eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Svømmebasseng Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Møterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salong Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gjesterom Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Område Cebu City Antall rom: 561
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2440 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (2440)
Sorter etter:
Frank E. Par Norway, 2. mai 2014
Klassisk og velrenomert hotell

Bra standal,billig og god mat.
7,7
Fint hotell med kasino og bra basseng område,kommer til å bruke det igjen,vennlig personale og lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter,begynner å bli litt slitt,de fleste bad trenger en oppgradering ellers fine rom.
Frank E. Par Norway, 22. april 2014
Fantastisk fint hotell & casino

Basseng område,mat og pris
7,3
Flått hotell med veldig fint basseng område,hjelpsom og hyggelig personale,god frokost,bra fasiliteter som pub,kafe,resturang,disco og kasino,rommene med bad begynner å bli en del slitt og trenger renovering,ok renhold,god valuta for pengene,anbefales,kommer nok hit igjen neste gang vi reiser til Cebu.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 23. juni 2012
Flott hotel

Alle
9
Dette er et virkelig fint hotel sentralt i Cebu,har bodd her tidligere.veldig bra rom med de meste,reint og fint,frokost buffet er kjempe bra,et veldig bra svømmebasseng.Når de gjelder shopping er de bare å ta en taxi til Ayalar,der har de alt.Dette hotellet er bare å anbefale på de sterkeste.
Per G. Reiste alene Norway, 15. februar 2011
utmerket,smilende ,god service,fantastisk

sikkerhet,god sevice
9
flottog behadelig hotel som hadde det meste du kunne tenke deg på et hotel som du kunne slappe av, god sevice,god sikkerhet,flott casino og mye mer,og til en behagelig pris.
Kjell A. Par Norway, 22. juli 2010
Waterfront Cebu City Hotel and Casino
9,7
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Verlaine D. Foretningsreisende Philippines, 23. november 2014
Good Food, Great Location

Breakfast, Location, Room
9
If you are just going to be around the city, this is good property to stay in. The room was clean and staff were helpful.
Ronny K. Foretningsreisende Indonesia, 21. november 2014
Great Hotel

Great location, clean and friendly staff
8
Ronny K. Foretningsreisende Indonesia, 21. november 2014
Great Location

Great Location, clean and friendly staff
8
Jaehyung S. Reiste alene South Korea, 21. november 2014
good

close to the mall clean room good casino
10
clean and comforable, good swimming pool
Kevin L. Par United States of America, 20. november 2014
horrible customer service

bricks and mortor
6
a hotel is only bricks and mortor, what makes it special ia how you are treated. details - check in personal unfriendly and incompetent. it took me 3 times of waiting in l7ne to finally get my key card. when i complained the clerk told me it was my fault. when i asked to see the manager i was told there was none. - went to the pool and had a drink. in leaving i put the drink to my room. as i was going to the room i was chased down by the bartender saying i was not allowed to put 300php drink on my room. after much discussion i was allowed to see the manager. he apologized for the embaressment the staff gave me. he offered to comp the drink and get met a free taxi to the airport. - upon checkout the clerk did not know anything and i got no comp, nothing. i paid and asked to see the manager. i was told again, no manager on duty. at 0830 no manager on duty. i dont believe it. i left never to return. i paid for a delux room and was treated like garbage. i got the delux fu from the staff.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - SvømmebassengWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - MøteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salongWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - GjesteromWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu

AS-AGWEB-3B01