eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Svømmebasseng Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salong Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Område Cebu City Antall rom: 561
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2678 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (2678)
Sorter etter:
Helge H. Reiste alene Norway, 23. desember 2014
et av de beste hotell i cebu

service - vennlighet - god frokost
8,3
Frank E. Par Norway, 2. mai 2014
Klassisk og velrenomert hotell

Bra standal,billig og god mat.
7,7
Fint hotell med kasino og bra basseng område,kommer til å bruke det igjen,vennlig personale og lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter,begynner å bli litt slitt,de fleste bad trenger en oppgradering ellers fine rom.
Frank E. Par Norway, 22. april 2014
Fantastisk fint hotell & casino

Basseng område,mat og pris
7,3
Flått hotell med veldig fint basseng område,hjelpsom og hyggelig personale,god frokost,bra fasiliteter som pub,kafe,resturang,disco og kasino,rommene med bad begynner å bli en del slitt og trenger renovering,ok renhold,god valuta for pengene,anbefales,kommer nok hit igjen neste gang vi reiser til Cebu.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 23. juni 2012
Flott hotel

Alle
9
Dette er et virkelig fint hotel sentralt i Cebu,har bodd her tidligere.veldig bra rom med de meste,reint og fint,frokost buffet er kjempe bra,et veldig bra svømmebasseng.Når de gjelder shopping er de bare å ta en taxi til Ayalar,der har de alt.Dette hotellet er bare å anbefale på de sterkeste.
Per G. Reiste alene Norway, 15. februar 2011
utmerket,smilende ,god service,fantastisk

sikkerhet,god sevice
9
flottog behadelig hotel som hadde det meste du kunne tenke deg på et hotel som du kunne slappe av, god sevice,god sikkerhet,flott casino og mye mer,og til en behagelig pris.
Kjell A. Par Norway, 22. juli 2010
Waterfront Cebu City Hotel and Casino
9,7
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Maria J. Småbarnsfamilie Philippines, 16. april 2015
ITS SO AMAZING AND WE WILL BE BACK AGAIN

LOCATION...ROOMS AND RESTAURANT ARE PERFECT
10
ITS NOT ENOUGH COZ WE GOT 2 NIGHTS AND 3 DAYS ONLY BUT WE WILL BE BACK AGAIN MY WHOLE FAMILY.....
John S. Reiste alene United States of America, 12. april 2015
Waterfront Hotel is a good value.

Friendly staff, excellent fitness facility, excellent pool.overl
8,3
Overall a very good experience, lots of hotel amenities - casino, massage services, variety of good restaurants. Outstanding staff and customer service. Pool was beautiful and fitness facility above average. Only negative was the room, I stayed in a "deluxe" room, although it was clean, I felt the room was showing it's age and needed updating.
Songhee K. Reiste alene South Korea, 10. april 2015
Good location

Location, comfortable, hospitality
7
I think it is reasonable price for staying.Location is good and all staff was very nice
Hojune L. Par South Korea, 7. april 2015
Great Time

A variety of Amenities, Easy to Access from City, Cleanliness
10
Very Good. I always use this hotel in Cebu.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - SvømmebassengWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salongWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu

AS-AGWEB-3C05