Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Waterfront Airport Hotel and Casino

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Utsiden av hotellet Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Svømmebasseng Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Inngang Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Forretningssenter Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom
Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Direktørsalong Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Suiterom Waterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Bad
Sted: Mactan Island (øy) Antall rom: 164
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 1877 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (1877)
Roy F. Småbarnsfamilie Norway, 19. mars 2014
styr unna det er ikke her du vil bo

naerme flyplass
5
kun brukbart for og sove for og vente pa fly ! waterfront i cebu citty er bra !
Shahin R. Familie med store barn Norway, 30. desember 2012
Flott flott sted

inngangen til hotellet
8
Kjempeflott sted.Hyggelig betjening. fint basseng området, fine rom, god mat og i nærheten av mange shopping muligheter, sight seeing. Man får følelese av luksus, absolutt ett anbefalt sted å være hotellet er 2 min fra flyplassen, men ingen fare, alle rom er lydisolert fra flyplassen så man hører ikke fly i det hele tatt når man er inne på rommet eller i hotellet.
Fe N. Småbarnsfamilie Norway, 3. august 2012
Greit

Gang avstand til internasjonale flyplassen
6
motsatt etter det forge oppholdet var dette en nedtur, men det skyldes i hovedsak agoda. vi bookadette hotellet for 3 voksne med frokost, det vi på dette tidspunktet ikke fant noe med barn. da vi skulle sjekke inn møtte vi ei sur dame bak skranken, og det skulle bli vere, vi fekk bere frokost for to voksne, da agoda bere hadde betalt hotellet for frokost for to, selv om vi hadde med all dokumentasjon for att vi hadde betalt for 3 voksne med frokost. vi sedte email til agoda for å klage og etter 24timer hadde vi fortsatt ikke fått noen tilbake melding, vi har purra 2 ganger på mail, og det har nå gått 4 dager uten svar. det vitner om useriøshet, så dette blir siste gangen vi bestiller noen ting gjenom agoda tilbake til hotellet, denne gangen var rommet ikke bra, slitt mugglukt/fukt/innestengt+sur betjening i insjekkinga, ellers greit
Fe N. Småbarnsfamilie Norway, 24. juni 2012
Flott hotell og service

Innvendig flott hotell
10
Absolutt eit hotell å anbefale, fint rom, god matt og servic innstilt betjening. Topp når en skal videre med fly tidlig om morgenen. Fekk med oss frokost pakke, kan det bli bedre. (vi var 2voksne og 2 barn. Alle i ei seng ingen problemer)
Billy T. Par Norway, 26. februar 2012
Sort rom med god service

Frokostpakke kl 0400 på morgenen
9,3
Vi kom tidlig på morgenen, men fikk likevel ganske snart rom til alle i vår gruppe. Rommene var store og gode. Svømmebassenget var til fri avbenyttelse og var deilig i varmen. Det er Casino i hotellet og andre aktiviteter, men vi ble ikke forstyrret av den aktiviteten. Og sist, men ikke mninst, frokost var inkludert i prisen, men siden vi måtte dra midt på natten fikk hver av oss en matpakke med oss på veien. Veldig kort vei fra flylassen til hotellet, men vi fikk likevel en bil til å hente bagasjen vår mens vi selv gikk. Alt veldig bra til en rimelig pris!
Restauranttips: En meget rikholdig buffet på kvelden var utrolig god og med mange spennende retter til en rimelig pris. Kaffe tok det imidlertid litt lang tid før vi fikk.
Geir V. Par Norway, 23. august 2011
Kjempefint hotell med god mat.

Maten og bassenget var kjempefint, også er det morsomt i Casinoet.
8,7
Det er min 3 gang ved dette hotellet, og jeg var like fornøyd nå som tidligere, jeg kommer tilbake senere.
Restauranttips: Spis buffet på hotellet, og ta gjerne en tur til Magelan pub ved senteret ikke langt fra, kjempekoselig pub, med stil.
Gilles B. Par France, 6. april 2014
very pleasant comfortable clean and I enjoyed it

near the airport very clean fast an pleasant check in
8,3
I will come back for my next stay on the way going to Bohol or coming back from Bohol to Europ (once a year) as it was clean nice hotel and very near the airport practical and with the wi fi but i wich more choise on the tv chanels I will also meet my contacts for buisness but if is is for holidays longer stay)i would prefer to stay outside the center or the airport
Gerald G. Småbarnsfamilie Philippines, 29. mars 2014
really near the airport

free shuttle, next to airport and fast check in and out
4,7
not good as it's old rooms and a/c not functioning properly. Only pros is so close to the airport if u hv early flite out.
Curtis V. Familie med store barn Canada, 22. mars 2014
Dated hotel that needs a lot of work

Quiet, close to airport, friendly staff
5,7
The hotel is literally across the street from the airport. It takes 2 minutes to walk from the front door of the hotel to the front door of the domestic or international terminals. The floor we were on, the 3rd, was being renovated and had a terrible paint smell due to in progress renovations. The rooms are in pretty bad shape and could definitely use a complete overhaul. The beds were comfortable and the rooms did have decent sized LCD tv's which was a pleasant surprise. Even with the condition of the hotel it is certainly worth the convenience to use this location as a stopover if you have a long layover. The other feature of this hotel is the attached casino. It is small and only has about 400 slot machines. Most of the machines are older but there were still some interesting ones.
Mohammad S. Par Saudi Arabia, 19. mars 2014
good location

location and access to the airport
8
i would say it is very good for those tourists who will make cebu a transit for their trips.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Waterfront Airport Hotel and Casino CebuWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Utsiden av hotelletWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SvømmebassengWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - InngangWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - ForretningssenterWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - DirektørsalongWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - BadWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - SuiteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Utsiden av hotelletWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Airport Hotel and Casino Cebu - Lobby


AS-AGWEB-3A03