 2015
Bra hotell

Bra plassering, fint interiør, hyggelig betjening
8,3
Bra pris, flink resepsjon, behagelig rom, bra svømmebasseng. Ingen betjening ved svømmebasseng så vanskelig å få bestilt, toalettet var tett, problemer med sluket i badekaret. Ellers meget bra!
Rapporter denne anmeldelsen
Roy F. Småbarnsfamilie Norway, 19. mars 2014
styr unna det er ikke her du vil bo

naerme flyplass
5
kun brukbart for og sove for og vente pa fly ! waterfront i cebu citty er bra !
Rapporter denne anmeldelsen
Shahin R. Familie med store barn Norway, 30. desember 2012
Flott flott sted

inngangen til hotellet
8
Kjempeflott sted.Hyggelig betjening. fint basseng området, fine rom, god mat og i nærheten av mange shopping muligheter, sight seeing. Man får følelese av luksus, absolutt ett anbefalt sted å være hotellet er 2 min fra flyplassen, men ingen fare, alle rom er lydisolert fra flyplassen så man hører ikke fly i det hele tatt når man er inne på rommet eller i hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Fe N. Småbarnsfamilie Norway, 3. august 2012
Greit

Gang avstand til internasjonale flyplassen
6
motsatt etter det forge oppholdet var dette en nedtur, men det skyldes i hovedsak agoda. vi bookadette hotellet for 3 voksne med frokost, det vi på dette tidspunktet ikke fant noe med barn. da vi skulle sjekke inn møtte vi ei sur dame bak skranken, og det skulle bli vere, vi fekk bere frokost for to voksne, da agoda bere hadde betalt hotellet for frokost for to, selv om vi hadde med all dokumentasjon for att vi hadde betalt for 3 voksne med frokost. vi sedte email til agoda for å klage og etter 24timer hadde vi fortsatt ikke fått noen tilbake melding, vi har purra 2 ganger på mail, og det har nå gått 4 dager uten svar. det vitner om useriøshet, så dette blir siste gangen vi bestiller noen ting gjenom agoda tilbake til hotellet, denne gangen var rommet ikke bra, slitt mugglukt/fukt/innestengt+sur betjening i insjekkinga, ellers greit
Rapporter denne anmeldelsen
Fe N. Småbarnsfamilie Norway, 24. juni 2012
Flott hotell og service

Innvendig flott hotell
10
Absolutt eit hotell å anbefale, fint rom, god matt og servic innstilt betjening. Topp når en skal videre med fly tidlig om morgenen. Fekk med oss frokost pakke, kan det bli bedre. (vi var 2voksne og 2 barn. Alle i ei seng ingen problemer)
Rapporter denne anmeldelsen
Billy T. Par Norway, 26. februar 2012
Sort rom med god service

Frokostpakke kl 0400 på morgenen
9,3
Vi kom tidlig på morgenen, men fikk likevel ganske snart rom til alle i vår gruppe. Rommene var store og gode. Svømmebassenget var til fri avbenyttelse og var deilig i varmen. Det er Casino i hotellet og andre aktiviteter, men vi ble ikke forstyrret av den aktiviteten. Og sist, men ikke mninst, frokost var inkludert i prisen, men siden vi måtte dra midt på natten fikk hver av oss en matpakke med oss på veien. Veldig kort vei fra flylassen til hotellet, men vi fikk likevel en bil til å hente bagasjen vår mens vi selv gikk. Alt veldig bra til en rimelig pris!
Restauranttips: En meget rikholdig buffet på kvelden var utrolig god og med mange spennende retter til en rimelig pris. Kaffe tok det imidlertid litt lang tid før vi fikk.
Rapporter denne anmeldelsen
Geir V. Par Norway, 23. august 2011
Kjempefint hotell med god mat.

Maten og bassenget var kjempefint, også er det morsomt i Casinoet.
8,7
Det er min 3 gang ved dette hotellet, og jeg var like fornøyd nå som tidligere, jeg kommer tilbake senere.
Restauranttips: Spis buffet på hotellet, og ta gjerne en tur til Magelan pub ved senteret ikke langt fra, kjempekoselig pub, med stil.
Rapporter denne anmeldelsen
Jennifer H. Par United States of America, 27. juli 2015
A decent hotel, but needs a face lift

Location, location, location
7,3
The location of this hotel is wonderful, it is a 2 minute walk over to the airport. Since we had a 5am flight this was wonderful. The food was pretty good. The business center's computer was not updated, so I couldn't print my boarding pass. When I told the front desk they shrugged their shoulders as if that would help me. Besides that everything was ok.
Rapporter denne anmeldelsen
Macon B. Par United States of America, 26. juli 2015
Good value

Good value for a nice room.
10
Comfortable
Rapporter denne anmeldelsen
Dennis J. Par Philippines, 26. juli 2015
A little disappointed

location
7
I had a bad experience this time which is not normal. We booked for an additional night and I didn't know what happened but our room was very delayed. They told us the room would be ready after lunch we called back around 2pm but still it wasn't ready. so we had to stay in my cousin's room until 4pm. We called again to ask if the room is ready and the person behind the phone had the audacity to tell us that it was ready hours ago... This made me really angry but I was too tired already and just proceeded to my room. Hopefully this will not happen again.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan IslandWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Utsiden av hotelletWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - InngangWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - LobbyWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - BadWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Utsiden av hotelletWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Mactan Island - Lobby

Kundeanmeldelser - Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan, Mactan Island

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02