eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Inngang WellCome Hotel Cebu - Resepsjon WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Utsikt WellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom WellCome Hotel Cebu - Gjesterom
WellCome Hotel Cebu - Bad WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Resepsjon WellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotellet WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Mat og drikke WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Restaurant WellCome Hotel Cebu - Inne i hotellet
Område Cebu City Antall rom: 68
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 861 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,1
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (861)
Sorter etter:
Rowena J. Familie med store barn Norway, 12. juli 2014
Bra standard anbefales

Det var rent,det var god service og kort avstand til shopping
7,7
En positiv opplevelse
Rune A. Reiste alene Norway, 10. november 2013
Helt greit men med skikkelig bråkete aircon.

Hyggelig betjening og ok frokost.
6
Kim A. Par Norway, 20. mai 2013
Helt grei ett par ting var skuffende.

vennlig ansatte,rent fint rom og nær mall.
6,7
Er ikke vanligvis den som klager men ble skuffet når vi ikke fikk det rommet vi hadde booket. Rommet skulle hatt balkong noe det ikke hadde. I resepsjonen prøvde de å skylde på meg istede for å skaffe nytt rom. Sa at mine remarks var kun stor seng og ikke balkong. Da jeg sa jeg ikke hadde gjort dette siden web siden allerede sa at rommet jeg hadde booket var med balkong. Hun smilte til svar og beklaget at rommene med balkong allerede var booket. Ellers var opholdet fint,god service,nye fine rom,ok internett og nært Ayala mall. De glemte towels etter housekeeping og skulle komme med nye noe de ikke gjorde. Dagen etter måtte jeg ned å mase så vi kunne få ta en dusj før vi dro ut. Ordnet seg til slutt.
Xavier M. Par France, 14. oktober 2014
The nicest hotel i stayed at in Cebu

The atmosphere, the little pool and the relaxing ambiance
9,3
Really nice stay in this little cosy hotel. Walking distance to Ayala, so well located but need to watch out on the way there.
Marimuthu N. Foretningsreisende Malaysia, 14. oktober 2014
Good location,big spacious clean room,very helpfuf

LOCATION,ROOMS,STAFF.
8,7
STAY WAS GOOD. ROOMS GOOD - CLEAN,SPACIOUS. LOCATION WAS GOOD - 5 MINS WALK TO AYALA MALL ETC. EASY TO GET A TAXI. BREAKFAST WAS VERY AVERAGE.
Hongcheol J. Par South Korea, 13. oktober 2014
good

friendly staffs, budget hotel and good location
8
Maria G. Gruppe Philippines, 12. oktober 2014
Wellcome back Cebu!

Cleanliness, facility and staffs
8
after a long day of activities, its nice to be in the hotel and stay like you are at home.
Karri L. Gruppe Finland, 8. oktober 2014
Potential to become a good hotel

Location, Condition of the hotel,
6
It´s sad to see a hotel situated in such a good location in a nice building managed so poorly. Whoever is responsible for the restaurant should be replaced immediately. Without going into detail, the restaurant is by far the worst establishment that I have seen in my life.
Hongcheol J. Par South Korea, 7. oktober 2014
good

budget hotel, friendly staffs and good location
8
Mohammed M. Par Bahrain, 6. oktober 2014
Good hotel & excellent location.

Staff friendly, location excellent & very clean room.
7
I enjoy my stayin in this hotel, the location was good I use to go to Ayala mall by walk it's just a walking distance from the hotel. The staff are so friendly & helpful.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - InngangWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - Mat og drikkeWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - OmgivelserWellCome Hotel Cebu - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - WellCome Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A03