eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Inngang WellCome Hotel Cebu - Resepsjon WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom
WellCome Hotel Cebu - Bad WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Resepsjon WellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotellet WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Inne i hotellet
Område Cebu City Antall rom: 68
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 815 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,0
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (815)
Sorter etter:
Rowena J. Familie med store barn Norway, 12. juli 2014
Bra standard anbefales

Det var rent,det var god service og kort avstand til shopping
7,7
En positiv opplevelse
Rune A. Reiste alene Norway, 10. november 2013
Helt greit men med skikkelig bråkete aircon.

Hyggelig betjening og ok frokost.
6
Kim A. Par Norway, 20. mai 2013
Helt grei ett par ting var skuffende.

vennlig ansatte,rent fint rom og nær mall.
6,7
Er ikke vanligvis den som klager men ble skuffet når vi ikke fikk det rommet vi hadde booket. Rommet skulle hatt balkong noe det ikke hadde. I resepsjonen prøvde de å skylde på meg istede for å skaffe nytt rom. Sa at mine remarks var kun stor seng og ikke balkong. Da jeg sa jeg ikke hadde gjort dette siden web siden allerede sa at rommet jeg hadde booket var med balkong. Hun smilte til svar og beklaget at rommene med balkong allerede var booket. Ellers var opholdet fint,god service,nye fine rom,ok internett og nært Ayala mall. De glemte towels etter housekeeping og skulle komme med nye noe de ikke gjorde. Dagen etter måtte jeg ned å mase så vi kunne få ta en dusj før vi dro ut. Ordnet seg til slutt.
William A. Småbarnsfamilie United States of America, 14. september 2014
not bad

free trip to ayala, free for kids. clean
3,3
ok
Michael B. Par United States of America, 13. september 2014
good location

location staff clean
6
good location close to the mall for food and shopping
Michael B. Par United States of America, 12. september 2014
ok just good

location staff clean
6,3
nice hotel within walking distance to the mall food and shopping
Wai M. Småbarnsfamilie Malaysia, 11. september 2014
Pleasant holiday.

Good location, friendly staffs, value for money.
7,3
It is a pleasant stay in WellCome Hotel. My family enjoyed the stay very much. The staffs are friendly and helpful. The hotel served nice food.
Michael B. Par United States of America, 11. september 2014
bad food

its okay
5,7
not that good because the first day we go to the restaurant the food is not that good..I thought its good but not...the breakfast also they have limited choices...
Ngai S. Par Hong Kong, 10. september 2014
Poor staff communication

Good location and comfy room
6,3
It's ok for a short stay here. Since it's quite near the Ayala centre and good for shopping. I told the staff to prepare us breakfast take-away when I checked in as I would have an early morning flight in the next day. However, when I checked out in the next day, another staff said the breakfast was not ready. Just don't know how their staff communicate. That's disappointing me.
Yukimasa U. Reiste alene Japan, 10. september 2014
Very decent place to stay

Location, cleanliness, staffs
8,7
Near Ayala shopping mall

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - InngangWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - WellCome Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B03