Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 1228 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (1228)
Sorter etter:
Rowena J. Familie med store barn Norway, 12. juli 2014
Bra standard anbefales

Det var rent,det var god service og kort avstand til shopping
7,7
En positiv opplevelse
Rapporter denne anmeldelsen
Rune A. Reiste alene Norway, 10. november 2013
Helt greit men med skikkelig bråkete aircon.

Hyggelig betjening og ok frokost.
6
Rapporter denne anmeldelsen
Kim A. Par Norway, 20. mai 2013
Helt grei ett par ting var skuffende.

vennlig ansatte,rent fint rom og nær mall.
6,7
Er ikke vanligvis den som klager men ble skuffet når vi ikke fikk det rommet vi hadde booket. Rommet skulle hatt balkong noe det ikke hadde. I resepsjonen prøvde de å skylde på meg istede for å skaffe nytt rom. Sa at mine remarks var kun stor seng og ikke balkong. Da jeg sa jeg ikke hadde gjort dette siden web siden allerede sa at rommet jeg hadde booket var med balkong. Hun smilte til svar og beklaget at rommene med balkong allerede var booket. Ellers var opholdet fint,god service,nye fine rom,ok internett og nært Ayala mall. De glemte towels etter housekeeping og skulle komme med nye noe de ikke gjorde. Dagen etter måtte jeg ned å mase så vi kunne få ta en dusj før vi dro ut. Ordnet seg til slutt.
Rapporter denne anmeldelsen
Diane J. Gruppe Philippines, 23. mai 2016
Two Thumbs Up!
6,3
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Rapporter denne anmeldelsen
I L. Reiste alene Taiwan, 17. mai 2016
The hotel is over rated
3,3
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Rapporter denne anmeldelsen
Martin S. Par Germany, 16. mai 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
5,3
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Rapporter denne anmeldelsen
Maria K. Gruppe Philippines, 15. mai 2016
Good stay
3,7
I'm disappointed on the service. A bit slow.
Rapporter denne anmeldelsen
Lechel T. Par Philippines, 14. mai 2016
satisfied
5,7
staff were very friendly
Rapporter denne anmeldelsen
Paul B. Småbarnsfamilie Philippines, 12. mai 2016
Good budget hotel
6
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Rapporter denne anmeldelsen
Romain B. Par France, 12. mai 2016
good but aircon very very noisy and swimming pool
6,3
The room are very nice. good location very close to ayala mall. staff nice. but the aircon in the room 216 was so much noisy cant sleep....and the swimming pool of the hotel is unfortunately so small. ps: there is a very nice bar at the roof desk is a very good + !!!
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - Utsiden av hotelletWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - BadWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - GjesteromWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - Kaffebar/kaféWellCome Hotel Cebu - Balkong/terasseWellCome Hotel Cebu - Sport og aktiviteterWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SkjønnhetssalongWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - SvømmebassengWellCome Hotel Cebu - Kaffebar/kaféWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - FasiliteterWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - UtsiktWellCome Hotel Cebu - ResepsjonWellCome Hotel Cebu - RestaurantWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - FasiliteterWellCome Hotel Cebu - Inne i hotelletWellCome Hotel Cebu - FasiliteterWellCome Hotel Cebu - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C04